Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 16 Φεβρουαρίου

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 16 Φεβρουαρίου

Όταν ήρθα στην Ισπανία ( σοσιαλιστική και αυτή ) πήγα στο Δημαρχείο να δηλωθώ (νόμος!) για να πάρω άδεια παραμονής και άδεια εργασίας (και ας είμαι πολίτης χώρας της E.E).

Εκεί μου ζήτησαν:

1) Αντίγραφο ποινικού μητρώου από την χώρα από την οποία κατάγομαι

2) Αντίγραφο ποινικού μητρώου από την χώρα από την οποία ήρθα στην Ισπανία (Γερμανία). Τα δυο παραπάνω για να βεβαιωθούν ότι δεν πήγα “κυνηγημένος” στην Ισπανία να ζήσω. Κατόπιν ήλεγξαν επιτόπου εάν έχω διεθνές ένταλμα σύλληψης από Europol ή  Ιντερπόλ.

3) Με έστειλαν στο ΙΚΑ της Καταλονίας όπου έπρεπε να κάνω εξετάσεις για Ηπατίτιδα, Σύφιλη, AIDS, φυματίωση και λοιπές κολλητικές αρρώστιες.

4) Έπρεπε να κάνω ένορκη δήλωση ότι εκείνη τη στιγμή δεν διώκομαι σε καμία χώρα για
ποινικό αδίκημα και ούτε γίνεται αστυνομική / δικαστική ερευνά εις βάρος μου (και ας μην έχει γίνει ακόμη το δικαστήριο). Εφόσον προσκόμισα όλα τα παραπάνω έπρεπε να βρω σπίτι να μείνω. Στο μεσοδιάστημα εμένα σε Ξενοδοχείο, καθότι στην Ισπανία απαγορεύεται ιδιοκτήτης να νοικιάσει σπίτι σε αλλοδαπό, εφόσον δεν έχει άδεια παραμονής και εφόσον δεν πάει με τον υποψήφιο νοικάρη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου πρέπει να ελέγξει τον νοικάρη η αστυνομία και να δώσει συγκατάθεση!!! Η τιμωρία είναι κατάσχεση του διαμερίσματος.

Μου βγήκε η άδεια παραμονής (για έξι μήνες αρχικά) και άρχισα να ψάχνω σπίτι. Βρήκα σπίτι και πήγα με τον ενοικιαστή στο πλησιέστερο τμήμα όπου η αστυνομία έλεγξε και εμένα και την άδεια παραμονής μου και έδωσε τη συγκατάθεση της. Με αυτό το χαρτί πήγα ξανά στο δημαρχείο και κατόπιν πήρα άδεια εργασίας και πήρα και από την Εφορία ΑΦΜ. Έως ότου βρω δουλειά έπρεπε να πληρώνω το ΙΚΑ από την τσέπη μου (90 Euro το μήνα) ώστε να είμαι ασφαλισμένος. Κατόπιν αυτών μου συνέστησαν να διαβάσω μερικά χωρία του ισπανικού δικαίου (όσον αφορά τι είναι ποινικά αδικήματα, τι πλημμελήματα κτλ.) και με ενημέρωσαν ότι εάν αρχικά τον πρώτο χρόνο υποπέσω σε σοβαρό αδίκημα τότε θα απελαθώ προς την χώρα από την οποία κατάγομαι (όχι σε αυτήν από την οποία πήγα εκεί) και θα παρακρατηθεί η τυχόν περιουσία μου (λογαριασμοί σε ισπανικές τράπεζες) από το ισπανικό κράτος! Σημειωτέο ότι εγώ ήρθα Μετανάστης στην Ισπανία και όχι Λαθρομετανάστης (όπου οι διαδικασίες είναι πολύ πιο δύσκολες για να πάρεις άδεια παραμονής, σχεδόν αδύνατο).

Ρωτώ λοιπόν τους βαθιά δημοκρατικούς (… ) συνέλληνες: Στην Ελλάδα, ποιός από τους λαθρομετανάστες θα πέρναγε επιτυχώς την παραπάνω διαδικασία; Το σχέδιο του Κίσινγκερ είναι σε πλήρη εφαρμογή και οι προδότες πολιτικοί μας βάζουν εκατοντάδες λαθρομετανάστες  σε αυτή την χώρα εκτελώντας κατά γράμμα  το σχέδιο αυτό. ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ  ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!

Ας ξυπνήσουμε επιτέλους, αν και είναι ήδη πάνω από 2.000.000

Α.Ε.

Με τις καταθέσεις των πολιτών θα κλείνουν τις «μαύρες τρύπες» των τραπεζών

Το θηρίο όταν ξεψυχάει γίνεται πιο επικίνδυνο αλλά προκειμένου για την επιβίωσή του…. πέφτει και σε πιο πολλά λάθη. Πλησιάζουν οι εκλογές για Αυτοδιοίκηση και Ευρωβουλή και οι προσκυνημένοι ραγιάδες έχουν αρχίσει ένα μαραθώνιο παραπληροφόρησης από την εξωτερική πολιτική της χώρας …μέχρι και τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι οι Έλληνες επιλέγουν την σκλαβιά, την πείνα, την εγκληματικότητα, την ανεργία, τις συνθήκες εργασίας μεσαίωνα (κάτεργα), την ανηθικότητα, την διαφθορά, την παράδοση της ελληνικής γης σε προαιώνιους εχθρούς! Μα σε ποιον απευθύνονται; Μήπως δεν έχουν μελετήσει ιστορία, ανθρωπολογία και βιολογία; Έχουν οι Έλληνες τίποτα κοινό με τους άλλους λαούς για να δέχονται την μοίρα που οι σιωνιστές θέλουν να μας επιβάλλουν; η νομίζουν ότι θα ψηφίσουμε τους δωσίλογους-μαυραγορίτες που για να είναι υποψήφιοι προσκύνησαν πρώτα τις στοές η το τουρκικό προξενείο στην Θράκη μας;

Είστε γελασμένοι και τυφλωμένοι από αλαζονεία  τόσο πολύ που αρνείστε να δείτε πέρα από τον ίσκιο σας. Αν μπορείτε να δείτε και αυτόν! Έρχεται η ώρα της κάθαρσης, της νέμεσης,
της δικαίωσης.

Α.Γ.Α.

ΥΓ: Αν ψάξουμε το παρελθόν  όλων όσων έχουν εταιρείες δημοσκοπήσεων θα βρούμε ότι όλοι μα όλοι είναι πρώην κομμουνιστές. Όχι απλά αριστεροί, κομμουνιστές-μπολσεβίκοι με ότι
συνεπάγεται αυτό. Τα συμπεράσματα δικά σας!

Χρυσή Αυγή παντού: Δυναμική ενημερωτική δράση στο Χαλάνδρι – Φωτορεπορτάζ

Το έριξε στα αντάρτικα στιχάκια ο Αδιάβαστος! και γέλασε όλη η αίθουσα. Κύριε Χρυσοχοΐδη δεν είσαι εκεί για να διαβάζεις στιχάκια. Είσαι εκεί για να διαβάζεις τα Μνημόνια  πριν τα υπογράψεις… Αλλά μας είπες ότι τα υπέγραψες. Αδιάβαστος, Έτσι Αδιάβαστους θα σας στείλει και ο Λαός εκεί που θα σας στείλει..

Ε.Χ.

Χαστούκι στις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις – Καθημερινή: “Τα χρώματα της Χρυσής Αυγής θα βάψουν τον χάρτη της Ελλάδας από την πρώτη Κυριακή”

Βλέποντας την κατάντια των δημοσκόπων να δίνουν συνεχώς ψεύτικα στοιχεία, πραγματικά αναρωτιέμαι με την κατάντια του συστήματος και πού θα φτάσει. Διότι όταν πια η δίωξη ενός κόμματος είναι σε αυτό το βαθμό πραγματικά είναι να απορεί κανείς το πού θα  φτάσουν. Φαίνεται ότι η συγκέντρωση με τους 30000 αγωνιστές πόνεσε πάρα πολύ. Σε τέτοιο βαθμό που πλέον περνάμε στην άλλη φάση της κατάστασης. Είναι πλέον γνωστό σε όλους ότι ο επόμενος δήμαρχος Αθηναίων θα είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης. Θέλουν δε θέλουν. Ας συνεχίσουν έτσι διότι πραγματικά τα πάνε περίφημα. Έχουν συσπειρώσει ακόμη περισσότερο τους αγωνιστές και μας έχουν δείξει ότι πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Όλοι για τον αγώνα. Όλοι για την νίκη της Χρυσής Αυγής.

Λ.Ν.

“Διά πυρός και σιδήρου” – Ανακοίνωση της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων Θεσσαλονίκης

Παρατηρούμε  μια αυξανόμενη επίθεση εναντίον του ελληνισμού, της ιστορίας, του πολιτισμού μας. Από τα ελγίνεια μάρμαρα που ξαφνικά επανήλθαν στη δημοσιότητα, συμπτωματικά τώρα που προέκυψε το θέμα της Κύπρου; όπου και πάλι το Ισραήλ έχει βάλει το χέρι του, μέχρι την αμφισβήτηση της εδαφικής μας ακεραιότητας και της καταγωγής μας. Φυσικά οι εγχώριοι πολιτικάντηδες, ανθέλληνες λόγω καταγωγής, χρηματικών συμφερόντων και εντολών των αφεντικών τους, υποστηρίζουν τις λυκοφιλίες-τουρκίας και ισραήλ- με αποτέλεσμα αν δεν υπάρξει ισχυρή φωνή διαμαρτυρίας να φθάσουμε στο σημείο αμφισβήτησης ελληνικών εδαφών που θα παραχωρηθούν στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης που θέλει να απορροφήσει τον ελληνισμό και να τον εξαφανίσει, αφού πάντα ήταν το εμπόδιο στην επικυριαρχία εβραίων, αγγλοσαξόνων και δυτικών παπικών, όπως μας έχει διδάξει η Ιστορία. Όλοι είναι εναντίον μας αλλά η ελλαδική συγκυβέρνηση και το αντισυνταγματικό τόξο είναι όργανα αυτών που προανέφερα. Αν το καταλάβουμε αυτό και γυρίσουμε την πλάτη σε όλα τα ανθελληνικά κόμματα, πλην του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος, θα επιβιώσουμε και θα μεγαλουργήσουμε!   Αν συνεχίσουμε την ανάλωσή μας σε θέματα καθημερινότητας που δυστυχώς σκοπό έχουν να μας απελπίσουν και να κάμψουν το ηθικό μας,-οι συνθήκες εργασίας γίνονται μεσαιωνικές, η ανεργία καλπάζει, τα αντεργατικά μέτρα και η υπερφορολόγηση τσακίζουν τις ζωές μας, πράγματα αναμενόμενα,- τότε θα χάσουμε πατρίδα, τιμή, ιδανικά και φυσικά την ίδια την ζωή μας. Για να τους αντιμετωπίσουμε πρέπει να σταθούμε αντάξιοι της φυλής μας, να προασπίσουμε τα ιερά και όσια που τόσους αιώνες έμειναν καλά διαφυλαγμένα και να ανατρέψουμε την παγκόσμια δικτατορία που με τον επεκτατισμό μέσω της εισβολής στην χώρα μας αλλόφυλων και ξένων προς εμάς λαών θέλουν τον πλήρη αφανισμό του ελληνικού έθνους!

Ι.Λ.

“Εχθροί του Καθεστώτος” – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Τα πράγματα δεν είναι τόσο περίπλοκα όσο φαίνονται. Η ΝΔ στις εκλογές του 2012 βγήκε για έναν και μόνον λόγο: επειδή διαβεβαίωνε ότι θα σωθούν οι καταθέσεις στις τράπεζες. Δηλαδή έθετε ζήτημα εκεί που δεν υπήρχε μέχρι τότε. Με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια. Πιστεύω πως θα γίνουν μέσα σε λίγους μήνες και εθνικές εκλογές, διότι όσο το καθυστερεί η ΝΔ, τόσο πέφτει. Και πάλι το βάρος θα πέσει στις καταθέσεις, αλλά τώρα θα τις σώσει η ΝΔ μαζί με τον σύριζα. Η προπαγάνδα βέβαια θα αρχίσει λίγο καιρό πριν τις εκλογές για να μην προλάβει ο κόσμος να αντιδράσει. Ο ελληναρας για να σώσει τα νούμερα στην τράπεζα έβαλε πάνω από το κεφάλι του νταβατζήδες που πούλησαν την χώρα του. Τα κριτήρια θα είναι πάλι τα ίδια. Προλάβετε την προπαγάνδα τους πριν την ξεκινήσουν αυτοί. Πείτε πως θα αρχίσουν να λένε τα κανάλια για χρεωκοπία ενώ δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Προετοιμάστε τον κόσμο για το κύμα προπαγάνδας των νταβατζήδων.

Τ.Α.

Κυκλοφορεί σήμερα η Εθνική εφημερίδα “Εμπρός” (Φύλλο Νο 34)

Την Παρασκευή το πρωί ο βουλευτής της Ν.Δ. Γεώργιος Κοντογιάννης είπε στην Δημόσια Τηλεόραση ότι όποιος ψηφίζει Χ.Α. ψηφίζει φασίστες. Φασιστική είναι η πολιτική πού ασκεί το κόμμα του που έχει οδηγήσει τους Έλληνες σε ολοκαύτωμα, με 5.000 αυτοκτονίες, τον πληθυσμό δηλαδή μιας ολόκληρης πόλης και αυτό τούς το λέει ένας πρώην ψηφοφόρος τους. Δυστυχώς για αυτόν οι Χρυσαυγίτες είναι οι τελευταίοι Έλληνες και καλό θα είναι το βράδυ των Δημοτικών και ευρωεκλογών να μην είναι κοντά σέ κάποια τηλεόραση που θα μεταδίδει αποτελέσματα γιατί μπορεί να προστεθεί στις αυτοκτονίες.

Γ.Π

Στρατιά από μαϊμούδες: Γελοίες δημοσκοπήσεις για τον Δήμο Αθηναίων προκαλούν το κοινό αίσθημα – Kontra News: “Φαβορί ο Κασιδιάρης”

Βλέπω καθημερινά δημοσκοπήσεις να δημοσιεύονται και άλλες τόσες, για να μη πω περισσότερες, να μη δημοσιεύονται. Δίνουν ίδια πάνω κάτω ποσοστά σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούν να δώσουν ότι μπορούν στο ΠΑΣΟΚ (κάνει ότι μπορεί και ο φον Αντωνάκης), ανασταίνουν τη ΡΗΜΑΔ (συγγνώμη ο δαίμων του πληκτρολογίου) ΔΗΜΑΡ ήθελα να γράψω και στο πάντοτε “τιμημένο” ΚΚΕ τσιμπάνε λιγάκι (μη ρωτήσει κανείς γιατί τιμημένο, γιατί πάντα αβαντάρει και στηρίζει την αστική “δημοκρατία” όσο κανείς γι΄αυτό η αστική δημοκρατία χορηγεί το κόμμα του “λαού” μια με ανταλλάξιμους δημοσίους υπαλλήλους, μια με παχυλές κομματικές χορηγίες, μια με χάρισμα τηλεοπτικών συχνοτήτων κτλ). Κοινή αποδοχή ΟΛΩΝ η πτώση της Χρυσής Αυγής! Χάνει η Χρυσή Αυγή σύμφωνα με τους μουμουέδες! Αναρωτιέμαι λοιπόν, αφού χάνει η Χρυσή Αυγή, γιατί δε την αφήνουν να διολισθήσει, να εξαφανιστεί όπως λένε αλλά μιλάνε για απειλητικά ποσοστά; Δε χτίζουν σωστά το μύθο τους! Δυστυχώς γι΄αυτούς οι μάσκες έχουν πέσει και τίποτα δε τους σώζει. Κάποτε με ένα δυο ψεματάκια καθάριζαν και πέρναγαν τη βρωμερή προπαγάνδα τους. Σήμερα δεν αρκούν. Δεν αρκεί να μας χαρακτηρίζει ο Χρυσοχοϊδης “μαύρα γεράκια με νύχια γαμψά” (τρικυμία εν κρανίω) για να δικαιολογήσει τις απαράδεκτες αυξήσεις στις τιμές των διοδίων των νταβατζήδων. Δεν αρκεί να ονομάζουν  τον Ηλία Κασιδιάρη ναζί ώστε να τον  ανακόψουν απ΄την ανάληψη της Δημαρχίας Αθηνών και να πλανάται η απειλή της Γαρυφαλιάς Κανέλη πως θα βγει στο χαράκωμα! Ηλίθια αμετανόητη κομμούνα που θεωρεί πως οι Έλληνες είναι λοβοτομήμενοι σαν την ίδια και θα αιματοκυλήσουν ακόμη μια φορά την Ελλάδα μας. Τις δημοσκοπήσεις, τις πραγματικές και τις ψεύτικες, τις ξέρουν καλά. Ας μη ξοδεύουν τα χρήματα των κομματικών χορηγιών σε πληρωμένες δημοσκοπήσεις, ας δουν τα μέλη και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που κυκλοφορούν ελεύθερα μέσα στους Έλληνες και ακούν τα προβλήματά τους.

Μετά τιμής
Μ.Ε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-16-febrouariou#ixzz2tRAhLQgA

Exit mobile version