Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανασφάλιστοι όσοι δεν έχουν ΑΜΚΑ – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος στην επίκαιρη ερώτησή του μίλησε σχετικά με την μη εναλλακτική εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων συνταξιούχων που αρνούνται για λόγους θρησκευτικής συνείδησης να παραλάβουν τον ΑΜΚΑ.

Συγκεκριμένα, ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε ότι η παραλαβή του ΑΜΚΑ έχει νομοθετηθεί εδώ και χρόνια και αφορά το σύνολο των συναλλαγών και των ασφαλισμένων με τους φορείς ασφάλισης και σύνταξης. Έτσι, ουδείς δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλιστεί ή να κάνει οποιαδήποτε έννομη ενέργεια.

Σε αυτό το θέμα, όμως, προκύπτουν ζητήματα θρησκευτικής συνείδησης ενώ εκατοντάδες χριστιανοί έχουν αρνηθεί να υποβληθούν στην παραλαβή του ΑΜΚΑ. Έτσι, έχουν χάσει κάθε δικαίωμα σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και σύνταξη ενώ έχουν πληρώσει όλες τις εισφορές τους.

Το ελληνικό δημόσιο, το οποίο αναγνωρίζει δικαιώματα σε άλλα δόγματα και θρησκείες, αρνείται να προβλέψει εναλλακτικούς τρόπους εξυπηρέτησης για τους Έλληνες πολίτες. Πρόκειται για μια αντισυνταγματική εμμονή της κυβέρνησης, η οποία δεν νομοθετεί για να λύσει το πρόβλημα των εκατοντάδων Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anasfalistoi-osoi-den-echoun-amka-binteo#ixzz2toLwGKmB

Exit mobile version