Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι εχθροί της Ελλάδας πάνε Βρυξέλλες και το ΥΠΕΞ κοιμάται τον ύπνο του… δολίου

Οι εχθροί της Ελλάδας πάνε Βρυξέλλες και το ΥΠΕΞ κοιμάται τον ύπνο του... δολίου

Στις Βρυξέλλες βρέθηκαν οι τουρκόφρονες Χαλίτ Χαμπίπογλου και Μουσταφά Αλή Τσαβούς, προκειμένου να παρακολουθήσουν «αντιρατσιστική» εκδήλωση και να πιέσουν για τα συμφέροντα της Τουρκίας στην περιοχή της Θράκης μας. Εκεί συζήτησαν με άλλους «αντιρατσιστές» – φίλους της Τουρκίας τον τρόπο με τον οποίο θα προωθηθεί η τουρκική προπαγάνδα στην Θράκη μας.

Στις διεργασίες που έγιναν, σημειώθηκαν και με ανάλογους κύκλους στις ΗΠΑ, που σταθερά στηρίζουν το σύνολο των τουρκικών θέσεων έναντι της χώρας μας. Στο επίκεντρο των συνομιλιών ήταν ο νόμος για τους ιμάμηδες, που προφανώς αντιτίθεται για θρησκευτικούς ηγέτες «διορισμένους» και «εγκεκριμένους» από το τουρκικό προξενείο. Στην εκδήλωση αυτή συμμετείχαν η Katrina Lantos Swett , αντιπρόεδρος στο USCIRF, η Επίτροπος Mary Ann Glendon των αμερικανικών θέσεων εξωτερικής πολιτικής προς την θρησκευτική ελευθερία, ο κος Heiner Bielefeldt, ειδικός εισηγητής των Ηνωμένων Εθνών για την θρησκευτική ελευθερία, οι κ.κ.Dennis de Jong και ο Peter van Dalen  της ομάδας εργασίας της ΕΕ.

Ας κάνουμε, όμως, ένα βήμα στην σκέψη μας και ας επιστρέψουμε στο πρώτο όνομα που αναφέραμε, αυτό του Χαλίτ Χαμπίπογλου. Ο συγκεκριμένος είναι πρόεδρος της παράνομης ανθελληνικής οργάνωσης «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» και δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του έρχεται στην επικαιρότηταΟ εν λόγω αποτελεί έναν από τους «προφήτες» των διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής. Θυμίζουμε ότι τον Ιούνιο κιόλας, πολύ πριν δηλαδή γίνει το οτιδήποτε, ο συγκεκριμένος είχε πει τα εξής «προφητικά»«Η κυβέρνηση μπροστά στην απειλή της Χρυσής Αυγής πρέπει να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα, από το κόψιμο της κρατικής επιχορήγησης μέχρι ακόμη και το κλείσιμο αυτού του κόμματος».

Αλήθεια, πόσο «ταίριαξαν» οι απόψεις αυτού του τουρκόφρονα εντεταλμένου της Άγκυρας σε ελληνικό έδαφος με τις μετέπειτα αποκαλύψεις Ρουπακιώτη ότι «Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσής Αυγής σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό, σαφώς ο Πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι»Πόσο «τυχαίο» άραγε ότι οι απόψεις των αμερικανοσιωνιστών συνέπεσαν πλήρως με τις απόψεις του προέδρου μίας παράνομης ανθελληνικής οργάνωσης. Όλα «δένουν», λοιπόν, αφού από ότι φαίνεται ανθέλληνες, αμερικανοσιωνιστές, τροϊκανοί και γενικώς όλοι οι εχθροί της Ελλάδας ήδη από το καλοκαίρι, αποδεδειγμένα είχαν τις ίδιες απόψεις για την Χρυσή Αυγή και πίεζαν προς την ίδια κατεύθυνση. Αυτό αποτελεί άλλη μία απόδειξη ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο εμπόδιο που βρίσκουν για το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της Ελλάδας. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-echthroi-ths-elladas-pane-brujelles-kai-to-upej-koimatai-ton-upno-tou-do#ixzz2thixL8Wy

Exit mobile version