Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρχεται τηλεοπτικό τσουνάμι λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής σήμερα το βράδυ

Έρχεται τηλεοπτικό τσουνάμι λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής σήμερα το βράδυ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι μόνο είναι ο κυρίαρχος πρωταγωνιστής στις πολιτικές εξελίξεις, αλλά αναγκάζει και όλους τους άλλους να ασχολούνται μαζί της.

Σήμερα το βράδυ, λοιπόν, στο MEGA ο Πρετεντέρης θα ασχοληθεί με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για μια ακόμη φορά, χωρίς φυσικά να υπάρχει εκπρόσωπος της. Έτσι αντιλαμβάνονται την δημοκρατία, τον πλουραλισμό και την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών ο Πρετεντέρης και τα αφεντικά του. Βλέποντας την σύνθεση των καλεσμένων της εκπομπής να αποτελείται από «προσωπικότητες» όπως η Ρεπούση, η Κανέλλη και ο Τατσόπουλος καταλαβαίνετε για την «σοβαρότητα» και την. νηφαλιότητα που θα εμπεριέχει ο μονόλογός τους. Αναμένονται ισχυρές δόσεις «εμετού», οπότε καλό είναι να προμηθευτούν οι τηλεθεατές τις απαραίτητες σακούλες.

Την ίδια ώρα στο STAR, ο Χατζηνικολάου θα έχει ως καλεσμένο τον Δένδια, οπότε περιμένουμε μια από τα ίδια. Μπορεί να μισούν απύθμενα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, λόγω του ότι δεν γίναμε σαν τα μούτρα τους, επειδή όμως «πουλάει» θα στήσουν και πάλι ολόκληρες εκπομπές επάνω της. Είναι τόσο δειλοί και αδίστακτοι ταυτόχρονα, που δεν κρατούν κανένα πρόσχημα διαλόγου.

Η άποψη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν πρόκειται να ακουστεί ούτε στο ελάχιστο, αντιθέτως η λάσπη θα εκτοξεύεται σε μεγάλες ποσότητες. Αναμονή, λοιπόν, για μια ακόμη επίδειξη δημοσιογραφικής και πολιτικής αλητείας από τους ποικίλους εκπροσώπους του «συνταγματικού τόξου».

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/erchetai-thleoptiko-tsounami-lasphs-kata-ths-chrushs-aughs-shmera-to-bradu#ixzz2tc6y88vo

Exit mobile version