Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο απερχόμενος δήμαρχος του Πειραιά μετέτρεψε το Δημοτικό Θέατρο σε «Δελφινάριο»

Ο απερχόμενος δήμαρχος του Πειραιά μετέτρεψε το Δημοτικό Θέατρο σε «Δελφινάριο»

Ο απερχόμενος αποτυχημένος Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος θεωρεί τόσο «επιτυχημένη» την θητεία του ώστε ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος, θεωρεί ότι ο Δήμος είναι προσωπική του ιδιοκτησία ώστε να αποφασίζει τι θα απαγορεύσει και τι θα επιτρέψει.

Ο τύπος αυτός, που υπακούοντας στις κυβερνητικές εντολές προσπάθησε να αποτρέψει τις εκδηλώσεις κοινωνικής αλληλεγγύης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αποδεικνύοντας έτσι πόσο «ακομμάτιστος» και «ανεξάρτητος» δήμαρχος είναι, δεν είχε τον παραμικρό ενδοιασμό να παραχωρήσει το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στον… Λάκη Λαζόπουλο για να ξεστομίσει τις γνωστές του σαχλαμάρες στον τηλεοπτικό του λίβελο. Ένας χώρος, ο οποίος θεωρείται – υποτίθεται –  ως «καλλιτεχνικός θησαυρός», παραχωρήθηκε (δωρεάν άραγε;) σ΄έναν τηλεοπτικό γελωτοποιό για να χυδαιολογεί ασύστολα και να κάνει μονόπλευρη κομματική προπαγάνδα.

Επειδή ο φανφαρόνος απερχόμενος Δήμαρχος Πειραιώς ονειρεύεται τον συγκεκριμένο χώρο ως «κέντρο πολιτισμού» θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μας ενημερώσει τι είδους «πολιτισμό» εκφράζουν οι βωμολοχίες και η επιλεκτική «ενημέρωση» επί πολιτικών θέσεων που κάνει ο πολυεκατομμυριούχος Λαζόπουλος. Ο αδαής επί θεμάτων πολιτισμού (και όχι μόνον) Βασίλης Μιχαλολιάκος είναι προτιμότερο να πίνει ουζάκια με τον κομματικό του προϊστάμενο και καταστροφέα της Ελλάδος Αντώνη Σαμαρά από το να προχωρά σε ενέργειες πολύ χαμηλού επιπέδου, όπως το να μετατρέπει το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά σε χειμερινό «Δελφινάριο».

Στους τρεις μήνες που απομένουν μέχρι να λήξει και τυπικά η θητεία του ως Δήμαρχος ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ας σκεφτεί με τι θα ασχολείται από τις 18 Μαΐου και μετά. Αν θέλει, πάντως, να αποφύγει την πανωλεθρία καλό θα είναι να βρει μια έξυπνη δικαιολογία, ώστε να μην κατέβει καν εκ νέου ως υποψήφιος.

«Θα μαυρίσει» πρώιμα, με ανοιξιάτικο καιρό…

Γιώργος Μάστορας

Υ.Γ. Στην φωτογραφία σας παραθέτουμε άλλο ένα “πολιτιστικό δρώμενο” που είχε την άδεια του απερχόμενου Δημάρχου Πειραιά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-aperchomenos-dhmarchos-tou-peiraia-metetrepse-to-dhmotiko-theatro-se-delf#ixzz2tty9NF00

Exit mobile version