Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Γνωρίζουμε ότι η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου είναι συμβουλευτικό όργανο της Ελληνικής Πολιτείας, υπό την αιγίδα του Ο.Η.Ε σε θέματα προάσπισης και προώθησης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου όλων όσων διαβιούν  στην Ελληνική  Επικράτεια. Μήπως στην Ελλάδα διαβιούν μόνο λαθροεισβολείς, που κλέβουν το ψωμί των παιδιών μας και των οικογενειών μας, με τα χαμηλά μεροκάματα και τη μαύρη εργασία, που σκοτώνουν, βιάζουν, κλέβουν και πουλούν ναρκωτικά, που αύξησαν κατά κόρον την πορνεία (από το πρωί, περίπου στις 8 αρχίζει η πιάτσα αλλόφυλων εκδιδόμενων γυναικών στο ιστορικό κέντρο που εργάζομαι) και έφεραν αρρώστιες που μόνο ακουστά είχαμε;

Πότε ενδιαφέρθηκε η “εύθικτη” Επιτροπή για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων που παραβιάζονται καθημερινά και ενοχλήθηκε τόσο πολύ!! με τον όρο λαθραίος για τους παράνομα εισβολείς της χώρας μας, σε σημείο η εκπρόσωπος να παρέμβει και να επικρίνει Έλληνα εκλεγμένο βουλευτή, μέσα στη βουλή; Δεν άκουσα ούτε διάβασα ενόχληση για τα παραβιασμένα δικαιώματα των Ελλήνων! Δεν τους συγκινούν φαίνεται ούτε το αναφαίρετο δικαίωμα στην αξιοπρεπή διαβίωση που μας στερούν τα εθνοκτόνα μνημόνια και η πολιτική που εφαρμόζεται εναντίον των Ελλήνων, ούτε το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της εργασίας που μας στερούν με παράνομες απολύσεις,  το δικαίωμα στην υγεία που πληρώνουμε αλλά δεν έχουμε σύμφωνα με τις υπάρχουσες διεθνείς συνθήκες μέχρι την παιδεία που στερούνται τα ελληνόπουλα μαζί με το φαγητό. Για λιποθυμίες ελληνόπουλων στα σχολεία δεν έχει ακούσει η κυρία εκπρόσωπος τίποτα, αν και Ελληνίδα; Εκτός αν εμείς δεν ζούμε στην Ελλάδα! Φυσικά για τις πολιτικές διώξεις, φυλακίσεις για πολιτικούς λόγους των Ελλήνων Εθνικιστών Αρχηγού και των βουλευτών μας, δεν περιμέναμε καμία αναφορά. Οι Εθνικιστές δεν είναι άνθρωποι ούτε έχουν δικαίωμα στο τεκμήριο της αθωότητας. Ίσως…. αν οι προφυλακισμένοι, ήταν ισλαμιστές ή αριστεροαναρχικοί τρομοκράτες να υπήρχε, σημαντική παρέμβαση!!

Επειδή γνωρίζουμε όλοι ποιοι κρύβονται πίσω από όλες αυτές τις Επιτροπές, απαιτούμε απόλυτο σεβασμό σε όλους τους Έλληνες χριστιανούς ορθόδοξους γηγενείς κατοίκους της Ελλάδας με ελληνική ιθαγένεια και καταγωγή. Οι παρανόμως εισερχόμενοι μετανάστες είναι λαθραίοι και πρέπει να επιστρέψουν στη χώρα τους.

Μ.Λ.

«Συνδετικός κρίκος» μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΔΟΛ ο Μουλόπουλος;

Δεν εύχομαι κάτι ιδιαίτερο στους υπόλοιπους από εμάς Έλληνες παρά μόνο καλά μυαλά! Από την άλλη δε, “απαιτώ” εξ ονόματος των αφυπνισμένων και φρονούντων Ελλήνων να συνεχίσετε ακάθεκτοι ως έχετε μέχρι τέλους. Μην επαναπαύεται κανείς για τις εκλογές που έρχονται. Τίποτα δεν τέλειωσε. Πάντα πρέπει να είμαστε ένα βήμα πιο μπροστά από τους Τυράννους.

Γ.Η.

Η πλήρης τουρκοποίηση της Κύπρου προ των πυλών

Συγχαρητήρια για τους αγώνες σας….η νίκη είναι δική μας…ορθό το λάβαρο η νίκη μας προσμένει….κουράγιο στους φυλακισμένους συναγωνιστές. Πυρετωδώς ετοιμάζουν καινοτόμες μεθόδους που θα ελέγχουν  “όλους'” τους Έλληνες φορολογούμενους. Πιθανότατα να μην το πήραν είδηση πολλοί Έλληνες αλλά πλέον η Εφορία θα έχει μέχρι τον Μάρτιο τα πάντα στα ηλεκτρονικά της αρχεία, με σκοπό, δήθεν, την πάταξη της φοροδιαφυγής. Σε κάθε ΑΦΜ θα υπάρχουν και τα αντίστοιχα ποσά που ξόδεψε ο φορολογούμενος. Θα ελέγχονται από λογαριασμούς ΔΕΚΟ, καταθέσεις, δαπάνες για νοσήλεια, για δίδακτρα μέχρι ενοίκια, δάνεια, πιστωτικές κάρτες και γενικά το ηλεκτρονικό φακέλωμα σε λίγο θα είναι γεγονός. Η εφορία θα στέλνει τα ραβασάκια για πληρωμή, έχοντας πλήρη εικόνα σε βάθος εξαετίας. Έτσι εξοικονομούνται και κονδύλια που δίδονταν για τους δημόσιους υπαλλήλους αφού πλέον περισσεύουν με τον τρόπο αυτό αρκετοί, άρα εδώ έρχονται και κολλάνε οι απολύσεις του Κυρ. Μητσοτάκη και ελέγχεται μέχρι και η ιδιωτική ζωή μας!! Φυσικά ένας φτωχός θα σκεφθεί, ότι δεν έχει να κρύψει τίποτα, άρα δεν φοβάται και κάτι, όμως από ποιον θα ζήσει και θα κερδίσει ο πλούσιος; Από την έντιμη ζωή του; Σε ποιους χαρίζονται δάνεια, φόροι και υπάρχει πλήρης ασυλία; Στους πολλούς και φτωχούς, μισθωτούς και χαμηλοσυνταξιούχους  ή στους ρυθμιστές της νέας τάξης πραγμάτων; Τους μεγαλοκαταθέτες του εξωτερικού, τους μεγαλοεργολάβους και τους νεόπλουτους πολιτικούς όλου του αντισυνταγματικού τόξου; Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση είναι εδώ. Όλοι δουλεύουν για το μεγάλο αφεντικό.

Μην ξεγελιέστε Έλληνες, Σαμαράς, Βενιζέλος, Τσίπρας, συμφέροντα των ”επικυρίαρχων” εξυπηρετούν. Μην σας κοροϊδεύουν οι αντιμνημονιακές κορώνες και οι δόλιες πονηρές και συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος. Η ανεργία  τσακίζει την νεολαία μας που βλέπει την ζωή και τις σπουδές της να μην έχουν αντίκρισμα στην Ελλάδα της “ανάπτυξης”, επιχειρήσεις κλείνουν, ιδιωτικοποιείται η χώρα μας με ρυθμούς γρήγορους. Ίσως τώρα που πιέζονται αφόρητα οι προδότες του έθνους σας τάξουν πολλά αλλά μην τους εμπιστευτείτε. Ανατροπή και αντεπίθεση παντού. Από την Γαύδο μέχρι τον Έβρο και από το Καστελόριζο μέχρι την Κρυοπηγή και τους Ευζώνους.

Δ.Ρ.

Νέα γελοιότητα Χασαπόπουλου – Συνεχίζεται το παραμύθι περί “εμφυλίου” στην Χρυσή Αυγή

 

Ανθρώπινα λάθη οι προειλημμένες δικαστικές αποφάσεις που έβαλαν φυλακή αθώους αλλά έντιμους Έλληνες Εθνικιστές εκλεγμένους βουλευτές και είναι ελεύθεροι οι μεγαλοαπατεώνες της λίστας λαγκάρντ και τόσων άλλων προκλητικών οικονομικών σκανδάλων; Έχουν κατακλέψει το ελληνικό κράτος, είναι οφειλέτες μεγάλων ποσών στο δημόσιο, τους παραγράφονται οφειλές και δάνεια, τους χαρίζονται χαράτσια και φόροι και κυκλοφορούν απολαμβάνοντας την χλιδή και την πολυτέλεια, κάνοντας διακοπές σε εξωτικούς προορισμούς, πίνοντας και τρώγοντας εις υγείαν των κορόιδων! Αλλά….έχουν ένα ισχυρό άλλοθι! Δεν είναι χρυσαυγίτες, είναι εντός αντισυνταγματικού τόξου και προσκυνούν στις μασονικές στοές τα μεγάλα αφεντικά. Ε, όχι , δεν προσκυνούμε αλλόφυλους, αλλόθρησκους, λάτρεις σκοτεινών σατανικών στοών, δεν ξεπουλάμε την πατρίδα, δεν έχουμε ανδρείκελα στις τάξεις του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος! Είμαστε υπερήφανοι, απροσκύνητοι Έλληνες και ο Αρχηγός μας όπως και οι βουλευτές μας είναι αθώοι, γενναίοι Έλληνες που υπεράνω της ζωής τους βάζουν την πατρίδα. Αισθάνομαι υπερηφάνεια για τους συναγωνιστές μας που προφυλακίστηκαν για τις Ιδέες τους και δεν κάνουν βήμα πίσω αλλά μας δίνουν δύναμη από τη δύναμή τους να συνεχίσουμε τον ιερό αγώνα μας υπέρ βωμών και εστιών.

Δυστυχώς η ανεργία στους νέους καλπάζει ιδιαίτερα σε πτυχιούχους που βλέπουν ότι όσο πιο πολλά προσόντα έχουν, τόσο δυσκολότερα βρίσκουν έστω και ημιαπασχόληση. Ο ελληνικός λαός έχει συνειδητοποιήσει τις ψεύτικες φρούδες ελπίδες της νέας πασοκρατίας και ακούμε γύρω μας καθημερινά για πολλούς νέους που μεταναστεύουν ακόμη και σε χώρες όπως η Ρουμανία, για έναν μισθό που φυσικά δεν είναι μόνιμος αλλά τους εξασφαλίζει τουλάχιστον, ένα πιάτο φαγητό και μια εμπειρία, προκειμένου να μην οδηγηθούν στη μελαγχολία και την απόγνωση στην Ελλάδα της απόλυτης διάλυσης. Όσοι έχουν βρει εργασία σε Αγγλία, Σκωτία, Αυστραλία, δύσκολα γυρίζουν πίσω και προτιμούν την ξενιτιά από το τέλμα που μας οδήγησε η ένταξή μας στο ΔΝΤ και η υποδούλωση στη τρόικα

Κ.Σ.

Αποκαλύφθηκε ξανά ο μνημονιακός συριζαίος Σταθάκης: «Η Ελλάδα υποφέρει από χαμηλή φορολόγηση» ΒΙΝΤΕΟ

Ερωτώ  τους Έλληνες που σε 3 μήνες καλούμαστε να ψηφίσουμε: που είναι ο υπεύθυνος για την εθνική μας τραγωδία Γ.Α.Π; Ο Παπακωνσταντίνου; Ο Παπαδήμος; Απολαμβάνουν την ζωή τους και εμείς μετράμε το φαγητό μας. Θυμήσου Έλληνα, όταν πας στην κάλπη τον Τζέφρυ Παπανδρέου που σε εξαπάτησε, τον Σαμαρά που σου πήρε με δόλο και ψεύδη την ψήφο και μην εμπιστεύεσαι τους εκατομμυριούχους του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν δώσει ήδη υπόσχεση συνέχισης της εθνικής προδοσίας. Μην σε ξεγελάνε τα δήθεν όχι που λένε τώρα, μη παρασύρεσαι από υποσχέσεις που θα μείνουν στα λόγια. Αν νομίζουν ότι τυπώνοντας σε βιβλίο τη Σαρία θα τουρκοποιηθεί η Θράκη, οι σατανικοί εθνοπροδότες αντίχριστοι που δεν έχουν ούτε έναν λόγο για τα εγκλήματα κατά χριστιανών στη Συρία από ισλαμοφασίστες, είναι γελασμένοι. Γιατί τώρα θυμήθηκαν τη Σαρία; Ας μας απαντήσουν οι τουρκοπροσκυνημένοι ραγιάδες, γιατί τώρα; Το θέμα δεν έχει καν συζητηθεί σχεδόν έναν αιώνα γιατί κόπτονται στη ΝΔ; Τι υποσχέσεις έχουν δώσει; Όταν αναλάβει Εθνική Κυβέρνηση στην Ελλάδα, όλα αυτά θα επανεξεταστούν και φυσικά οι αυτουργοί θα μας απαντήσουν και θα αιτιολογήσουν την προάσπιση των αλλόθρησκων όταν εμείς ως χριστιανοί αν δεν αλλάξει το πολιτικό καθεστώς σε λίγο καιρό θα είμαστε υπό διωγμό και μην το θεωρείτε υπερβολή.

Φ.Ε.

Μύθοι και αλήθειες για τα διόδια, τους νταβατζήδες μεγαλοεργολάβους και τον «αδιάβαστο» υπουργό – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-15-febrouariou-2014#ixzz2tLM9UdHk

Exit mobile version