Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Σαλαμίνα, Κατερίνη, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Καβάλα, Κομοτηνή

Δραστηριότητες Τοπικών: Σαλαμίνα, Κατερίνη, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Καβάλα, Κομοτηνή

Προλογίζοντας ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νήσων Μιχαήλ Παπαδημητρίου έκανε αναφορά για την εφημερίδα «ΤΟ ΕΘΝΟΣ» του Σαββάτου που είχε αφιέρωμα για τους υποψηφίους αντιπεριφερειάρχες και υποψηφίων δημάρχων με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ , τονίζοντας ότι τελικά όση και λάσπη να ρίχνουν αυτή γυρίζει «μπούμερανγκ» και γίνεται μια ωραία διαφήμιση για τους υποψηφίους. Συνεχίζοντας διευκρίνισε ότι η ψυχή του κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι οι τοπικές οργανώσεις και δεν επιτρέπεται να έχουμε μεταξύ μας «γκρίνιες» και «έριδες».  Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής , βουλευτής Βʼ Αθηνών και υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής Παναγιώταρο Ηλία , ο οποίος με την σειρά του τόνισε , πόσο μεγάλη διαφήμιση μας έκανε η εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ». Στην συνέχεια έκανε αναφορά για το δοκιμαζόμενο νησί της Κεφαλονιάς και το πόσο θερμή υποδοχή είχαν οι συναγωνιστές  που το επισκέφτηκαν. Έχουν ήδη σταλεί πολλοί τόνοι νερού και είδη πρώτης ανάγκης και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα σταλθούν από όλες τις Τ. Ο. της Ελλάδος και από συναγωνιστές του εξωτερικού , τόνοι τροφίμων και είδη ρουχισμού. Επίσης έκανε αναφορά για την μεγαλειώδη εκδήλωση των Ιμίων και έδωσε συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν. Τέλος έκανε λόγο τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και ευρωεκλογές , ότι όλοι πρέπει να κάνουμε στητή την παρουσία μας , ενημερώνουμε πόρτα-πόρτα όλους τους συμπατριώτες μας και ότι όλοι πρέπει να είμαστε εκλογικοί αντιπρόσωποι για να προστατέψουμε μέχρι και την τελευταία ψήφο υπέρ του κινήματος μας. Ο συναγωνιστής χειροκροτήθηκε από την , για μια ακόμη φορά , κατάμεστη αίθουσα. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ:
Λ. Φανερωμένης 3, 2ος όροφος
Δευτέρα & Πέμπτη 19:00-22:00
Τηλ.: 6986 724582, 210 4657087

Ομιλία στα γραφεία της Ν.Ε. Πιερίας και ενημερωτική δράση στην πόλη και σε χωριά της Κατερίνης

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Πιερίας ομιλία από τον Συναγωνιστή Λευτέρη Παπαθανασίου, με θέμα την «Ασκητική» του Νίκου Καζαντζάκη (Περί Συντροφικότητας). Στη συνέχεια ακολούθησε πολιτική ενημέρωση από τον γραμματέα της Πιερίας Γιώργο Παπαδημητρίου και προβολή οπτικοακουστικού υλικού. Αργότερα το απόγευμα, συναγωνιστές προέβησαν σε ενημερωτική δράση με διανομή και ρίψη φειγ βολάν στο κέντρο της Κατερίνης και σε χωριά της Πιερίας (Νέο Κεραμίδι, Αρωνάς, Λαγόραχη).

ΚΑΤΕΡΙΝΗ:
Δραγούμη 1 και Ειρήνης, 2ος όροφος
Τετάρτη & Κυριακή 19:00 – 22:00
Τηλ. 6970-881184

Ομιλία στην Τ.Ο. Ηρακλείου

Το αδιαχώρητο υπήρξε χθες Τετάρτη 12/2, στα γραφεία της Τ.Ο. Ηρακλείου, όπου δεκάδες φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος (μεταξύ των οποίων και πρόσωπα όλων των ηλικιών, που προσήλθαν για πρώτη φορά) έδωσαν το παρών, περιφρονώντας το κλίμα τρομοκρατίας που οι μηχανισμοί του συστήματος επιχειρούν να επιβάλλουν εις βάρος των Ελλήνων Εθνικιστών. Ο συναγωνιστής Οδυσσέας Πατεράκης, μίλησε για τους λόγους που υπαγορεύουν την κάθοδο του Κινήματος στις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου και την αναγκαιότητα υπερψήφισης του συνδυασμού της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, που θα εκπροσωπήσει τον Ελληνικό Εθνικισμό στα περιφερειακά αυτοδιοικητικά δρώμενα του νησιού μας.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:
Ηροδότου 87 (περιοχή Ν. Αλικαρνασσό)
Δευτέρα και Τετάρτη 17.00-22.00

Διανομή Φυλλαδίων στο Ρέθυμνο

Συναγωνιστές από το Ρέθυμνο πραγματοποίησαν την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου πολιτική δράση γεμίζοντας απ’ άκρη σ’ άκρη την πόλη με φέιγ βολάν με μηνύματα συμπαράστασης προς τους συναγωνιστές μας πολιτικούς κρατουμένους που η Χούντα του Μνημονίου έκλεισε πίσω από τα κελιά της Τιμής γιατί ήταν οι μόνοι που μίλησαν για: Έθνος, Φυλή, Εθνική Ανεξαρτησία. Ήταν οι μόνοι που μέσα στο άντρο της διαφθοράς και της μίζας κατονόμασαν τους κλέφτες! Ο Αγώνας στην Ηρωική μας Κρήτη συνεχίζεται μέχρι την Τελική Νίκη, η οποία δεν είναι παρά η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ

T. O. Καβάλας: ομιλία για την πολιτική επικαιρότητα

Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, ομιλία από τον Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Δημήτριο Βογιατζή, με θέμα την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Την ομιλία του ο συναγωνιστής ξεκίνησε αναφερόμενος σε θέματα αναφορικά με την αγροτική ανάπτυξη, και πιο συγκεκριμένα για την αδιαφορία της πολιτείας να εφαρμόσει μια οικονομική πολιτική προστασίας προς τους αγρότες με φοροαπαλλαγές ή ενδυνάμωση των αγροτικών περιοχών, καθώς και την απαίτηση για καθολική απαλλαγή από όλα τα κόκκινα δάνεια (ρύθμιση για τους πραγματικούς αγρότες και όχι τα λαμόγια), ενώ στηλίτευσε το γεγονός ότι κανείς δεν φέρει ευθύνη για τις κρατικές χρηματοδοτήσεις που σπαταλήθηκαν από τα λαμόγια του συστήματος.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην ανικανότητα του κράτους να καταπολεμήσει την ανεργία, αναφέροντας την πρόταση της Χρυσής Αυγής για επιδότηση της εργασίας κι όχι της ανεργίας, όπως κάνουν τα τελευταία πολλά χρόνια οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις.

Αμέσως μετά αναφέρθηκε στον προξυσμό της μνημονιακής συγκυβέρνησης που βλέπει την ώρα της οριστικής της συντριβής να πλησιάζει και αλλάζει τον εκλογικό νόμο με σκοπό να πάμε στις ευρωεκλογές με σταυροδοσία έναντι της λίστας που ισχύει μέχρι σήμερα.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής Βογιατζής αναφέρθηκε και στην δημοσκόπηση της εταιρείας GPO, τα αποτελέσματα της οποίας αποτελούν την καλύτερη απάντηση στις μεθοδεύσεις της συγκυβέρνησης να θέσει την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου.

Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε συζήτηση και η συνάντηση έληξε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

Τ.Ο. Κομοτηνής: ενημερωτική δράση σε χωριά του Νομού Ροδόπης

Το Σάββατο 08-02-2014 το απόγευμα, κλιμάκιο συναγωνιστών και συναγωνιστριών της Τ.Ο. Κομοτηνής, πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στα χωριά Αίγειρος, Μεσσούνη και Υφαντές, μοιράζοντας έντυπο ενημερωτικό υλικό με τις θέσεις του Κινήματός μας.

Στο πλαίσιο των συνεχών ενημερωτικών δράσεων της Τ.Ο. Κομοτηνής, το κλιμάκιο των συναγωνιστών επισκέφτηκε χωριά του Νομού Ροδόπης με σκοπό να διανείμει ενημερωτικό υλικό και φύλλα της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Θερμή για άλλη μία φορά, η υποδοχή των κατοίκων στην επίσκεψη των συναγωνιστών. Όλη η επιφυλακτικότητα των πρώτων επαφών, με την οποία αντιμετώπιζαν «τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες», έχει πλέον εξαφανιστεί. Τον τελευταίο χρόνο και όσο πλησιάζουν οι εκλογές, ο πληθυσμός της Ακριτικής Θράκης, έχει κατανοήσει ότι μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος–Χρυσή Αυγή έχει την θέληση και τον τρόπο να λύσει τα προβλήματα, που τόσο αδιάντροπα δημιούργησαν, οι προηγούμενες κυβερνήσεις σε βάρος των αγροτών.

KOMOTHNH:
Σοφοκλέους Κομνηνού 2, 4ος όροφος
Τετάρτη 18.00 – 21.00
Τηλ.: 6983 504758

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-salamina-katerinh-hrakleio-rethumno-kabala#ixzz2tNnzLFNu

Exit mobile version