Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

H πιο ψεύτικη δημοσκόπηση που έγινε ποτέ: Στην τέταρτη (!) θέση η Χρυσή Αυγή για τον δήμο Αθηναίων

H πιο ψεύτικη δημοσκόπηση που έγινε ποτέ: Στην τέταρτη (!) θέση η Χρυσή Αυγή για τον δήμο Αθηναίων

Και μετά ξύπνησαν… Ούτε στα πιο τρελά και ψυχεδελικά του όνειρα δεν θα φανταζόταν ο πλέον αποτυχημένος και ανύπαρκτος δήμαρχος Αθηνών ότι θα λάμβανε ποσοστό 20% και θα βρισκόταν στην πρώτη θέση, ενώ ο επόμενος δήμαρχος Αθηναίων με την Χρυσή Αυγή, Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης είναι στην 4η θέση (!) με 11%!

Η δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Thetoc.gr της Έλλης Στάη δίνει τα κάτωθι ποσοστά στους υποψηφίους δημάρχους για την Αθήνα, τα οποία ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν με την πραγματικότητα:

Καμίνης 20%
Κακλαμάνης 14%
Σπηλιωτόπουλος 13%
Κασιδιάρης 11%
Σακελλαρίδης 10%
Σοφιανός 6%
Καπερνάρος 5%
Αμυράς 5%
Αλλον 1%
Δεν ξέρω/Δεν απαντώ 7%

Για να έχουν έστω και την ελάχιστη σχέση με την πραγματικότητα τα παραπάνω ποσοστά δύο τινά συμβαίνουν: α) Τα ποσοστά του Καμίνη και του Κασιδιάρη έχουν αλλαχθεί, δηλαδή 20% είναι το ποσοστό της “Ελληνικής Αυγής” για την Αθήνα και 11% του Καμίνη. Αυτό μπορεί να ισχύει, αν και 11% ο Καμίνης δεν συγκεντρώνει με τίποτα!

β) Η δημοσκόπηση διεξήχθη μεταξύ των στελεχών του επιτελείου Καμίνη, αν και εκεί πάλι ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής θα είχε μεγαλύτερο ποσοστό.

Όπως και να έχει αυτά τα ποσοστά ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας και είναι παντελώς ανάξια λόγου. Αν νομίζουν ότι με τέτοια γελοία τεχνάσματα θα κοροϊδέψουν κανένα αφελή, είναι βαθιά νυχτωμένοι.

Δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε: Η Χρυσή Αυγή στις αυτοδιοικητικές και τις ευρωεκλογές θα σαρώσει και οι περιφέρειες και οι μεγάλοι δήμοι της χώρας θα γίνουν γαλανόλευκοιΌ,τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tetarto-emfanizei-ton-upopshfio-ths-chrushs-aughs-gia-ton-dhmo-athhnaiwn-h#ixzz2tK445AUa

Exit mobile version