Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ντελίριο προδοσίας και ηττοπάθειας από τους δοσίλογους πολιτικάντηδες στο Κυπριακό

Ντελίριο προδοσίας και ηττοπάθειας από τους δοσίλογους πολιτικάντηδες στο Κυπριακό

Με τις εξελίξεις να τρέχουν στα εθνικά μας θέματα, πληθαίνουν οι ενδείξεις των προδοτικών προθέσεων των ανθελληνικών κυβερνήσεων Σαμαρά και Αναστασιάδη σε όλα τα ανοιχτά μέτωπα.

Την στιγμή κατά την οποία ο υπουργός των Εξωτερικών της Χούντας του Μνημονίου επισκέπτεται τα Σκόπια, ο διαπραγματευτής της ελληνικής πλευράς, Ανδρέας Μαυρογιάννης, δίνει συνέντευξη σε τουρκική εφημερίδα, στην οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ικετεύει τον οίκτο της Άγκυρας!

«Πιστεύουμε ότι αυτή τη φορά όλα τα αστέρια έχουν τοποθετηθεί στη σωστή σειρά για να υπάρξει λύση», δήλωσε με ποιητική διάθεση ο κύριος Μαυρογιάννης. Το τι εννοεί με τη φράση του αυτή, το υποδεικνύει ξεκάθαρα προσθέτοντας με νόημα πως «η Κύπρος είναι ένα μικρό κράτος το οποίο σε καμία περίπτωση δεν ανταγωνίζεται την Τουρκία»!

Και καθώς οι φράσεις αυτές, επί της ουσίας μνημεία ηττοπάθειας και ενδοτισμού, μπορεί να μην ικανοποίησαν αρκετά τους Τούρκους, ο διαπραγματευτής της ελληνικής πλευράς κατέστησε την θέση της Κύπρου ακόμα πιο δραματική, επισημαίνοντας πως εκείνο το οποίο η ελληνική πλευρά ζητά από τις συγκεκριμένες διαπραγματεύσεις είναι «μια θέση στον ήλιο»!

Όσα τραγελαφικά συμβαίνουν, αποτελούν την ασφαλέστερη απόδειξη πως οι αντεθνικές κυβερνήσεις Αθηνών και Λευκωσίας έχουν προδιαγράψει μια ακόμη κολοσσιαίου μεγέθους εθνική ήττα. Κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο και μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποδέχεται να αποκαλείται «ελληνοκυπριακή κοινότητα» και κυρίως, να συμπεριφέρεται ως τέτοια. Οι ευθύνες των πολιτικών ανδρείκελων Σαμαρά και Αναστασιάδη είναι βαρύτατες, το πραγματικό δε μέγεθος των πράξεών τους θα φανεί στο πολύ κοντινό μέλλον.

Η υποταγή και ο ραγιαδισμός του πολιτικού κατεστημένου σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι η αιτία πίσω από κάθε υποχώρηση στο μέτωπο των εθνικών θεμάτων. Η Χούντα του Μνημονίου, όπως είχε προειδοποιήσει η Χρυσή Αυγή, δεν περιορίζεται στην οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων και στην χρεοκοπία της χώρας. Ξεπουλά κομμάτι προς κομμάτι την ίδια μας την Πατρίδα και μόνο μία πολιτική δύναμη μπορεί να ανακόψει την πορεία προς τον ολοκληρωτικό όλεθρο: ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ntelirio-prodosias-kai-httopatheias-apo-tous-dosilogous-politikanthdes-sto#ixzz2tuBB7tkJ

Exit mobile version