Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τελικά αυτοί δεν έχουν τον Θεό τους!

Τελικά αυτοί δεν έχουν τον Θεό τους!

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Αν το Σαββατοκύριακο αναζητήσετε τον πρωθυπουργό κύριο Αντώνη Σαμαρά, δεν θα τον βρείτε να περιφέρεται στους διαδρόμους του Μαξίμου, ή στις αίθουσες του κοινοβουλίου, ούτε να συμμετέχει σε συναντήσεις σχεδιασμού της προεκλογικής εκστρατείας, ή επιτροπές «σωτηρίας» της Χώρας. Και αν αναρωτηθείτε γιατί, η απάντηση θα σας εκπλήξει.

Ο «αγαπητός» και «λαοφιλής» πρωθυπουργός μας θα περάσει το Σαββατοκύριακο στην χερσόνησο του Άθωνος.

Μάλιστα δεν διαβάσατε λάθος, ο κύριος Σαμαράς θα μεταβεί στο Άγιο Όρος συνοδεία των κυρίων Γιάννη Ιωαννίδη υποψήφιο για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και Σταύρου Καλαφάτη υποψηφίου για τον δήμο Θεσσαλονίκης. Ο κύριος Σαμαράς θα διανυκτερεύσει στο κτήριο της ιεράς Επιστασίας, ενώ την Κυριακή που είναι του Ασώτου (τυχαίο;;;;;;;) θα επισκεφθεί και θα προσκυνήσει στις μονές Ιβήρων και Σίμωνος Πέτρας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός της επισκέψεως του ο κύριος Σαμαράς, ο οποίος συνοδεύεται επίσης από τον κύριο Τάκη Μπαλτάκο, θα συζητήσει θέματα που απασχολούν την Αγιορείτικη κοινότητα με κύριο θέμα το φορολογικό. Ως γνωστόν το Άγιον Όρος απολαμβάνει ειδικό φορολογικό καθεστώς.

Μήπως όμως οι λόγοι που ο κύριος Σαμαράς θα επισκεφθεί την Ιερά Χερσόνησο, είναι άλλοι; Μήπως για μεταμέλεια, συγχώρεση και ψυχικό εξαγνισμό; Αν τελικά είναι αυτό, τον πληροφορούμε ότι ένα Σαββατοκύριακο είναι ελάχιστος χρόνος για να μετανοήσει, να συγχωρεθεί και να εξαγνιστεί, για το κακό και την καταστροφή που προκάλεσε σ΄αυτόν τον δύσμοιρο Τόπο.

Ή μήπως αποφάσισε να μονάσει;

Διαβάστε την συνέχεια στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/telika-autoi-den-echoun-ton-theo-tous#ixzz2tVWF9yVK

Exit mobile version