Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέες εθνικές περιπέτειες “προ των πυλών”

Σε προχθεσινό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Miliyet, το οποίο υπογράφεται από τον γνωστό «τούρκο» μεγαλοδημοσιογράφο και μέλος της Λέσχης Bilderberg,  Sami Kohen, αναφέρονται τα εξής σχετικά με τα όσα έχει να κερδίσει η Τουρκία από το νέο σχέδιο «Ανάν» που ετοιμάζεται για την Κύπρο:

“Πρώτον: Θα αναγνωρισθεί για πρώτη φορά διεθνώς το «το κράτος της Βόρειας Κύπρου», που μέχρι σήμερα κανείς δεν το αναγνώριζε, σαν ισότιμος εταίρος του νέου κρατικού μορφώματος και θα μετέχει ισότιμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεύτερον θα καταργηθεί το εμπάργκο που μέχρι σήμερα ίσχυε για το «κράτος» αυτό, στο οποίο φυσικά θα υπάρξει ευημερία και ανακούφιση.

Τρίτον θα ξεμπλοκάρει η ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση εξ αιτίας της μέχρι τώρα μη αναγνώρισης από την Άγκυρα της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενός κράτους μέλους της ΕΕ. Επιπλέον η δημιουργία της λεγόμενης «Ενωμένης Κύπρου», θα αντικαταστήσει την Κυπριακή Δημοκρατία στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τέταρτον θα πάψουν να υπάρχουν τα χρόνια προβλήματα που δημιουργούσε στην τουρκική εξωτερική πολιτική το Κυπριακό, και η Τουρκία αποδεσμευμένη από το πρόβλημα αυτό θα πάρει δύναμη για τις νέες «εξορμήσεις» της. 

Τέλος το πιο σημαντικό σε όλη αυτή την ιστορία (για πολλούς είναι το πιο σπουδαίο), είναι η ισότιμη συμμετοχή του «κράτους της Βόρειας Κύπρου» στα οφέλη και στα κέρδη από τα τεράστια ενεργειακά κοιτάσματα της κυπριακής ΑΟΖ.”

Ο σύντομος σαφής και περιεκτικός τρόπος με τον οποίο ο «τούρκος» δημοσιογράφος αποτυπώνει τα κέρδη της τουρκικής πλευράς, είναι εντυπωσιακός.

Όπως εντυπωσιακή είναι η έμμεση αλλά ξεκάθαρη αποκάλυψη, ότι η  οικονομική κρίση που έχει προκληθεί στην Ελλάδα και την Κύπρο, αποσκοπούσε στο να καμφθούν οι πατριωτικές αντιστάσεις του Ελληνισμού στα εθνοπροδοτικά αυτά σχέδια.

Εντυπωσιακά αποκαλυπτικό επίσης είναι και για το ρόλο της εκσιωνισμένης Γερμανίας στο όλο δρώμενο. Μια Γερμανία «δούρειο ίππο» των αμερικανοσιωνιστικών συμφερόντων στην ΕΕ και βασικό εργαλείο για την πίεση του Ελληνισμού τόσο στο Κυπριακό, όσο και το σκοπιανό, αλλά και τη Θράκη και τους ενεργειακούς πόρους.

Τώρα και ο πιο αδαής ή δύσπιστος, αντιλαμβάνεται τι πρέπει να κάνουμε για να χαλαρώσει η «θηλιά» της οικονομικής υπερχρέωσης στην οποία μας έχουν οδηγήσει οι αμερικανο-γερμανο-σιωνιστές με τη συναίνεση και σύμπραξη όλων των «ελληνικών» μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων. Όχι φυσικά να φτιάξουμε τα οικονομικά μας (αυτά τα ρυθμίζουν οι ξένοι όποτε θέλουν), αλλά να «κατεβάσουμε τα παντελόνια» στα εθνικά θέματα.

Κατά τα άλλα, έχουν κλείσει στη φυλακή τη μισή Χρυσή Αυγή και μεθοδεύουν την τοποθέτηση εκτός νόμου ολόκληρου του κόμματος, για να «προστατεύσουν» τη δημοκρατία και τα συμφέροντα του κράτους.

Ποιος δεν καταλαβαίνει άραγε ότι όλα αυτά τα κάνουν  γιατί αντιλαμβάνονται ότι μόνο η ΧΑ μπορεί να βάλλει φρένο σε όλες αυτές τις μεθοδεύσεις; Ασφαλώς μόνον οι πράκτορες και οι ηλίθιοι που «τσιμπάνε» στις ανοησίες περί “ναζισμού” και “ρατσιστικών εγκλημάτων”. Μόνο δηλαδή εκείνοι πουθέλουν να τα πιστέψουν και όχι οι άνθρωποι που κρίνουν τις καταστάσεις με βάση τα γεγονότα και την κοινή λογική.

Θυμάμαι τον Μάνο Κατράκη, ο οποίος σε μια παλιά ταινία υποδυόμενος ρόλο δοσιλόγου της Κατοχής, προσπαθώντας να αποσείσει από πάνω του τη ρετσινιά του προδότη, είχε πει τη φοβερή ατάκα: «… εγώ μωρέ είμαι προδότης ή αυτοί που οδήγησαν την  Ελλάδα να τα βάλει με το θηρίο τη Γερμανία;». 

Είναι ακριβώς η ίδια λογική που σήμερα προσπαθεί να προπαγανδίσει το «σύστημα» και οι κυβερνώντες που το αντιπροσωπεύουν, σαν δικαιολογητική βάση για τις προδοτικές τους συμπεριφορές. Υποτίθεται δηλαδή ότι υποτάσσονται στα συμφέροντα των αμερικανο- γερμανο-σιωνιστών γιατί αλλιώς η αντίθεσή μας με τα ισχυρά αυτά συμφέροντα θα μας καταστρέψει. Εννοούν δηλαδή οι άνθρωποι ότι κάνουν το καλύτερο δυνατόν για την πατρίδα, το «πολιτικά εφικτό» δηλαδή και μάλιστα με μεγάλο «πόνο ψυχής». Βέβαια τους «ξεφεύγει» μια μικρή λεπτομέρεια, ότι ξέχασαν να ρωτήσουν τους Έλληνες αν συμφωνούν με όλα αυτά ή προτιμούν ακόμη και να πεθάνουν από το να υποκύψουν.

Παρεμπιπτόντως δε «βουτάνε» και με την «κουτάλα» ό, τι μπορούν κι ό,τι προλαβαίνουν για τις «υπηρεσίες που προσφέρουν» στο έθνος και για να «απαλύνουν τον πόνο τους» από τη «στενοχώρια» που περνάνε για αυτά τα «αναγκαία κακά» που είναι «υποχρεωμένοι» να κάνουν για το καλό της πατρίδας. «Το τερπνόν μετά του ωφελίμου», όπως έλεγαν και οι αρχαίοι μας πρόγονοι.

Ταυτόχρονα βέβαια «πολεμάνε» και την «κακή» Χρυσή Αυγή για να μην έρθουν οι «αποκρουστικοί και ρατσιστές νεοναζί» στα πράγματα και κάνουν κακό στη «δημοκρατία».

Και μετά από όλα αυτά έχεις και το Χρυσοχοϊδη να απαγγέλλει στίχους για «μαύρα κοράκια»,  προσπαθώντας να ταυτίσει τις όποιες αντιδράσεις του κόσμου για τα διόδια και τις άλλες απαράδεκτες πολιτικές της κυβέρνησης με υποβολιμαίες δήθεν συμπεριφορές από τη ΧΑ και ως εκ τούτου απορριπτέες.«Αυτά είναι χρυσαυγίτικα», είπε απευθυνόμενος προσφάτως σε κάτι αγρότες που διαμαρτύρονταν για τις κυβερνητικές «καλοσύνες». Υπονοώντας ότι οι «δημοκρατικοί» πολίτες δεν πρέπει να αντιδρούν, αλλά να κατανοούν τις αγαθές προθέσεις της κυβέρνησης και να αποδέχονται τα μνημόνια και τα μέτρα, τα οποία στο τέλος θα τους σώσουν.

Πάντως η μεταπολεμική Γερμανία, υπεύθυνη σε μεγάλο βαθμό για το τωρινό μας κατάντημα δεν εκφράζει σήμερα τίποτε από τον πραγματικό της εαυτό. Στάθηκε στα «πόδια» του και ξανάγινε μεγάλη δύναμη χάριν των αμερικανοσιωνιστικών κεφαλαίων και συμφερόντων για να λειτουργήσει υποστηρικτικά προς αυτά τα συμφέροντα στη συνέχεια. Αυτό ξεπληρώνει σήμερα καταστρέφοντας την Ελλάδα, τον προαιώνιο εχθρό του σιωνισμού (κατά την άποψη του σιωνισμού).

Επιβλήθηκε οικονομικά αρχικά σε όλη την Ευρώπη με τη βοήθεια της τέως υπερδύναμης και τώρα επεμβαίνει για λογαριασμό του αμερικανοσιωνισμού όπου είναι απαραίτητο, παίρνοντας πάνω του όλη την οργή των πολιτών των χωρών που καταστρέφει για λογαριασμό αυτών που την ελέγχουν. Στην Ανατολική Μεσόγειο, την Ανατολική Ευρώπη, τα Βαλκάνια και όπου αλλού απαιτηθεί στο μέλλον.

Μόνον ο ευρωπαϊκός εθνικισμός μπορεί να σώσει τις χώρες τις Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Γερμανίας από τα σκοτεινά μονοπάτια που τους οδηγεί η υποδούλωση στα αμερικανοσιωνιστικά συμφέροντα. Μακάρι οι λαοί της Ευρώπης να σταθούν άξιοι υποστηρικτές του. Τα μηνύματα πάντως είναι πολύ καλά.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nees-ethnikes-peripeteies-pro-twn-pulwn#ixzz2teq4Ppvd

Exit mobile version