Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Αγαπητοί Χρυσαυγίτες,
Ελπίζω μετά τις νέες αποκαλύψεις στην εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου να καταρρεύσει το πιο αισχρό κατεστημένο που δημιουργήθηκε ποτέ στην παγκόσμια ιστορία, από καταβολής κόσμου. Πρέπει να έλθετε στην κορυφή αυτοδύναμοι για να σωθεί η πατρίδα, το έθνος και να καθαρίσετε όλη την βρωμιά και την σαπίλα.

Ηράκλεια η προσπάθειά σας και πρέπει να επιτύχετε. Αν αυτό δεν γίνει, τότε αιωνία μας η μνήμη. Αν πάλι γίνει, όλοι αυτοί που έφεραν την κατάσταση σ’ αυτά τα απερίγραπτα χάλια πρέπει να πάνε σε ισόβια καταναγκαστικά έργα. Ελπίζω να μην τους χαριστείτε ούτε στο παραμικρό, ύστερα από όσα έχουν κάνει στην Ελλάδα, στο έθνος και σε εσάς. Το χώμα τρίζει κάτω από τα πόδια τους. Ίσως εύχονται να ανοίξει και να τους καταπιεί. Θέλω λοιπόν εδώ να κάνω μια σύντομη ανάλυση επειδή παρακολούθησα επαρκώς τα γενόμενα από τον Απρίλιο του 2012 μέχρι σήμερα. Οι βρικόλακες του κατεστημένου με στημένα εγκλήματα, τρομοκρατία, εκφοβισμούς και ψευδείς κατηγορίες έβαλαν τον καθ’ όλα άξιο αρχηγό και άλλους πέντε άξιους βουλευτές στη φυλακή, παραβιάζοντας τουλάχιστον το σύνταγμα. Τώρα απειλούν να κλείσουν στη φυλακή και άλλους πέντε. Τι νόμιζαν λοιπόν ότι θα κατάφερναν με αυτά; Αυτοί νόμισαν ότι με τις φυλακίσεις, την τρομοκρατία και τις απειλές θα σας έκαναν να συμβιβαστείτε και να ενσωματωθείτε στο σύστημα. Να δώσετε υπογραφές μετανοίας και υποσχέσεις συγκαταβατικότητας, καθώς και να ζητήσετε χάρες και ρουσφέτια. Ακόμα πίστεψαν ότι με τις φυλακίσεις και τις απειλές θα δημιουργούσαν διασπαστικές τάσεις ανάμεσα σας και θα γινόσασταν μπόλικα κομμάτια μέχρι να διαλυθείτε τελείως.

Αυτά όχι μόνο δεν τους βγήκαν αλλά συνέβησαν ακριβώς τα αντίθετα. Τα παλικάρια σας είπαν: «φυλακή μέχρι εκεί που θα πάει χωρίς συμβιβστο παραμικρό. Ενότητα πιο σθεναρή και πιο συμπαγής, απόλυτη συμπαράσταση στον πανάξιο αρχηγό ακόμα και αν μας βάλουν όλους φυλακή». Έτσι λοιπόν τώρα, μετά από τόσους μήνες, τι γίνεται; Μαρτυρίες δεν υπάρχουν, μόνο ψευδομαρτυρίες που αφ’ εαυτού των καταρρέουν. Διεθνή δικαστήρια στη μέση και διεθνής διασυρμός που θα τους τσακίσει. Τώρα λοιπόν ξύνουν το κεφάλι τους και λύση δεν βρίσκουν, διότι είναι αδύνατον να βρούνε λύση στον βόθρο που οι ίδιοι άνοιξαν. Είδα τον Δένδια να είναι πελιδνός και να μην ξέρει τι να πει. Κοίταζε σαν ορνίθιον που το είχε βαρέσει η ζέστη.

Πόσο θα χαρούν οι Έλληνες πατριώτες και οι αδικημένοι να σας δούνε να τους τιμωρείτε νομίμως και επαρκώς για όλα τα κακά που έκαναν σε όλους, στο έθνος και στην πατρίδα.  Να πάρετε πίσω τα κλεμμένα, να δημεύσετε τις περιουσίες τους και αυτοί οι νοσηροί να δουλεύουν σε ισόβια κάτεργα. Αν μερικοί προφθάσουν και δραπετεύσουν την νύχτα τότε να χάσουν κάθε φαινομενική αξιοπρέπεια (διότι πραγματική δεν έχουν) και να τους ξεφτιλίσετε παγκοσμίως για την δειλία, τις απάτες και την αναξιοπρέπειά τους.

ΕΠΙΜΗΘΕΥΣ

Αυτοί μας κυβερνούν: προσυμφωνημένη με ΗΠΑ η παράδοση Οτσαλάν στους Τούρκους

Βλέποντας καθημερινά τον Γολγοθά που υπομένουν ο Αρχηγός και οι συναγωνιστές και έχων πάντα στη σκέψη μου τα παλληκάρια μας που θυσιάστηκαν στο βωμό της λύτρωσης μας από το ξενόδουλο καθεστώς, δεν μένει παρά να επαναλάβω τους στοίχους του μεγάλου Έλληνα ποιητή Ανδρέα Κάλβου από την Ωδή Δεκάτη, Ο Ωκεανός:

“Τα δειλά των εχθρών σας
πλήθη καταφρονήσατε·
την κόμην πάντα ο θρίαμβος στέφει
των υπέρ πάτρης κινδυνευόντων.”

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σ.Φ.

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των αγροτών σε ολόκληρη τη χώρα

Μεγάλη αγανάκτηση υπάρχει στους Έλληνες κατοίκους της δυτικής Μακεδονίας, που νιώθουν ξεχασμένοι από την Πολιτεία και βλέπουν να υφαίνεται μπροστά στα μάτια τους η επικείμενη εθνοπροδοσία. Ένα καινούργιο κόμμα, το ουράνιο τόξο των σκοπιανών απειλεί την ελληνικότητα των παραμεθορίων και της ευρύτερης περιοχής. Οι εγχώριοι εθνοπροδότες έχουν εγκαταλείψει τα ματωμένα χώματα, που απελευθέρωσαν οι πρόγονοί μας, βορρά των σκοπιανών και σλάβων. Η οικονομική δυσχέρεια, ιδιαίτερα στην Έδεσσα που κάποτε ήταν γη της επαγγελίας, σύμφωνα με συνομιλία που είχα με κατοίκους, οδηγεί σε μετανάστευση μεγάλο μέρος των κατοίκων. Ο φόβος για το αβέβαιο μέλλον, μην ξεχνάμε ότι τα σύνορα είναι πολύ κοντά και το καθημερινό δελτίο των οικονομικών σκανδάλων, ενώνει πρώην ψηφοφόρους του ΠΑ.ΣΟ.Κ και της Ν.Δ. στην μία και μοναδική ελπίδα του ελληνισμού, τη Χρυσή Αυγή!

Τι άλλο να κάνουμε; Αυτό μου είπε ένας απελπισμένος κάτοικος της Έδεσσας ο οποίος περιμένει είκοσι μήνες να πάρει σύνταξη και έχει βρεθεί σε απελπιστική κατάσταση. Μας διέλυσαν τη ζωή, έκλεψαν και κλέβουν ανενόχλητοι και δεν επιστρέφουν ούτε ένα ευρώ από τα κλεμμένα, που θα πάει πια αυτό το κακό; Παντού ακούω φωνές διαμαρτυρίας, στις εκλογές,  αφού είναι η μόνη δύναμη που έχουμε, θα πάρουν το μήνυμα των Μακεδόνων: Η Χρυσή Αυγή είναι πολύ μπροστά αλλά δεν τους συμφέρει να το λένε! Χρυσή Αυγή για να μη χάσουμε την πατρίδα μας.

Θύμισα στον περήφανο ακρίτα ότι, έχω δουλέψει σε αυτά τα μέρη, κάποτε που ήταν από τα πιο πλούσια της Ελλάδας. Χρέος μα είναι να κρατήσουμε την εθνική μας περηφάνια και να τιμήσουμε τα χώματα για τα οποία έδωσαν τη ζωή τους οι Μακεδονομάχοι! Αντέξτε και η νίκη είναι δικιά μας.

Κ.Π.

Ο ανεξάρτητος τοπικός Τύπος απαντά στην λάσπη των φυλλάδων του Μπόμπολα

Συμπολίτες μου, αφήσαμε την διοίκηση της χώρας σε προδότες, τώρα το μόνο που μένει είναι να μετράμε τις πληγές και τα λάθη μας. Όχι μόνο υποδείξεις για το πως θα μιλάμε, θα κάνει ο Μούιζνιεκ, αλλά θα χαράξει και την εξωτερική μας πολιτική με τα φερέφωνα που μας κυβερνούν.  Όμως επειδή σύντομα θα ανατραπούν όλα αυτά τα κατακάθια και θα έρθει η ανάσταση στην Ελλάδα, καλά θα κάνει ο κύριος αυτός να βρει χώρο μαζί με τους λαθροεισβολείς και τις άλλες «ευπαθείς» ομάδες, να στεγάσει και τους εντολοδόχους πολιτικούς των σιωνιστών, γιατί στις φυλακές υπάρχει ήδη συνωστισμός και ώσπου να χτιστούν φυλακές υψίστης ασφαλείας, όπως στις Η.Π.Α, με τις γνωστές μεθόδους, ίσως δεν προλάβουμε να τους βάλουμε όλους μέσα!

Β.Μ.

Το Facebook δεν σέβεται την μνήμη των Συναγωνιστών Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη

Ως μονάδα στο σύνολο και ως βιολογικό ον προσπαθώ να αποτρέψω τις δυσλειτουργίες του οργανισμού μου, όταν αυτές μπορεί να προκαλέσουν σε μένα μια αρρώστια ή ακόμα χειρότερα τον θάνατο. Προσπαθώ να ζήσω για να ανελιχθώ, για να βιώσω, για επιτελέσω και τελικά να συνεχίσω τη ράτσα μου που έχει ατέλειες ασφαλώς και κινδύνους . Όμως όπως λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα, λειτουργεί και η κοινωνία. Έτσι όπως επιχειρώ την πρόληψη στον οργανισμό μου, πρέπει να το κάνω και στον μακρόκοσμο. Για μια αρρώστια παίρνω ένα φάρμακο ή κάνω την απαραίτητη θεραπεία. Για μια κοινωνική καταστροφή όμως πρέπει να πάρω μια ιδεολογία. Τώρα που καταστρέφουν την πατρίδα μου κατάλαβα πόσο σημαντικός είναι ο εθνικισμός. Ο μόνος που τολμά να χτυπά τα μικρόβια στη ρίζα. Έτσι αποδείχθηκε, ακόμα και εκείνοι που τόσα χρόνια κόπτονται για τον εργάτη και τον αγρότη δεν κατάφεραν να τον σώσουν. Πόσο μάλλον τόσα χρόνια μέσα στη βουλή δεν αντιλήφθηκαν ποτέ αυτούς που ζημίωναν την χώρα μας. Δεν κατήγγειλαν, δεν φώναξαν, δεν εκτέθηκαν για το καλό της πατρίδας, απλά συγκάλυπταν. Ο εθνικισμός είναι το φάρμακο να σωθεί η πατρίδα μου. Έτσι στην προσευχή μου λέω: Θεέ μου φύλαγε τον άνθρωπο απ’ τον καρκίνο και την ανθρωπότητα από το κομμουνισμό.

Π.Τ.

H Χρυσή Αυγή κατέθεσε προσφυγή στο ΣτΕ κατά της αντισυνταγματικής αναστολής χρηματοδότησης του κόμματος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-20-febrouariou-2014#ixzz2togYe2CP

Exit mobile version