Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Αρχηγέ  και  Συναγωνιστές
Καλησπέρα σας

Παρακολουθώντας απόψε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό (super B) άκουσα από δημοσιογράφο (Βουλδής), το νέο σχέδιο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση σχετικά με τις ευρωεκλογές. Συγκεκριμένα είπε ότι η χώρα θα μοιραστεί σε περιφέρειες, και η κάθε μια θα έχει τους δικούς της υποψήφιους. Αυτό γίνεται-συνέχισε- για να μην γυρίζει ο κάθε υποψήφιος όλη την Ελλάδα, αλλά και για να μην κυκλοφορήσει μαύρο χρήμα (ότι οι υποψήφιοι θα πληρώνουν για να ψηφιστούν). Βέβαια εγώ, και όποιος άλλος συν/στης άκουσε το ανωτέρω σχέδιο ξέρει γιατί γίνεται. Για να μοιραστούν οι ψήφοι των υποψηφίων μας, και να μην αποσταλούν στην ευρωβουλή, πολλοί από εμάς, έτσι ώστε να μειώσουν το αναμενόμενο στραπάτσο της κυβέρνησης, αλλά και να μην υπάρχουν πολλές εθνικιστικές φωνές στο κοινοβούλιο. Γνωρίζουμε από ποιους έρχονται οι συγκεκριμένες εντολές, αλλά ο λαός μας που έχει ξυπνήσει και θέλει να απαλλαγεί από την χούντα τους δεν θα τους κάνει την χάρη. Το παρόν αποστέλλεται προς ενημέρωση σας και σχεδιασμό κινήσεων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Π.Δ.
Πάτρα

«Φωνή της Αμερικής»: Τραγικές οι επιλογές της ΝΔ στην Αθήνα – Στον β΄ γύρο η Χρυσή Αυγή

Τα μηνύματα που παίρνουμε καθημερινά από συζητήσεις και επαφές με τον κόσμο είναι όχι μόνο ενθαρρυντικές αλλά είναι βέβαιο ότι το κλεπτοκρατικό τόξο θα πάθει συντριβή. Συνεχίστε δυναμικά και όλος ο κόσμος είναι στο πλευρό σας. Άτομα που στο παρελθόν δεν ήθελαν να ακούσουν για Χρυσή Αυγή είναι οι πιο θερμοί υποστηρικτές της. Είναι βέβαιο ότι ο κόσμος ξύπνησε. Στον δήμο Κορωπίου αν κατέβαινε υποψήφιος της Χρυσής Αυγής θα έβγαινε σίγουρα από την πρώτη Κυριακή. Δεν πειράζει όμως, θα ελευθερωθούν πρώτα οι μεγάλοι δήμοι και θα περιμένουμε την σειρά μας. Ο πατέρας μου έφυγε με το παράπονο ότι μας κυβερνούν οι συμμορίτες που πολέμησε και μάλιστα τραυματίστηκε από τους απατεώνες και υπέφερε μέχρι τον θάνατο του. Αφιερώνω την μεγάλη νίκη της Χρυσής Αυγής στην μνήμη του.

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!ΖΗΤΩ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ

Λ.Σ. 

Οι φοιτητικές παρατάξεις υπονομεύουν την Παιδεία – Άρθρο του Π. Ηλιόπουλου

Δεν αυτοδιαψεύδεται μόνο από την κυβερνητική πολιτική του ο Σαμαράς με τις επιλογές του με τις οποίες έχει υποβαθμίσει σε επίπεδο ασιατών χωρών το βιοτικό μας επίπεδο αλλά και δια στόματος Σταϊκούρα, ( που είναι φαίνεται ο μόνος εν ζωή πολιτικός που έχει και δρόμο με το όνομά του στο χωριό του, για τα καλά που πρόσφερε μέσω μνημονίου στην πατρίδα και στη Φθιώτιδα), μας έταξε αυξήσεις στους χαμηλοσυνταξιούχους και ένστολους, από το πρωτογενές πλεόνασμα!! Που είναι όμως αυτό το πλεόνασμα; Και γιατί οι ευρωπαίοι το διαψεύδουν; Ο Όλι Ρεν μας κουνάει το δάχτυλο, μετά τη Μέρκελ, ότι θα συζητηθεί το καλοκαίρι το δημοσιονομικό ελληνικό πρόβλημα και μας ανακοινώνει ευθαρσώς ότι η Ευρώπη ήταν έτοιμη για την οικονομική καταστροφή και πτώχευση των ελληνικών τραπεζών. Μήπως κάτι μεγάλο και τραγικό για την Ελλάδα έρχεται; Μήπως όλα αυτά τα μεγάλα λόγια του πρώην Κνίτη Στουρνάρα και του Σαμαρά είναι όπως λέει και ο λαός <παρηγοριά στον άρρωστο;> Που αρχίζει το ψέμα και που τελειώνει η αλήθεια; Απαιτούμε πλήρη διαλεύκανση και απαντήσεις στα ερωτήματά μας. Ετοιμάζουν πτώχευση;   Ετοιμάζουν νέο μνημόνιο και περαιτέρω υποδούλωσή μας στους τοκογλύφους; Ότι κι αν συμβαίνει όλα τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου είναι συνυπεύθυνα στην οικονομική καταστροφή της Ελλάδας. Μαζί με τις αυτοδιοικητικές εκλογές πρέπει να γίνουν εθνικές εκλογές για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός με νωπή εντολή για το μέλλον των ίδιων και των οικογενειών του. Τα χειρότερα έρχονται και δυστυχώς όλα τα πολιτικά κόμματα έχουν ευθύνη. Όπως και όλοι οι πολιτικοί-πλην των Ελλήνων Εθνικιστών-έχουν λερωμένα τα χέρια τους με αίμα αθώων αυτοχείρων που είναι πολλοί περισσότεροι από όσους οι δημοσιογράφοι της διαπλοκής μας φανερώνουν! Εκλογές και απαλλαγή από τους δοσίλογους πολιτικούς που μας οδήγησαν σε ρυθμούς υπανάπτυξης, τουλάχιστον, μιας πεντηκονταετίας πίσω!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Α.Γ.Α

Χρήστος Παππάς: Τιμούμε στην πράξη την Βόρειο Ηπειρο και τους Βορειοηπειρώτες

Το καθήκον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι να τιμά και να διαφυλάσσει την Ιστορία και τούς Ήρωες πατρίδας μας σε αντίθεση με τους προδότες του αντισυνταγματικού τόξου  που έχουν διαστρέβλωση την ιστορία του Έθνος μας ,αφήνοντας ανενόχλητους τούρκους, αλβανούς, σκοπιανούς να μας καταπατούν εδάφη, θάλασσα και ονομασία και να προσκυνούν τον κεμάλ ατατούρκ στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!
Χ.Π.

Εθνικό έγκλημα οι θέσεις της αριστεράς στο Βορειοηπειρωτικό

Συγχαρητήρια για την συμμετοχή σας σε όλες τις εκδηλώσεις-για τους υπόλοιπους ξεχασμένες και ανύπαρκτες-Εθνικής Μνήμης, για απόδοση φόρου τιμής στους πατριώτες αγωνιστές, για τις αλύτρωτες πατρίδες, και κάθε τι ελληνικό, ευχαριστούμε!

Φ.Δ.

Ο Σαμαράς των συναγωγών γίνεται «καλός χριστιανός» για τα ψηφαλάκια – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-18-febrouariou-2014#ixzz2tcrarjYb

Exit mobile version