Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Παρακαλώ να μεταβιβάσετε τα συγχαρητήρια μου (αν είναι δυνατόν) στον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ Παναγιώτη Ηλιόπουλο για το εξαιρετικό άρθρο του. Δεν έχω διαβάσει ποτέ μου κάτι σωστότερο και περιεκτικότερο για την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά πανεπιστήμια. Ως ιατρός που σπούδασε μεταξύ 1997-2003 στο πολύπαθο Πανεπιστήμιο της Αθήνας επιβεβαιώνω ΟΛΑ όσα γράφει ο Π. Ηλιόπουλος… Σε τι να πρωτοσυμφωνήσω… Στους καθηγητές που προσλαμβάνονται με αναξιοκρατικές διαδικασίες; Στους στυλάτους ΔΑΠίτες (που στα πρώτα μου χρόνια ομολογώ με ντροπή ότι υποστήριξα κι εγώ…) Στους πλούσιους γιαλαντζί αναρχοσυνδικάλες αριστερούς; Στην πρόταση να απαγορευτούν οι κομματικές παρατάξεις (που στο δεύτερο μισό των σπουδών μου εξέφρασα κι εγώ και άκουσα τα εξ αμάξης από συμφοιτητές και καθηγητές); Στην ασυδοσία των κομματόσκυλων; Στην ντροπή που ένιωσα όταν είδα μετά, διδάσκοντας στα πανεπιστήμια του Göttingen και του Lübeck, πώς λειτουργεί ένα σωστό τριτοβάθμιο εκπαιδευτικό σύστημα που σέβεται τον φοιτητή; Όλα σωστά ΑΓΩΝΙΣΤΗ (δεν τολμώ να πω ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ, γιατί εγώ δεν έχω κάνει τίποτε…) Ηλιόπουλε και λοιποί πολιτικοί κρατούμενοι της Χρυσής Αυγής, προχωράτε ασυμβίβαστοι!

Ένας ιατρός που ξενιτεύτηκε στα 25 για να κερδίσει τον επιούσιο…
Λ. Α.
Αμβούργο, Γερμανία

Νέες εθνικές περιπέτειες “προ των πυλών”

Ενώθηκαν οι ύαινες που διψούν για αίμα ελληνικό και πολεμάνε τη φυλή μας. Να μας κάνουν σκλάβους πάλι προσπαθούν των αλλόφυλων που θέλουν δικιά τους την πατρίδα μας. Σκλάβους των τούρκων, των σλάβων, των σιωνιστών, των σκοπιανών και αλβανών. Όλων αυτών που οι πρόγονοί μας πολέμησαν και νίκησαν για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι, τα παιδιά και οι γυναίκες μας. Πως το επιτρέψαμε όμως αυτό; Επειδή απλά αφήσαμε την μοίρα μας να ορίζουν προδότες Έλληνες πολιτικοί,  που δήθεν είναι ομόπιστοί μας! Τους αφήσαμε να ανοίξουν την κερκόπορτα από μέσα, όπως είχε πει ο Αρχηγός μας στη βουλή σε ομιλία του την 29.05.2013 προφητικά!! Αλωνίζουν την Ελλάδα τυχοδιώκτες κεφαλαιοκράτες που αρπάζουν ότι μπορούν από περιουσία που ανήκει στον ελληνικό λαό. Ένα πλιάτσικο έχει στηθεί και έχουν όλοι φτιάξει αμύθητες περιουσίες εδώ και στο εξωτερικό κλέβοντας και ξεπουλώντας τα πάντα! Κατάντησαν τους Έλληνες να ζουν με δανεικά και τα παιδιά μας να μεταναστεύουν εργάτες στο Εξωτερικό… Αυτή είναι η μοίρα σου πατρίδα; Να σε διαφεντεύουν άθεοι, κομμουνιστές, μασόνοι και προδότες; Σε λίγο θα είμαστε σκλάβοι των ισλαμιστών και τώρα δυστυχώς δεν υπάρχουν ούτε κλέφτες ούτε αρματολοί. Ούτε προνόμια έχουν κάποιες περιοχές όπως στην τουρκοκρατία, τώρα δεν υπάρχουν παλικάρια να σύρουν το μαχαίρι, να πιάσουν το τουφέκι. Αυτό κατάφερε η νέα τάξη πραγμάτων: Να αποκοιμίσει τον ελληνικό λαό, να χαλαρώσει τα ήθη και τα έθιμα, την φιλοπατρία να τη θεωρούν έγκλημα και τους πατριώτες που υπάρχουν και αγωνίζονται υπέρ βωμών και εστιών, μέλη εγκληματικής οργάνωσης.

Τι κάνουμε; Αφήνουμε την πατρίδα και την γενιά μας στα χέρια των εχθρών μας; Ας πιάσουμε στα χέρια μας, τα ελληνικά ιστορικά και λογοτεχνικά βιβλία και όπως τότε στο κρυφό σχολειό, ας μελετήσουμε και ας διαδώσουμε τα ηρωικά κατορθώματα των εθνομαρτύρων, τις θυσίες, τις νίκες τους. Μέσα από την γνώση θα πολεμήσουμε τον εχθρό. Όλα όσα στα σχολεία σήμερα δεν διδάσκονται ας τα μάθουμε εμείς στα παιδιά μας και ας ξεσηκωθούμε ενάντια στην αδράνεια που έχει φέρει την σκλαβιά, ενάντια στην προδοσία που θα μας υποδουλώσει για πολλά πολλά χρόνια. Ας ρίξουμε αυτούς στον λάκκο που μας σκάβουν και ας ξαναγεννήσουμε την Ελλάδα από τις στάχτες της. Μπορούμε, αρκεί ενωμένοι να καταλάβουμε ότι εχθρός μας δεν είναι όποιος έχει πλανηθεί και ψήφισε τους προδότες, αλλά οι εθελοντές ελληνόφωνοι πολιτικοί όλων των πολιτικών κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου που ρήμαξαν την χώρα μας.

Κ.Λ.

Η Σαουδική Αραβία εξοπλίζει τους τρομοκράτες της Συρίας με πυραύλους

Σκέτη συμφορά η εποχή του Σημίτη,….

Μη κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ) με αντικείμενο την αποναρκοθέτηση περιοχών ζημίωσε το Δημόσιο κατά 9 εκατ. ευρώ, χρηματοδοτούμενη παράνομα από την Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) του υπουργείου Εξωτερικών από το 2000 έως το 2004. Για την υπόθεση ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του προέδρου της ΜΚΟ (ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος), της συζύγου του, ενός τέως δημοσίου υπαλλήλου, τριών εν ενεργεία διπλωματικών υπαλλήλων και τριών (3) συνταξιούχων δημοσίων υπαλλήλων, που την επίμαχη χρονική περίοδο υπηρετούσαν στην ΥΔΑΣ, στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου και Ελεγκτικού Συνεδρίου. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους αφορά κακουργηματική απάτη.

Β.Α.

Λεονταρισμοί Σακκά υπό την ένοχη σιωπή Δένδια – Αθανασίου

Μας δείξατε κ.Πρωθυπουργέ με την επίσκεψή σας στο Άγιο Όρος πόσο λίγος και ανάξιος είσαστε για να διοικείτε Έλληνες και να χαράζετε την πολιτική μας! Τέτοιους ηγέτες δεν τους θέλουμε στην αιματοβαμμένη με αίμα εθνομαρτύρων, γη των προγόνων μας. Μετανοείτε για τα δεινά που φέρατε στην πατρίδα σας; Γιατί δεν προνοήσατε να μην φθάσει η Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού; Παρά συνεχίσατε με περισσό ζήλο το έργο του προκατόχου σας; Ποιος ευθύνεται για τα δεινά και την δυστυχία μας; Δεν φυλάξατε όπως οφείλατε, αν δηλώνετε χριστιανός, ούτε τα ιερά και όσια της θρησκείας μας. Πολεμήσατε με μίσος και λύσσα τους ομοεθνείς σας, προσκυνώντας αλλόφυλους αφεντάδες και κάνοντας φίλους, προαιώνιους εχθρούς μας που εποφθαλμιούν την υποδούλωσή μας. Ο λαός θα σας κρίνει σύντομα και θα πάρετε ηχηρό μήνυμα. Φυσικά θα υποστείτε και τις συνέπειες των επιλογών σας. Όμως ο Κριτής που είναι Ένας θα σας συγχωρέσει για την δυστυχία των Ελλήνων και τις ολέθριες συνέπειες στις οικογένειές τους;

Φ.Ζ.

Τέλος τα «οπλοστάσια»: Τα πήρε πίσω όλα ο Δένδιας – Εγκεφαλικό Σαμαρά! 3 ΒΙΝΤΕΟ

Την Δευτέρα το βράδυ η Χρυσή Αυγή δέχτηκε εργολαβικά ενορχηστρωμένη επίθεση από μεγάλα κανάλια της εγχώριας διαπλοκής. Από το ΣΤΑΡ ο “πετυχημένος” Δένδιας που έχει ελεύθερους τους τρομοκράτες και τους εγκληματίες παράνομους μετανάστες και στην φυλακή τους εθνικιστές της Χ.Α. Και από το ΜΕΓΚΑ από μεγάλους “εθνοπατέρες” όπως η Καννέλη,η Ρεπούση και ο Τατσόπουλος, όλοι τους κάτοικοι βορείων προαστίων. Και στις δύο περιπτώσεις δεν υπήρχε εκπρόσωπος από την Χ.Α. Αν αυτό λέγεται δημοκρατία τότε μάλλον δεν ζούμε στην Ελλάδα αλλά στην Ρουμανία του Τσαουσέσκου.

Π.Η.

Εκβιάζει με απεργία πείνας ο ψευδομάρτυρας Στ΄: Δεν του έδωσαν αυτά που του τάξανε;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-19-febrouariou-2014#ixzz2tj4I0CTf

Exit mobile version