Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σακελλαρίδης σε αριστερίστικο παραλήρημα: «Υπερβολική η Αστυνομία στο κέντρο»

Σακελλαρίδης σε αριστερίστικο παραλήρημα: «Υπερβολική η Αστυνομία στο κέντρο»

Στόχος των ακατάσχετων ανοησιών η ενίσχυση της μνημονιακής ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Εκτός τόπου και χρόνου βρίσκεται ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επιμένει ότι θα πρέπει να χαλαρώσει η αστυνόμευση στο πολύπαθο κέντρο των Αθηνών. Τα ερωτήματα, βέβαια, βασανιστικά πάνω σε αυτή τη θέση του Σακελλαρίδη. Εξυπηρετεί κάποια άνομα συμφέροντα που επιτάσσουν την απόσυρση της αστυνομίας επειδή δεν μπορούν να προβούν στις εγκληματικές ενέργειες τους; Αν όχι ποιο είναι το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την καταστολή της εγκληματικότητας; Μήπως περιπολίες των «επιτροπών αντιφασιστικού αγώνα» που έχει στο πρόγραμμα του ο ΣΥΡΙΖΑ;

Εμείς απλά να του πούμε να μην πιστεύει τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για δήθεν μείωση της εγκληματικότητας στο κέντρο των Αθηνών, αφού αυτά είναι προεκλογικά επικοινωνιακά κόλπα. Ας βγει στην Αθήνα, ας συναντήσει τους κατοίκους και τότε θα καταλάβει πως η αλήθεια απέχει παρασάγγας από τις κυβερνητικές ανοησίες.

Η πορνεία, τα ναρκωτικά και η εγκληματικότητα ανθίζουν στο κέντρο των Αθηνών, το οποίο καθαρίζει μόνο όταν είναι να πάει να πιει καφέ ο Σαμαράς με τον Δένδια. Μόλις πριν δύο ημέρες εξιχνιάστηκε η δολοφονία ενός Τυνήσιου από ομοεθνείς του στον ίδιο δρόμο που λαθρομετανάστες είχαν σκοτώσει τον Μανώλη Καντάρη για λίγα ευρώ.

Όμως η θέση αυτή του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ έχει και άλλη μία διάσταση, πολιτική που είναι κι η πιο πιθανή. Δεν μπορεί άλλωστε να είναι κάποιος τόσο συριζαίος ώστε να μην αντιλαμβάνεται ότι λέει ανοησίες. Μάλλον ο Σακελλαρίδης επενδύει στην εκκωφαντική ήττα του, ώστε να ενδυναμωθεί η Νέα Δημοκρατία, εν όψει της μέλλουσας συγκυβέρνησης ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ.

Λέγοντας, λοιπόν, ανοησίες τέτοιου μεγέθους φροντίζει ώστε να μην τον ψηφίσει κόσμος και να δυναμώσουν έτσι οι υποψήφιοι της ΝΔ. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sakellaridhs-se-aristeristiko-paralhrhma-uperbolikh-h-astunomia-sto-kentro#ixzz2tQzC8W5o

Exit mobile version