Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βοήθεια διεθνών τοκογλύφων προς Σαμαρά: «Πες τώρα ό,τι θες και μετά τις ευρωεκλογές ανακοινώνουμε τα νέα μέτρα»

Βοήθεια διεθνών τοκογλύφων προς Σαμαρά: «Πες τώρα ό,τι θες και μετά τις ευρωεκλογές ανακοινώνουμε τα νέα μέτρα»

Πολύ καιρό τώρα ο Σαμαράς παρακαλούσε το ΔΝΤ να κάνει κάτι για την επέλαση της Χρυσής Αυγής, που πλέον απειλεί την ίδια την ύπαρξη της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ιχνηλατεί πλέον φανερά στα χνάρια του ΠΑΣΟΚ, προς την έξοδο από την πολιτική ζωή του τόπου. Τελικώς οι προσευχές του και τα παρακάλια του προς την Μέρκελ εισακούστηκαν και αποφασίστηκε να δοθεί μία πολύ ουσιαστική βοήθεια στην συγκυβέρνηση του Μνημονίου.

Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι την Κυριακή ή το πολύ την Δευτέρα επιστρέφει η τρόικα στην Ελλάδα και θα ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις με τα μέλη της αποστολής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, με επικεφαλής τον Πολ Τόμσεν, μαζί με εκπροσώπους της ΕΕ και τη ΕΚΤ. Από την ημέρα έναρξης των συνομιλιών μέχρι τις ευρωεκλογές έχουμε 90 ημέρες.

Θα περίμενε κάθε εχέφρων άνθρωπος ότι έως τότε θα γνωρίζουμε την γνώμη του ΔΝΤ για την Ελληνική Οικονομία και τι επιπλέον απαιτεί η τρόικα από την Ελλάδα. Όμως από ότι δήλωσε ο Γερούν Ντάισελμπουμ, οι αποφάσεις σχετικά με τα μέτρα και την επόμενη δανειοδότηση της χώρας, θα εξαρτηθούν μεν από την αξιολόγηση της τρόικα, αλλά θα ανακοινωθούν μετά τις ευρωεκλογές.

Κοινώς οι διεθνείς τοκογλύφοι θα αφήσουν επί του παρόντος τον Σαμαρά να αναμασά την προπαγάνδα του επικοινωνιακού του επιτελείου περί «πρωτογενούς πλεονάσματος» και «επερχόμενης ανάπτυξης» και μετά τις εκλογές, αφότου ο κοσμάκης που δελεάστηκε από τα ψέμματα Σαμαρά δεν θα μπορεί να πάρει την ψήφο του πίσω, θα αρχίσουν να λέγονται οι αλήθειες για την απελευθέρωση των μαζικών απολύσεων, των κατασχέσεων σε καταθέσεις και όλα αυτά που έχουν ήδη αποφασιστεί.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/bohtheia-diethnwn-tokoglufwn-pros-samara-pes-twra-oti-thes-kai-meta-tis-eur#ixzz2th0NiqSc

Exit mobile version