Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δυτική Αττική, Μάνδρα, Σέρρες, Παιονία, Αργολίδα

Δραστηριότητες Τοπικών: Δυτική Αττική, Μάνδρα, Σέρρες, Παιονία, Αργολίδα

Με μεγάλη προσέλευση συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος πραγματοποιήθηκε η ομιλία της Συναγωνίστριας Κορίνας Πενέση.Η Συναγωνίστρια ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αλλά και για την σκευωρία κατά του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή που πλέον η καταρρέουσα συγκυβέρνηση των τοκογλύφων απροκάλυπτα αποκαλύπτει μέσω των συνεργατών της στα δελτία των 8 πως μπορούν και επεξεργάζονται να θέσουν εκτός νόμου ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα που λαμβάνει την υποστήριξη εκατομμυρίων Ελλήνων.Δεν καταθέτουμε τα όπλα μαχόμαστε στην πρώτη γραμμή με πείσμα και μόνη μας ελπίδα είναι η απελευθέρωση της πατρίδος από τα δεσμά των εντολοδόχων των ξένων τοκογλύφων.

Την ομιλία έκλεισε ο Συναγωνιστής Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος όπου και μετέφερε το μήνυμα του Αρχηγού Ν.Γ.Μιχαλολιάκου και διαμήνυσε ότι η Χρυσή Αυγή δεν διασπάται δεν κάμπτει ούτε με σφαίρες ούτε με φυλακές των Αγώνα της ενάντια στο καθεστώς,αλλά να είναι σίγουροι ότι ο Αγώνας μας θα ενταθεί και θα φέρει συντόμως το ποθούμενο πρώτα στην Αθήνα με το συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη και μετέπειτα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
17ο χιλιόμετρο Νέας Εθνικής οδού Ασπρόπυργος
e-mail:xa.dytattikh@yahoo.gr Ιστοσελίδα http://xadytikiattiki.blogspot.gr/
τηλ.6973283559- 210 5571360
ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.00-21.00

Ενημερωτική δράση στο Σκούταρι Σερρών

Το απόγευμα της Τετάρτης, Συναγωνιστές της Τ.Ο. Σερρών πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στο Σκούταρι του νομού Σερρών. Αρχικά, μοιράστηκε έντυπο υλικό στο κέντρο του χωριού, στα μαγαζιά και στους περαστικούς. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν για άλλη μια φορά θερμή, κάτι που αποδεικνύει την μεγάλη απήχηση της Χρυσής Αυγής στην κοινωνία. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε ομιλία σε κεντρική καφετέρια όπου και αναλύθηκαν οι θέσεις της Χρυσής Αυγής γύρω από την τρέχουσα επικαιρότητα, ενώ έγινε και ενημέρωση για την συμμετοχή της «Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία» στις προσεχείς αυτόδιοικητικές εκλογές.

Τ.Ο. Σερρών
Ραιδεστού 1
1ος όροφος
Ώρες κοινού: Δευτέρα 19:30 – 21:30
Τηλέφωνο: 6938 721350

Ομιλία στην Τ.Ο. Μάνδρας

Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε η ομιλία της Συναγωνίστριας Κορίνας Πενέση. Η συναγωνίστρια έκανε ενημέρωση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και στο τέλος της ομιλίας ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους,τρανή απόδειξη ότι η σκευωρία κατέρρευσε στα μάτια του Ελληνικού λαού είναι η τεράστια προσέλευση κόσμου στις κατά τόπους Τοπικές Οργανώσεις σε όλη την επικράτεια.

ΤΟΠΙΚΗ OΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΝΔΡΑΣ
Στρατηγού Νικολάου Ρόκα 94
Τηλ.:6973283559-2105551597
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΕΜΠΤΗ 19.00-21.00

Τ.Ο. Παιονίας: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και ενημερωτική δράση

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στα γραφεία της Τ.Ο. Παιονίας, με την παρουσία πολλών φίλων και συναγωνιστών του κινήματος μας. Ο Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης, συναγωνιστής Παπαδόπουλος Αντώνης, μετά από ευχές για καλή χρονιά και άμεση αποφυλάκιση του Αρχηγού και των υπολοίπων συναγωνιστών, αναφέρθηκε στα τοπικά προβλήματα του δήμου Παιονίας (κατάργηση του νοσοκομείου Γουμένισσας, ελλιπής αστική συγκοινωνία, ανεργία και υποβάθμιση των ακριτικών περιοχών) και στον τρόπο αντιμετώπισης, σε περίπτωση αντισυνταγματικού αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής στις επερχόμενες εκλογές. Στο τέλος ακολούθησε ενημερωτική δράση στην πόλη του Πολυκάστρου με τον κόσμο να είναι εμφανώς στο πλευρό μας. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους πως με τις παράνομες φυλακίσεις, τις παρακρατικές δολοφονίες, και την άθλια προπαγάνδα τους, το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας πεισμώνουν στον αγώνα μας μέχρι την τελική νίκη. Τη Νίκη της Ελλάδας!

Τ.Ο. Παιονίας
Κεντρική Πλατεία Πολυκάστρου
Σάββατο:10:00 – 14:00
Τηλ.:  6970-505407

Διανομή ενημερωτικού υλικού στο Ναύπλιο    

Κλιμάκιο Συναγωνιστών από την Τ.Ο Αργολίδας διένειμε εφημερίδες του Κινήματος και ενημερωτικό υλικό το πρωί του Σαββάτο στο Ναύπλιο. Οι πολίτες της πρώτης πρωτεύουσας δέχθηκαν θερμά τους Συναγωνιστές, ενώ συνομιλώντας μαζί τους  έδειξαν να αντιλαμβάνονται πλήρως την ενορχηστρωμένη και παράνομη επίθεση που δέχεται η Χρυσή Αυγή από την χούντα των Σαμαρά-Βενιζέλου, όντας η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να Λευτερώσει την Πατρίδα μας. Άνθρωποι όλων των ηλικιών μας ενθάρρυναν να συνεχίσουμε τον Αγώνα μας, κόντρα σε όλο το Σύστημα των φαύλων και των παλαιοκομματικών που τόσο πλήγωσαν την Ελλάδα, ενώ μας συνεχάρησαν και για τις κοινωνικές παρεμβάσεις του Κινήματος. Το επόμενο διάστημα οι ενημερωτικές δράσεις θα συνεχιστούν εντατικά σε όλη την Αργολίδα.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ:
Παράσχου 9, Ναύπλιο
Πέμπτη 20:00 – 22:00, Κυριακή 19:00 – 22:00
Τηλ. 6980 507785

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-dutikh-attikh-mandra#ixzz2tSzCIB2P

Exit mobile version