Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ – ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

parelasi-stratos-660

Όπως πληροφορηθήκαμε από έγκυρες πηγές, καθαρογράφτηκε η απόφαση του Σ.τ.Ε., που έβγαζε παράνομες και αντισυνταγματικές τις μειώσεις στους μισθούς και τις αυξήσεις των ένστολων. Πλέον, δεν υπάρχει κανένα τυπικό εμπόδιο για να διορθωθούν οι αδικίες που έγιναν και που έφεραν εκατοντάδες χιλιάδες ένστολους (μαζί με τις οικογένειές τους…) στα πρόθυρα της εξαθλίωσης.

Ωστόσο, η κυβέρνηση της δυστυχίας μας δε φαίνεται να βιάζετε να αποκαταστήσει τα πράγματα άμεσα, όπως πρέπει. Έτσι, εμφανίστηκε στα ΜΜΕ η παρακάτω «διαρροή»:

«Με την μισθοδοσία του Ιουνίου θα “επιστρέψουν” εν ενεργεία στελέχη αλλά και απόστρατοι που θα πάρουν τις συντάξεις τους στα επίπεδα του καλοκαιριού του 2012. Αυτά λένε οι πληροφορίες που διακινούνται από πηγές “θεσμικών ενώσεων” αποστράτων που όπως λένε έχουν επαφή με Μαξίμου».

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο φον θέλει να χρησιμοποιήσει την υπόσχεση για αυξήσεις για προεκλογικούς λόγους και μετά την απομάκρυνση από την κάλπη (όπου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται…) να βρει μια δικαιολογία και να μη δώσει φράγκο!

Βέβαια, οι ένστολοι δεν είναι ηλίθιοι –όπως πιστεύει ο φον Αντωνάκης- για να πιστεύουν ότι υπάρχει περίπτωση να πάρουν λεφτά μετά από τις εκλογές και θα… «ανταμείψουν» όπως πρέπει τους πολιτικούς απατεώνες που παίζουν με τον πόνο τους!

ΠΗΓΗ

Exit mobile version