Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το έκλεισαν το μαγαζί – Κανένας υπουργός του Σαμαρά δεν ήρθε σήμερα στη Βουλή

Το έκλεισαν το μαγαζί - Κανένας υπουργός του Σαμαρά δεν ήρθε σήμερα στη Βουλή

Η απογευματινή συνεδρίαση της Ολομέλειας (!) ολοκληρώθηκε μέσα σε δύο λεπτά

Αυτοί που κόπτονται για την Δημοκρατία και τους θεσμούς, η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά, είναι οι πρώτοι που εξευτελίζουν και υπονομεύουν την λειτουργία της Βουλής και το Κοινοβουλευτικό έλεγχο. Σήμερα το απόγευμα στη Βουλή κατά τη συζήτηση των επτά προγραμματισμένων επίκαιρων ερωτήσεων δεν προσήλθε να απαντήσει ούτε ένας από τους τέσσερις ερωτωμένους Υπουργούς με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να ανοίξει και να κλείσει μέσα σε δύο λεπτά!

Πιο συγκεκριμένα οι ερωτήσεις αφορούσαν τα Υπουργεία Υποδομών, Οικονομικών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Παιδείας ωστόσο δεν προσήλθε ούτε ένας εκπρόσωπός τους. Όλα αυτά συνέβησαν μόλις δέκα ημέρες μετά τις δήθεν αυστηρές συστάσεις Σαμαρά σε ανάλογο αντικοινοβουλευτικό φαινόμενο πως δεν θα δεχθεί ξανά παρόμοια εικόνα.

Το έκλεισε το μαγαζί ο  -όχι για πολύ ακόμα –  πρωθυπουργός και σύντομα ο ελληνικός λαός θα τον στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ό,τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται!

Διαβάστε επίσηςΟ ευτελισμός του Κοινοβουλίου από το αντισυνταγματικό τόξο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-ekleisan-to-magazi-kanenas-upourgos-tou-samara-den-hrthe-shmera-sth-boul#ixzz2tc5UQ3DC

Exit mobile version