Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Σαμαράς των συναγωγών γίνεται «καλός χριστιανός» για τα ψηφαλάκια – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σαμαράς των συναγωγών γίνεται «καλός χριστιανός» για τα ψηφαλάκια - ΒΙΝΤΕΟ

Από την «τεφιλά» στο «Ἀντὶ ἀγαθῶν, ὧν ἐποίησας Χριστέ, τῷ γένει τῶν Ἑβραίων σταυρωθῆναί σε κατεδίκασαν, ὄξος καὶ χολήν σε ποτίσαντες» για λίγους ψήφους

Πανικόβλητη η κομματική συμμορία της Συγγρού επιδίδεται σε αγώνα δρόμου προκειμένου να περισώσει ότι μπορεί, εν όψει της επερχόμενης εκλογικής συντριβής. Μπορεί οι πληρωμένες, κίβδηλες δημοσκοπήσεις να την παρουσιάζουν σε υψηλότατα ποσοστά, εντούτοις τα στελέχη της και ο ίδιος ο πρωθυπουργός είναι πλήρως ενήμεροι πως οι εκλογές του Μαΐου πρόκειται να εξελιχθούν σε Βατερλώ της Χούντας του Μνημονίου.

Υπό αυτή την οπτική, οι συμβουλάτορες και το επιτελείο του πολιτικού ανδρείκελου των τοκογλύφων, συνέστησαν την αλλαγή πλεύσης την οποία διαπιστώσαμε τις τελευταίες μέρες και την οποία πρόβαλαν μανιωδώς τα στρατευμένα μέσα μαζικής εξαπάτησης. Από τις συναγωγές και τις συνεχείς επισκέψεις στους ανά τον κόσμο σιωνιστές, ο θλιβερός πρωθυπουργός βρέθηκε στο Άγιον Όρος, προκειμένου να περάσει δολίως την εικόνα του θεοσεβούμενου ηγέτη. Δυστυχώς όμως τόσο για τους συμβούλους του όσο και για τον ίδιο, δεν είναι ούτε θεοσεβούμενος, ούτε ηγέτης.

Αλαζών και θρασύς, ο αχυράνθρωπος των εχθρών του Λαού μας και εις εκ των βασικών υπευθύνων της εξαθλίωσης του Λαού μας, υποστήριξε πως «με τη βοήθεια του Θεού στεκόμαστε στα πόδια μας»! Βεβαίως η υποκρισία περισσεύει στην πάντοτε πατριδοκάπηλη ψοφοδεξιά, η οποία αποδεικνύει με πράξεις την εχθρότητά της προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα: αφενός με την απόλυτη υποταγή της στο διεθνή σιωνισμό και τους ραβίνους και αφετέρου με την απόλυτη ευθύνη της στην επιχείρηση ισλαμοποίησης της Ελλάδος, όπως αυτή προδιαγράφεται με την απόφαση της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στο Βοτανικό.

Καθώς με τρόπο ύπουλο η συμμορία Σαμαρά απευθύνεται προεκλογικά στο θρησκευτικό αίσθημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του Λαού μας, θα ήταν σοβαρότατη παράλειψη να μην αναφερθούμε στο αισχρό και κατάπτυστο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, το οποίο επί μακρού χρόνου προετοιμάζει η φαιδρή Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, προκειμένου -όπως διατείνεται- να «πλήξει» την Χρυσή Αυγή και τη ρητορική της. Επί της ουσίας βεβαίως, πρόκειται για ακραία ανθελληνική πρακτική, στην οποία επιδίδεται η ψοφοδεξιά ούτως ώστε να ικανοποιήσει στο μέγιστο βαθμό τις επιταγές των εν Ελλάδι σιωνιστών και του εξωτερικού.

Με απλά λόγια, ο Σαμαράς και η κλίκα του έχουν την εντύπωση πως απευθύνονται σε χαχόλους. Ο αμετροεπής πρωθυπουργός επικαλείται το Θεό, επιτυγχάνοντας μόνον αυτό: να αποδεικνύει πως δεν έχει το Θεό του και πως η μοναδική του πίστη βρίσκεται στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-samaras-twn-sunagwgwn-ginetai-kalos-christianos-gia-ta-pshfalakia#ixzz2tayTOaNF

Exit mobile version