Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μνημονιακή ανάπτυξη: Νεκροί Έλληνες λόγω απουσίας ασθενοφόρων…

Μνημονιακή ανάπτυξη: Νεκροί Έλληνες λόγω απουσίας ασθενοφόρων...

Του Ν. Χρυσομάλλη, υποψηφίου περιφερειάρχη με την “Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία

Αφορμή για το συγκεκριμένο άρθρο, μία τραγικότατη είδηση. Άλλος ένας Έλληνας νεκρός από την «μνημονιακή ανάπτυξη», άλλος ένας Έλληνας νεκρός από την ξενόδουλη ΧΟΥΝΤΑ της Νέας Πασοκρατίας. Αυτή τη φορά, που φυσικά δεν είναι η πρώτη, το περιστατικό συνέβη στην Βέροια Ημαθίας. Ένας Έλληνας εργαζόμενος έπεσε από μεγάλο ύψος εν ώρα εργασίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Το ένα και μοναδικό (!) ασθενοφόρο της περιοχής, βρισκόταν σε μεγάλη απόσταση από το σημείο στο οποίο συνέβη το δυστύχημα, με αποτέλεσμα ο άτυχος οικοδόμος να φτάσει νεκρός στο νοσοκομείο.

Ο θάνατος θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν ο τραυματίας έφτανε εγκαίρως στο νοσοκομείο, όμως το μνημονιακό κράτος φρόντισε να μετατρέψει την Ελλάδα σε Ουγκάντα. Το αποτέλεσμα; Το σύστημα υγείας να είναι χειρότερο κι από αυτό τριτοκοσμικής χώρας Ενδεικτικό της αθλιότητας αυτής είναι ότι στον νομό Ημαθίας, νομό με πληθυσμό άνω των 140.000 ανθρώπων, να υπάρχουν μόνο 3 ασθενοφόρα!

Με άλλα λόγια, 1 ασθενοφόρο για 47.000 κατοίκους του νομού! Η μνημονιακή χούντα μάλιστα αποφάσισε και μείωση του προσωπικού του ΕΚΑΒ, ώστε ακόμη και τα 3 μοναδικά ασθενοφόρα του νομού να μην είναι διαθέσιμα πάντοτε. Αυτή είναι η κατάντια της Ελλάδας του μνημονίου. Ο Έλληνας αγνοείται παντελώς από το κράτος και η υγεία θεωρείται πλέον είδος πολυτελείας. Η επιβίωση ή όχι πλέον είναι θέμα τύχης. Και δυστυχώς, ο νεκρός οικοδόμος ήταν άτυχος…

Οι Συμπολίτες μας έχουν πληρώσει πανάκριβα την δημόσια υγεία μέσω των ταμείων τους, στην οποία όμως δε μπορούν πάντα να έχουν πρόσβαση. Πάγια θέση του εκλογικού συνδυασμού της “Ελληνικής Αυγής για την κεντρική Μακεδονία” είναι να ενισχυθεί άμεσα και να αναβαθμιστεί η πρωτοβάθμια, καθώς και η δευτεροβάθμια περίθαλψη, ώστε να υπάρχει το απαραίτητο προσωπικό και ο απαραίτητος εξοπλισμός. Κανένας συμπολίτης μας αβοήθητος, κανένας συμπολίτης μας μόνος του! Δωρεάν Δημόσια Υγεία σε όλους τους Έλληνες, εδώ και τώρα!

xathess.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mnhmoniakh-anaptujh-nekroi-ellhnes-logw-apousias-asthenoforwn1#ixzz2tyAG49MU

Exit mobile version