Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Βάζουν όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής φυλακή!

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Βάζουν όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής φυλακή!

Η ιστορική εφημερίδα “Ακρόπολις” φιλοξένησε ρεπορτάζ για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις νέες παράνομες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής.

Το πρώτο βήμα για να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσής Αυγής αποτελεί το αίτημα άρσης ασυλίας σύσσωμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή από τις εφέτες ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου.

Σε πολιτικό επίπεδο πρόκειται για μία καθαρή δημοκρατική εκτροπή και παραβίαση θεμελιωδών διατάξεων του Συντάγματος και πλέον είναι ένα ζήτημα για το πώς θα αντιδράσει πλέον το ελληνικό κοινοβούλιο. Αυτό το πρωτοφανές σε παγκόσμιο επίπεδο γεγονός, την ώρα μάλιστα προεκλογικής περιόδου, οδηγεί αβίαστα σε συμπεράσματα!

Το να ζητεί ένας εισαγγελέας από τους πολιτικούς αντιπάλους ενός κόμματος να συλληφθούν οι βουλευτές του κόμματος αυτού έχει δημιουργήσει έστω και σιωπηλή αγανάκτηση ακόμα και σε εκείνους που ιδεολογικά είναι αντίθετοι με το διακύβευμα που εκφράζει η Χρυσή Αυγή. Αυτή η δικαστική πράξη θα αποδειχθεί ένα ακόμα ολέθριο λάθος που θα σκιάσει την πολιτική ιστορία αυτού του τόπου με μελανά σημάδια.

Το ερώτημα είναι το τι πιστεύει η κυβέρνηση ότι μπορεί να επιτύχει με τέτοιες κινήσεις. Ανακριτές και εισαγγελείς για τους οποίους έχουν διατυπωθεί από τους διωκόμενους βουλευτές κατηγορίες ότι δεν είναι αμερόληπτοι, αλλά φορτισμένοι από πολιτικά κριτήρια στο έργο τους, πώς μπορούν να κρίνουν σε πολιτικό επίπεδο βουλευτές οι οποίοι έχουν εκλεγεί με την ψήφο των πολιτών; Είναι βέβαιο πως ενδεχόμενες ανεξέλεγκτες καταστάσεις θα τραυματίσουν την ποιότητα ήθους και πολιτικού λόγου που πρέπει να έχει η ήδη τεταμένη προεκλογική περίοδος.

Βάζουν φυλακή όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Αν εξαιρέσουμε τον πολιτικό φανατισμό, πόσα στοιχεία υπάρχουν σε βάρος μιας ολόκληρης Κοινοβουλευτικής Ομάδας; Και πώς είναι δυνατόν να είναι ελεύθεροι απατεώνες, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου (ειδικό δικαστήριο για τις ΜΚΟ δεν προβλέπεται) και  να φυλακίζονται συλλήβδην βουλευτές ενός ολόκληρου κόμματος επειδή έχουν ακραία-έστω- πολιτική φιλοσοφία; Εκτιμά η πολιτική ηγεσία της χώρας, ότι αν φυλακιστούν όλοι οι βουλευτές και τεθεί εκτός νόμου το εθνικιστικό κόμμα θα καταφέρουν να κάμψουν την λαϊκή οργή; Ιστορικά αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ! Πρέπει να σημειωθεί ότι επίσημα το ελληνικό Κοινοβούλιο δεν έχει ενημερωθεί με κανένα έγγραφο σχετικά με την αιτούμενη άρση ασυλίας των Βουλευτών. Δημιουργείται σαφώς εύλογα το ερώτημα ποιος μηχανισμός περιφρονεί τον ανώτερο θεσμό της Δημοκρατίας, το Κοινοβούλιο και διαρρέει αιτήματα των δικαστικών αρχών;

Ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης ήταν ιδιαίτερα σκληρός σε δήλωση του μετά τις πληροφορίες που διέρρευσαν. «Η Χούντα Βενιζέλου Σαμαρά σε αγαστή συνεργασία με αλήτες δικαστικούς», οι οποίοι λυμαίνονται τον ιερό θεσμό της Δικαιοσύνης, προχωρά στην άρση της ασυλίας όλων των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, καταπατώντας το Σύνταγμα της Πατρίδος μας και κάθε έννοια Δικαίου. Επιπλέον, οι ίδιοι επίορκοι δικαστικοί ζητούν να αρθεί εκ νέου η ασυλία για τον Αρχηγό του Κινήματος, Νίκο Μιχαλολιάκο, καθώς και για τους βουλευτές Ηλία Κασιδιάρη, Νίκο Μίχο, Γιάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή και Στάθη Μπούκουρα, προκειμένου να απολογηθούν για την πρόσθετη κατηγορία της ”κατοχής πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών με σκοπό την προμήθεια της εγκληματικής οργάνωσης”.

Πέραν όσων προαναφέρθηκαν και έχουν εξαπολυθεί από τα χαλκεία του Μεγάρου Μαξίμου, απ΄ όπου οι Τύραννοι της Πατρίδος και του Λαού μας καταλύουν το Σύνταγμα και Νόμους, οι αλήτες που μολύνουν το θεσμό της Δικαιοσύνης ζητούν να αρθεί η ασυλία για τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο για κατοχή όπλου και για τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Χρήστο Παππά για σύσταση παρανόμου αρχείου! Πρόκειται βεβαίως για την επιτομή της Εσχάτης Προδοσίας, για την οποία ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δίνει ΛΟΓΟ ΤΙΜΗΣ  στον Ελληνικό λαό πως οι αλήτες πολιτικοί και δικαστικοί που εμπλέκονται θα τιμωρηθούν πολύ σύντομα κατά τρόπο παραδειγματικό!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή ενάντια στην συνταγματική εκτροπή που βρίσκεται εν εξελίξει από την χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά θα συμμετάσχει κανονικά στις επερχόμενες ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές, όπου ο Ελληνικός Λαός θα δώσει την αρμόζουσα απάντηση στους προδότες πολιτικούς και δικαστικούς. Η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά βλέποντας ότι η Χρυσή Αυγή έρχεται πρώτη στις ευρωεκλογές, στους δήμους και στις περιφέρειες έδωσε εντολή σε αλήτες που λυμαίνονται το δικαστικό σώμα να κλείσουν στη φυλακή όλους τους βουλευτές μας. Μετά από όλα αυτά η Χρυσή Αυγή θα γιγαντωθεί στη συνείδηση όλων των Ελλήνων και θα σαρώσει στις εκλογές του Μαΐου. Όλοι αυτοί οι προδότες, πολιτικοί και δικαστικοί που διαπράττουν εσχάτη προδοσία έναντι του Ελληνικού Λαού, του Πολιτεύματος και της Πατρίδας θα τιμωρηθούν σκληρά».

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής μόλις ενημερώθηκε και αυτός για όσα συμβαίνουν έκανε χθες την εξής δήλωση μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού: “Όπως μετέδωσαν τα ΜΜΕ σήμερα το μεσημέρι οι ανακρίτριες, οι οποίες έχουν αναλάβει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ζητούν την άρση ασυλίας ΟΛΩΝ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να τους απαγγείλουν κατηγορίες για διεύθυνση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Εάν υπήρχε και η ελάχιστη αμφιβολία ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ η δίωξη της Χρυσής Αυγής, έρχεται τώρα αυτή η ενέργεια, η οποία βασίζεται στην αντισυνταγματική λογική της ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, η οποία δείχνει καθαρά την πολιτική σκοπιμότητα, που υπάρχει.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό γίνεται τρεις μήνες πριν τις εκλογές. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό γίνεται μετά από τις ΑΛΗΘΙΝΕΣ δημοσκοπήσεις, για τις οποίες γράφουν οι ξένες εφημερίδες και σύμφωνα με τις οποίες η Χρυσή Αυγή θα είναι πιθανώς το 2ο κόμμα στις προσεχείς εκλογές και η Νέα Δημοκρατία τρίτο.

Ζούμε ημέρες ενός ΣΚΛΗΡΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, το οποίο πλέον δεν κρατά τα προσχήματα. Ζούμε σε ένα καθεστώς ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ και ας γνωρίζουν οι διώκτες μας ότι θα αντισταθούμε με κάθε μέσο στην παράνομη εξουσία τους. Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, Ψηλά τις Σημαίες! Η Χρυσή Αυγή είναι ΙΔΕΑ, είναι η Ιδέα του Εθνικισμού και της Ελευθερίας και οι Ιδέες δεν φυλακίζονται! Συνεχίστε τον Αγώνα ενάντια στους τυράννους, ενάντια στους προδότες, που ξεπουλάνε την Πατρίδα”.

Η «Α» επαναλαμβάνει για πολλοστή φορά πως κάποια «κέντρα» τραβάνε το σκοινί στα άκρα αγνοώντας τις συνέπειες αν σπάσει! Πάντως σε επικοινωνία που είχε η «Α» με τους βουλευτές Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρο, δήλωσαν πως ακόμη και αν προφυλακιστούν τις επόμενες ημέρες θα παραμείνουν υποψήφιοι τόσο για τον Δήμο Αθηναίων όσο και για την περιφέρεια Αττικής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efhmerida-akropolis-bazoun-olous-tous-bouleutes-ths-chrushs-aughs-fulakh#ixzz2tzryWp7C

Exit mobile version