Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα προκλητική δήλωση του θρασύτατου ανθέλληνα Μούιζνιεκς

Νέα προκλητική δήλωση του θρασύτατου ανθέλληνα Μούιζνιεκς

Ολοένα και πιο θρασύς αποδεικνύεται ο ανεκδιήγητος Μούιζνιεκς, πατώντας πάνω στην έμφυτη δουλικότητα των εγχώριων πολιτικάντηδων. Με νέες προκλητικές του δηλώσεις δείχνει ότι έχει αποδώσει στον εαυτό του τον ρόλο του «δερβέναγα» της Χώρας μας, παρεμβαίνοντας ξεκάθαρα σε θέματα που αφορούν την εσωτερική ασφάλεια της Χώρας:

«Η επιλογή της γλώσσας είναι πολύ σημαντική και ο όρος «παράνομος μετανάστης», που χρησιμοποιείται ευρέως σε ευρωπαϊκά κράτη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, συνδέει τους μετανάστες με παράνομες πράξεις που εμπίπτουν στον ποινικό κώδικα. Προτιμώ τη χρήση των όρων «παράτυπος μετανάστης» και «παράτυπη μετανάστευση», καθώς είναι πιο ουδέτερη και δεν φέρει τον στιγματισμό του όρου «παράνομος». Αυτό τον όρο προτιμούν, επίσης, όλο και περισσότερο οι διεθνείς οργανισμοί».

Μας δουλεύει κανονικά ο εθνομηδενιστής αυτός, ο οποίος μας γνωστοποιεί και πώς «προτιμά» να αποκαλούν στην Ελλάδα τους λαθρομετανάστες!

Αντιλαμβανόμενος ότι στην Χώρα μας δεν υπάρχει μια στιβαρή πολιτική ηγεσία που να ενδιαφέρεται πρωτίστως και αληθινά για το καλό του Τόπου, ο ανεκδιήγητος αυτός τύπος φροντίζει να προκαλεί με τις κατά καιρούς δηλώσεις του. Βεβαίως, ο Μούιζνιεκς όσο καιρό «περιοριζόταν» στο να ζητά εντελώς παράτυπα και παράνομα το να τεθεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός νόμου η κυβέρνηση τον χάιδευε και τον καλοδεχόταν, με αποτέλεσμα το θράσος του να επεκταθεί.

Τώρα που ο κοσμοπολίτης αυτός δεν κρατάει κανενός είδους πρόσχημα στον διεθνισμό του και φέρνει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, η οποία για ψηφοθηρικούς λόγους και μόνο θέλει να δείχνει ότι ελέγχει τα σύνορα και δεν αφήνει άλλους λαθρομετανάστες να τα περνούν με άνεση, ακούει «κατσάδα» από τον συγκεκριμένο ανθέλληνα.

Για να τελειώνουμε μ΄αυτόν τον ανεπιθύμητο «μουσαφίρη» του λέμε πως αν θέλει λαθρομετανάστες, παράνομους μετανάστες, παράτυπους μετανάστες, ή όπως αλλιώς το συμπλεγματικό του μυαλό θέλει να τους αποκαλεί, να τους πάρει στο σπίτι του, φροντίζοντας να εξυπηρετεί όλες τους τις επιθυμίες. Όχι να παριστάνει τον φιλάνθρωπο με την ασφάλεια και τα έξοδα των Ελλήνων.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-proklhtikh-dhlwsh-tou-thrasutatou-anthellhna-mouiznieks#ixzz2tiS2ezd1

Exit mobile version