Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Success story”: Βουλιάζει η ελληνική βιομηχανία με «εντολή Σαμαρά»

“Success story”: Βουλιάζει η ελληνική βιομηχανία με «εντολή Σαμαρά»‏

Μπορεί η κυβέρνηση να τηρεί μία σκληρή προπαγανδιστική γραμμή, συμφωνημένη με τους «νταβατζήδες» ότι η «ανάπτυξη θα έρθει», αλλά μετά τις εκλογές, δηλαδή ποτέ, όμως η πραγματικότητα τους διαψεύδει συνεχώς. Δεν έχει, βεβαίως, σημασία για αυτούς αφού ακόμα και ως «θεοσεβούμενο» τον θαμώνα των συναγωγών, Σαμαρά.

Ας κάνουμε μία «βουτιά» στην επικαιρότητα, για να αντιληφθούμε το πόσο ψεύτικη είναι η προπαγάνδα του βουλγαρόφωνου επικοινωνιακού επιτελείου του Σαμαρά. Μεγάλη μείωση κατά 6,4% σημείωσε το 2013 σε μέσα επίπεδα ο τζίρος στην εγχώρια βιομηχανία, μετά και από τη σημαντική πτώση κατά 11,8% τον περασμένο Δεκέμβριο.

Συγκεκριμένα, από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ανακοινώθηκαν τα εξής: Ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών στη βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) παρουσίασε μείωση 11,8% τον Δεκέμβριο 2013, σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Δεκεμβρίου 2012, έναντι μείωσης 4,5% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2012 προς το 2011. Ο μέσος γενικός δείκτης του δωδεκαμήνου Ιανουαρίου 2013- Δεκεμβρίου 2013 σε σύγκριση µε τον ίδιο δείκτη του δωδεκαμήνου Ιανουαρίου 2012- Δεκεμβρίου 2012, παρουσίασε μείωση 6,4% έναντι αύξησης 3% που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση των αντίστοιχων προηγούμενων δωδεκαμήνων.

Η ανεργία έχει φτάσει ήδη επισήμως το 28%, ενώ στους νέους έπιασε το 60%. Με τα νέα περί της δραστικής μειώσεως του τζίρου στην βιομηχανία είναι απολύτως βέβαιο ότι συντόμως θα έχουμε νέα «λουκέτα» και μετακομίσεις επιχειρήσεων στο εξωτερικό. Έτσι όχι μόνο δεν θα ανοίξουν νέες θέσεις εργασίας, όπως λέει προεκλογικά ο ψεύτης Σαμαράς, αλλά αντιθέτως έχουν ήδη αρχίσει να τίθενται τα θεμέλια της επόμενης καταστροφικής αύξησης της ανεργίας.

Η μνημονιακή πολιτική της ύφεσης μπορεί να έχει ως μόνο πιθανό αποτέλεσμα την καταστροφή της Ελληνικής Παραγωγής και την αύξηση της ανεργίας και της απελπισίας των υπερφορολογημένων Ελλήνων. Μόνο η εφαρμογή του πλήρους προγράμματος της Χρυσής Αυγής αποτελεί την ρεαλιστική λύση εξόδου της χώρας από την κρίση. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/success-story-bouliazei-h-ellhnikh-biomhchania-me-entolh-samara#ixzz2trHrWFIk

Exit mobile version