Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Συναγωνιστές, σας χαιρετώ. Αποφάσισα να σας γράψω  για να εκφράσω την οργή μου, ενάντια στην σαπίλα του πολιτικού (και όχι μόνο) συστήματος,  που δεν διστάζει να πλήξει για άλλη μία φορά το κύρος της δικαιοσύνης, εμπλέκοντας την σε πολιτικές σκοπιμότητες.

Γιατί πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνευτεί το αίτημα άρσης ασυλίας για το σύνολο των βουλευτών της Χρυσής Αυγής; Πράξη πανικού; Πράξη απελπισίας; Πράξη γελοιότητας; Όπως και να έχει είναι μία ένδειξη της κατάστασης, στην οποία έχει βρεθεί το σάπιο κατεστημένο, το οποίο ρίχνει τις μάσκες και αποδεικνύει ότι οι διώξεις προς τα στελέχη της Χρυσής Αυγής δεν είναι παρά πολιτικές διώξεις χωρίς καμία νομική βάση.

Καταδεικνύουν ότι αρκεί κάποιος να ανήκει στον εθνικιστικό χώρο για να στερηθεί το τεκμήριο της αθωότητας και να διασυρθεί, όχι επειδή έκανε κάτι ή βρέθηκε κάτι στην κατοχή του (μιας και στερούνται παντελώς αποδείξεων) αλλά επειδή εκλέχθηκε με το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Και μετά αυτοαποκαλούνται «δημοκρατικό τόξο». Ε, λοιπόν ότι και να κάνουν, απλά μας αποδεικνύουν ότι φοβούνται και δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τους Έλληνες εθνικιστές. Μαζί σας μέχρι την νίκη.

Γ.Δ.

Σταλινικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής – Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Συνέλληνες. Ήταν αναμενόμενο ότι το σάπιο πολιτικό κατεστημένο θα επιχειρούσε άλλη μια κίνηση γελοιότητας εναντίων της Χρυσής Αυγής. Αυτό που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε όμως, ήταν το μέγεθος της απελπισίας τους.

Μετά από τόνους λάσπης εναντίον σας, κατά τους τελευταίους μήνες, μετά από διώξεις με, τάχα, ποινικές αιτίες, μετά από πλαστές δημοσκοπήσεις που μάταια προσπαθούν να κρύψουν την πραγματική σας εκλογική δύναμη, διαπιστώνουν ότι έκαναν μια τρύπα στο νερό.

Άρχισαν να επαναλαμβάνονται, χωρίς προσωπείο αυτήν την φορά. Τώρα δεν επιστρατεύουν, ούτε ψευδομάρτυρες, ούτε βίντεο που «καίνε», ούτε καν κρατώντας τα προσχήματα. Αυτήν την φορά προσπαθούν να καλέσουν ολόκληρη την βουλευτική ομάδα για να απολογηθεί, μόνο και μόνο επειδή ανήκουν στην Χρυσή Αυγή.

Που ακούστηκε να καλείται κάποιος σε απολογία, όχι επειδή έκανε μια παράνομη πράξη αλλά μόνο και μόνο επειδή ανήκει σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, και μάλιστα λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές; Εντάξει είναι πανικόβλητοι, προφανώς και με όσα δείχνουν οι πραγματικές δημοσκοπήσεις, αλλά τι πιστεύουν ότι μπορούνε να πετύχουν; Μήπως πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα τρομοκρατήσου τα στελέχη και τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής;  Για το πρώτο είμαι σίγουρος ότι δεν θα τα καταφέρουν, για το δεύτερο. τους διαβεβαιώνουμε ότι, για άλλη μια φορά, κάνανε μία τρύπα στο νερό. Είμαστε μαζί σας.

Ι.Φ.

Άγριο κράξιμο σε Μιχελάκη και Σηφουνάκη από βουλευτές της Χρυσής Αυγής – 3 ΒΙΝΤΕΟ

Σας γράφω με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα και την ξεκάθαρα πολιτική δίωξη του συνόλου των βουλευτών. Ο πανικός του συστήματος, μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν την επικείμενη συντριβή του σαθρού καθεστώτος, οδήγησε σε άλλη μια κατάφορη καταπάτηση του θεσμού της δικαιοσύνης, η οποία τον τελευταίο καιρό μόνο ανεξάρτητη δεν είναι.

Με έξι βουλευτές και άλλα στελέχη μέσα, ένα είναι σίγουρο, βαδίζουμε προς τη νίκη και αυτό τους τρομάζει. Δεν ξέρουν πώς να κινηθούν, κάνουν αδέξιες κινήσεις, χωρίς  να υπολογίζουν το κόστος και τα αποτελέσματα.

Μετά από τα γελοία επιχειρήματα και κατηγορίες περί ιδεολογίας, συμβόλων, μυστικών υπερόπλων και θεωρίες συνωμοσίας, το αντισυνταγματικό καθεστώς της συγκυβέρνησης παίζει το τελευταίο του χαρτί, σε μία στημένη, από την αρχή σε βάρος του ελληνικού λαού παρτίδα. Όμως οι προσπάθειες τους θα αποβούν μάταιες, απλά καθυστερούν το αναπόφευκτο. Μετά τι; Θα χτίσουν φυλακές παντού, μόνο για Έλληνες; Δεν τους αρέσει που παίζουμε το παιχνίδι τους, με κανόνες που αυτοί έχουν βάλει και νικάμε.

Δεν θα μπορούσε να γίνεται διαφορετικά, γιατί ο αγώνας μας είναι έντιμος, δίκαιος και ανιδιοτελής. Ο ελληνικός λαός δεν υποχωρεί, αλλά αντιστέκεται και αντεπιτίθεται. Μέχρι τον τελικό θρίαμβο και πιο πέρα.

Π.Ψ.

Την ώρα που διώκεται η Χρυσή Αυγή: Ελεύθερος και άλλος πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου – Κουκουλώνονται όλα τα σκάνδαλα!

Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία της επίθεσης των ανδρείκελων εθνοπροδοτών εναντίον του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος. Τα μαύρα μαντάτα των αληθινών δημοσκοπήσεων και η  θερμή ανταπόκριση του ελληνικού λαού χάλασαν τα σχέδια των σιωνιστών για επικυριαρχία στην Ελλάδα! Και πως να μην τα χαλάσουν όταν μόνο 18 βουλευτές τους έβγαλαν τόσα άπλυτα στη φόρα;

Λύσσαξαν οι αυλοκόλακες της Μέρκελ και των τοκογλύφων του ΔΝΤ από την αδιαλλαξία και την ακεραιότητα του Αρχηγού μας, των Εθνικιστών βουλευτών μας, των στελεχών, των μελών μας. Δεν εξαγοράζονται οι ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ βροντοφωνάζουν οι Ελληνόψυχοι Γενναίοι Συναγωνιστές μας και αλυχτάνε τα σκυλιά του συστήματος ανήμπορα να κάμψουν το ηθικό μας.

Αυτά βλέπουν οι Έλληνες και συνειδητά έρχονται μόνοι τους να δηλώσουν την στήριξή τους. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους πώς είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΗΣΙΟΙ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ, ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 1940 και μεγαλωμένοι με τρία πράγματα ως ιδανικά: ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! TΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Α.Γ.Α

Μούγκα από τους ψευτοαντιμνημονιακούς του Σύριζα για την επερχόμενη συνταγματική εκτροπή – BINTEO

Όταν μια Ελλάδα παραπαίει, όταν όλα γύρω μας μυρίζουν σήψη, το μόνο ενθαρρυντικό είναι να ακούς νέους ανθρώπους Βουλευτές του μοναδικού κόμματος που μπορεί να προσφέρει έστω ΕΛΠΙΔΑ σε μας τους καταδικασμένους ιθαγενείς αυτής της χώρας. Και όμως δεν θέλουν ούτε αυτούς να αφήσουν  καν να υπάρχουν…Το Σύστημα θέλει την Εξόντωση τους… ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΟΥΝ… Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι προς το παρόν η μόνη νόμιμη και έντιμη απόδειξη ότι ο Ελληνικός Λαός θέλει πίσω  το μέλλον που του ανήκει.. Να έχετε δύναμη για να αντέχετε….

Αννα Κ.-Πλάκα/Αθήνα

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Θέλουν να κλείσουν στη φυλακή όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής!

Συναγωνιστές καλησπέρα.

Ακόμα μια αντισυνταγματική εκτροπή για την κυβέρνηση – συνονθύλευμα των Σαμαρά – Βενιζέλου. Πρότειναν λέει, οι 2 ανακρίτριες τις άρσεις βουλευτικής ασυλίας και των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Άκουσον – άκουσον και υπάκουσον (Κε) Σαμαρά και Βενιζέλε στα ξένα ανθελληνικά συμφέροντα και στα εγχώρια (Μπόμπολας και Σια) εσώψυχα. Καλά, τόσο υψηλά είναι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, που σας έχει κόψει κρύος ιδρώτας και σας έχει πιάσει τόση πρεμούρα ; Μην ανησυχείτε στις 25 Μαΐου θα πάρετε το ΜΑΘΗΜΑ σας.

ΥΓ) Αν δεν σας ικανοποιεί η φυλάκιση ολόκληρης της ΚΟ της Χρυσής Αυγής, ξεκινήστε το ίδιο και στους ψηφοφόρους.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Γ.Κ.
Σχης (ΠΒ) ε.α
Αλεξανδρούπολη

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-21-febrouariou-2014#ixzz2twB9Bj4e

Exit mobile version