Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Συνδετικός κρίκος» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΔΟΛ ο Μουλόπουλος;

«Συνδετικός κρίκος» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΔΟΛ ο Μουλόπουλος;

Είναι τόσο «αντισυστημικός» ο ΣΥΡΙΖΑ ώστε φροντίζει να κρατάει «ανοιχτές τις πόρτες» με τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ των νταβατζήδων της ενημέρωσης.

Μετά τον «πολιτικό του twitter» Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος κοκορευόταν για το γεγονός ότι τα εκδοτικά κατεστημένα που κάποτε «έβριζαν» τον ΣΥΡΙΖΑ τώρα τον προσεταιρίζονται, είχαμε την πληροφορία ότι ο Μουλόπουλος του συνονθυλεύματος αυτού διατηρεί ακέραιες τις μετοχές του στον ΔΟΛ, στον οποίο άλλωστε εργαζόταν επί χρόνια.

Να θυμίσουμε ότι ο Μουλόπουλος είναι ο Πρόεδρος του Δ.Σ της «Αυγής», μιας εφημερίδας η οποία υποτίθεται ότι βρίσκεται σε πόλεμο με τα έντυπα του ΔΟΛ. Συν τοις άλλοις να θυμίσουμε ότι η φυλλάδα αυτή, με την πολύ χαμηλή κυκλοφορία, χρωστάει μισθούς τριών μηνών στους εργαζομένους της, ενώ κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μουλόπουλος προτίθεται να προχωρήσει σε μειώσεις μισθών κατά 20%, ζηλεύοντας προφανώς τις επιτυχίες σ΄αυτόν τον τομέα του «Ριζοσπάστη».

Ωραίοι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Έχουν «συνδετικό κρίκο» με τον ΔΟΛ, χρωστάνε μισθούς, ετοιμάζουν περικοπές, αλλά την χώρα θα την σώσουν…

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/moulopoulos-o-sundetikos-krikos-metaju-suriza-kai-dol#ixzz2tHe0Q1G8

Exit mobile version