Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…) ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ

pretederis_1

Μπορεί οι εταίρες δημοσκοπήσεων να εμφανίζουν την Χρυσή Αυγή… πεσμένη στις τελευταίες τους «δημοσκοπήσεις» (για λόγους προφανείς), αλλά στην πραγματικότητα η Χρυσή Αυγή «πουλάει» (κατά τη σύγχρονη τηλεοπτική αργκό…) και όλοι μ’ αυτήν ασχολούνται. Μάλιστα, όταν ασχολούνται, φροντίζουν να το διαφημίζουν εγκαίρως, ώστε να εξασφαλίσουν υψηλή τηλεθέαση. Έτσι και ο Πρετεντέρης-Ντερμπεντέρης, ο οποίος ανακοίνωσε από τις φυλλάδες του ΔΟΛ ότι η Χρυσή Αυγή (και η επιρροή της στις ευρωεκλογές και στις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές, αν καταλαβαίνουμε καλά από τον τίτλο…) θα αποτελέσει το αντικείμενο της εκπομπής του τη Δευτέρα το βράδυ. Ιδού η προαναγγελία:

«Χρυσή Αυγή», Νόμος και Κάλπη. Μέσα ή έξω; Το θέμα της συζήτησης στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014 στις 23.30 στο MEGA. Στο στούντιο ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεοδόσης Πελεγρίνης, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Γιώργος Κατρούγκαλος, ο αναπληρωτής καθηγητής Δημοσίου Δικαίου στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Χαράλαμπος Ανθόπουλος και ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης».

(ΥΓ): Εκπομπή για την Χρυσή Αυγή, αλλά χωρίς την Χρυσή Αυγή! Όπως πάντα, άλλωστε. Αυτή είναι η «δημοκρατία» των Πρετεντέρηδων!

 πηγή

Exit mobile version