Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο αναιδής μπολσεβίκος Μπογιόπουλος βλέπει πάλι εφιάλτες με την Χρυσή Αυγή

Ο αναιδής  μπολσεβίκος Μπογιόπουλος βλέπει πάλι εφιάλτες με την Χρυσή Αυγή

Ο αναιδής μπολσεβίκος και «ορφανό» του «Ριζοσπάστη» Νίκος Μπογιόπουλος με ένα άρθρο-πιλάφι, του οποίου η αισθητική και η επιχειρηματολογία παραπέμπουν στις υποκριτικές ικανότητας της… Μάρθας Βούρτση την δεκαετία του ΄60 στον Ελληνικό κινηματογράφο, προσπαθεί «να πείσει» τους Έλληνες ότι είναι ανεπίτρεπτο να ψηφίσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Αφού έφυγε κλωτσηδόν από το ΚΚΕ, από ανεπάγγελτους όπως ο Κουτσούμπας και πρώην (;) τροτσκιστές όπως ο Παπασταύρου, ο Μπογιόπουλος γράφει πια τις αθλιότητές του στην ιστοσελίδα του Χατζηνικολάου. Χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά τον τίτλο «Αυτούς θα ψηφίσεις;» ο Μπογιόπουλος, με το γνωστό ήθος και ύφος του, επιτίθεται κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όχι με επιχειρήματα που να παραπέμπουν σε ζητήματα της σημερινής εποχής αλλά με ιστορικές αναδρομές στο παρελθόν, παρουσιάζοντας τα πράγματα φυσικά όπως τον συμφέρει. Σε όλο του το θλιβερό κείμενο γράφει και κάτι πολύ σωστό, με το οποίο ομολογούμε ότι αδυνατούμε να διαφωνήσουμε.

Συγκεκριμένα ο «μπιρμπιλομάτης» μπολσεβίκος, χωρίς κομματική στέγη πλέον, γράφει ότι «όταν είναι μέρα είναι μέρα. Όταν είναι νύχτα είναι νύχτα. Ότι η Γη γυρίζει. Και ότι οι μήνες του χρόνου είναι δώδεκα».

Πράγματι έτσι είναι και μας εντυπωσιάζει αυτή η… ευρύτητα γνώσεων του Μπογιόπουλου. Θα προσθέσουμε, μόνο, και το επίσης αναμφισβήτητο ότι «όταν το δάχτυλο έδειχνε το φεγγάρι ο κνίτης κοίταζε το δάχτυλο», όπως έλεγε ένα παλαιό σύνθημα στους αθηναϊκούς τοίχους. Ένα σύνθημα το οποίο ο Μπογιόπουλος, ως κνίτης στα νιάτα του, θα το έχει επαληθεύσει προφανώς…

Δεν θα ανοίξουμε, εννοείται, διάλογο με τον θρασύτατο αυτό τύπο. Απλώς να του υπενθυμίσουμε ότι όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τιμούσε τα Ίμια, το σοβιετόδουλο ΚΚΕ τιμούσε το… Στάλινγκραντ. Με φθηνά «επιχειρήματα», τα οποία παραπέμπουν σε συγκεκριμένο σημείο του ανθρωπίνου σώματος, ο Μπογιόπουλος προσπαθεί «να πείσει» ότι είναι κακό πράγμα να ψηφιστεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, χωρίς φυσικά να προτείνει σε όσους έχουν την υπομονή να διαβάσουν τις αερολογίες του τι πρέπει να ψηφίσουν.

Ας πούμε, όμως, στον εμπαθή αυτόν διεθνιστή ότι ο Έλληνας θα ψηφίσει ένα Κόμμα που νοιάζεται γι αυτόν και όχι για τους λαθρομετανάστες. Ένα κόμμα που νοιάζεται για τον Εργαζόμενο και δεν τον εκμεταλλεύεται, όπως το Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος (ΚΚΕ) με συμβάσεις πείνας και αθρόες απολύσεις (έχεις και προσωπική πείρα, Μπογιόπουλε). Ένα Κόμμα πραγματικά αντισυστημικό, αποκλεισμένο από τα τσοντοκάναλα και τις πορνοφυλλάδες της διαπλοκής και της ψευδούς ενημέρωσης από τους «νταβατζήδες» των ΜΜΕ. Ένα Κόμμα Εθνικό και όχι προδοτικό, ένα Κόμμα Λαϊκό και όχι λαϊκιστικό. Ένα Κόμμα πραγματικά επικίνδυνο για την καπιταλιστική χούντα του Μνημονίου, το οποίο διώκεται, έχει τον Αρχηγό του, Βουλευτές και Μέλη του στις Φυλακές ξεκάθαρα για τις Ιδέες τους και 2 δολοφονημένους Συντρόφους από τα παρακρατικά καθάρματα της κόκκινης τρομοκρατίας.

Τι να μας πει από την ζωή του ο πρώην υπαλληλίσκος της στυγνής κομματικής επιχείρησης του ΚΚΕ; Ναι, θρασύτατε Μπογιόπουλε, Εμάς θα ψηφίσει, Εμάς θα στηρίξει, Εμάς θα ακολουθήσει ο Ελληνικός Λαός, γιατί είμαστε ταυτισμένοι μαζί του και όχι με τα κεφαλαιοκρατικά συμφέροντα που μας πολεμούν. Κρίμα για τον «εμετό» που ξέρασες και ο οποίος δεν θα έχει τον παραμικρό θετικό αντίκτυπο στο σύστημα της προδοσίας, της διαφθοράς, της σήψης και της παρακμής που σε ανέχεται ακριβώς επειδή ποτέ δεν ήσουν επικίνδυνος γι αυτό…

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-anaidhs-mpolsebikos-mpogiopoulos-jerase-pali-ton-emeto-tou-gia-thn-chrush#ixzz2tHfPHlTI

Exit mobile version