Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή, «ο λαουτζίκος» και ο «ψηλομύτης» Πρετεντέρης – ΒΙΝΤΕΟ

Η Χρυσή Αυγή, «ο λαουτζίκος» και ο «ψηλομύτης» Πρετεντέρης - ΒΙΝΤΕΟ

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της εκπομπής – λάσπη του Πρετεντέρη εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήταν εκείνο το σημείο όπου ο οικοδεσπότης της εκπομπής σχολιάζοντας το ποιοι είναι αυτοί που ψηφίζουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είπε, με φανερή αποστροφή και περιφρόνηση, την λέξη «λαουτζίκος».

Για την ακρίβεια ο υπαλληλίσκος του Μega και διακεκριμένος χούλιγκαν στο παρελθόν (ασύλληπτος και ατιμώρητος φυσικά) σχολιάζοντας την κάρτα με τα ποσοστά των κοινωνικών τάξεων που ψηφίζουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είπε ότι «Είναι ένα κόμμα ανδρών, είναι ένα κόμμα νέων, είναι ένα λαϊκό κόμμα. Απευθύνεται στον λαουτζίκο! Δύο στους τρεις ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι λαουτζίκος!».

Εννοείται πως κανείς από τους παριστάμενους στην εκπομπή δεν διαμαρτυρήθηκε για το λεκτικό αυτό ατόπημα του Πρετεντέρη. Φαίνεται ότι το μίσος για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ βάζει οτιδήποτε άλλο στο περιθώριο…

«Λαουτζίκος» λοιπόν οι Έλληνες εκείνοι οι οποίοι ούτε στον ύπνο τους δεν μπορούν να διανοηθούν τον παχυλό μισθό που παίρνει ο Πρετεντέρης. «Λαουτζίκος» τα ασθενή οικονομικά στρώματα των συμπατριωτών μας που υποφέρουν τα μέγιστα από την πολιτική του μνημονίου και την συγκυβέρνηση που τα εφαρμόζει. Μια συγκυβέρνηση, την οποία υπερασπίζει με φανατισμό ο «ψηλομύτης» Πρετεντέρης.

Είναι ολοφάνερο ότι ο απεχθής και σνομπ αυτός τύπος, χαμένος στον μικρόκοσμο του Mega και του ΔΟΛ, δεν έχει καμία επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα. Έχει καταστήσει τον εαυτό του λαομίσητο και δακτυλοδεικτούμενο, υπερασπιζόμενος τα έργα και τις ημέρες των μνημονιακών κυβερνήσεων που έχουν καταστρέψει την Πατρίδα και τον Λαό. Πιστός του «εκσυγχρονισμού», ανέκαθεν ο Πρετεντέρης προκαλούσε το Λαϊκό αισθητήριο με τις τοποθετήσεις του. Ο ίδιος το γνωρίζει, γι΄ αυτό και του «ξεφεύγει» καμιά φορά το πώς πραγματικά νιώθει για τους Έλληνες, οι οποίοι δεν έχουν την δική του οικονομική δυνατότητα. Βολεμένος και κρίνοντας εκ του ασφαλούς ο Πρετεντέρης καθημερινά γιγαντώνει το χάσμα που τον διαφοροποιεί από τον Ελληνικό Λαό.

Αυτός είναι ο «πεφωτισμένος» κριτής και «ξερόλας» και όσοι δεν ανήκουν στην συνομοταξία του ή δεν ταιριάζουν με την πολιτική και κοινωνική αισθητική του, χαρακτηρίζονται υποτιμητικά ως «λαουτζίκος». Πραγματικά, χαιρόμαστε που τόσο εμπαθείς, χαιρέκακοι και χουλιγκάνοι τύποι επιτίθενται τόσο στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όσο και στον Ελληνικό Λαό.

Ο Πρετεντέρης και το σινάφι του δεν μπορούν να έχουν την παραμικρή διασύνδεση ούτε μαζί μας ούτε με τον απλό Έλληνα. Είναι εκφραστές ό,τι πιο σάπιου και παρακμιακού ταλαιπωρεί την κοινωνία μας και δεν αξίζουν τίποτα άλλο παρά την χλεύη και τον αποτροπιασμό μας.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chrush-augh-o-laoutzikos-kai-o-pshlomuths-pretenterhs#ixzz2tnZiOOuR

Exit mobile version