Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι ατέλειωτες πολιτικές κυβιστήσεις του Νικήτα Κακλαμάνη

Οι ατέλειωτες πολιτικές κυβιστήσεις του Νικήτα Κακλαμάνη

Ένας από τους διεκδικητές του Δήμου Αθηναίων, πέρα από τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής που πάει «τραίνο» στις πραγματικές δημοσκοπήσεις και όχι τις μαϊμού και θα κόψει πρώτος το νήμα των αυτοδιοικητικών εκλογών, είναι και ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο κολλητός και πιστός φίλος του Σαμαρά, που προδόθηκε κι αυτός για χάρη του Αρούλη και βγήκε στο «αντάρτικο» έχει πλούσιο παρελθόν πολιτικών κυβιστήσεων ή αλλιώς κωλοτούμπες όπως καταγράφει και ο δημοσιογράφος Κ. Ζούλας στην «Καθημερινή».

Συγκεκριμένα, στις 25 Μαρτίου του 2006 δήλωσε πως δεν θα ξανασχοληθεί με την κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά μόνο με τον Δήμο Αθηναίων.

Το 1990 είχε δηλώσει πως ένας πολιτικός πρέπει να αποσύρεται από τον κοινοβουλευτικό στίβο μετά από 4 θητείες (ήτοι 16 χρόνια), άρα ο Νικήτας έπρεπε να έχει αποσυρθεί από το 2006!

Το 2010 παρόλο που έχασε την μάχη του Δήμου της Αθήνας από τον Καμίνη (!) αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να ξαναμπεί στη Βουλή, έβαλε υποψηφιότητα και εξελέγη.

Το 2006 είχε καλέσει τον τότε αντίπαλό του για τον Δήμο της Αθήνας να παραιτηθεί από την βουλευτική έδρα για να αφοσιωθούν στα αυτοδιοικητικά δρώμενα. Κάτι που ο ίδιος δεν κάνει σήμερα!

Και οι κυβιστήσεις δεν τελειώνουν ποτέ… Ο καθεστωτικός δημοσιογράφος στο άρθρο του συμπεραίνει πως η υποψηφιότητα Νικήτα είναι μόνο για να προμοτάρει τον Συναγωνιστή Κασιδιάρη (αφού βέβαια τον συκοφαντήσει ως… «νεοναζιστή») και τον προτρέπει να πάει στην Ευρωβουλή για να μην μας χαλάει τη σούπα της μάχης των Αθηνών.

Αυτό που δεν ξέρουν βέβαια οι συστημικές γραφίδες ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν είναι ότι όποιος κι αν είναι υποψήφιος κόντρα στην Χρυσή Αυγή θα υποστεί πανωλεθρία, καθώς ο θρίαμβος της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα» είναι σίγουρος!

Κι αυτό δεν είναι μόνο βούληση των Ελλήνων Εθνικιστών, αλλά του συνόλου των δημοτών της Αθήνας που απαιτούν μια πραγματική αλλαγή στην πρωτεύουσα δίχως ανέχεια, εγκληματικότητα, παρεμπόριο και λαθρομετανάστευση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-ateleiwtes-politikes-kubisthseis-tou-nikhta-kaklamanh#ixzz2tWkOUock

Exit mobile version