Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

xamail-letter__article

Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία της επίθεσης των ανδρείκελων εθνοπροδοτών εναντίον του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος. Τα μαύρα μαντάτα των αληθινών δημοσκοπήσεων και η  θερμή ανταπόκριση του ελληνικού λαού χάλασαν τα σχέδια των σιωνιστών για επικυριαρχία στην Ελλάδα! Και πως να μην τα χαλάσουν όταν μόνο 18 βουλευτές τους έβγαλαν τόσα άπλυτα στη φόρα; Λύσσαξαν οι αυλοκόλακες της Μέρκελ και των τοκογλύφων του ΔΝΤ από την αδιαλλαξία και την ακεραιότητα του Αρχηγού μας, των Εθνικιστών βουλευτών μας, των στελεχών, των μελών μας. Δεν εξαγοράζονται οι ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ βροντοφωνάζουν οι Ελληνόψυχοι Γενναίοι Συναγωνιστές μας και αλυχτάνε τα σκυλιά του συστήματος ανήμπορα να κάμψουν το ηθικό μας. Αυτά βλέπουν οι Έλληνες και συνειδητά έρχονται μόνοι τους να δηλώσουν την στήριξή τους. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους πώς είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΗΣΙΟΙ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ, ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 1940 και μεγαλωμένοι με τρία πράγματα ως ιδανικά: ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! TΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ   ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Η.Λ.

Οι σιωνιστές και το ΝΑΤΟ επιζητούν λουτρό αίματος στην Ουκρανία

Όταν μια Ελλάδα παραπαίει, όταν όλα γύρω μας μυρίζουν σήψη, το μόνο ενθαρρυντικό είναι να ακούς νέους ανθρώπους Βουλευτές του μοναδικού κόμματος που μπορεί να προσφέρει έστω ΕΛΠΙΔΑ σε μας τους καταδικασμένους ιθαγενείς αυτής της χώρας. Και όμως δεν θέλουν ούτε αυτούς να αφήσουν  καν να υπάρχουν…Το Σύστημα θέλει την Εξόντωση τους… ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΤΟΥΝ… Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι προς το παρόν η μόνη νόμιμη και έντιμη απόδειξη ότι ο Ελληνικός Λαός θέλει πίσω  το μέλλον που του ανήκει…

Να έχετε δύναμη για να αντέχετε….

Άννα Κ.
Αθήνα

Η… άσπιλη αριστερά: Από την λαθρεμπορία καυσίμων και το ΠΑΣΟΚ στο ΚΚΕ

”Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά” όπως είχε πει και ο Αρχηγός μας! Θα δω το μπόι τους, όπως λέει και ο λαός για τους θρασύδειλους, όταν θα αλλάξει η πολιτική κατάσταση και αποκατασταθεί η δημοκρατία. Τότε θα δούμε ποιοι θα πάνε φυλακή και που και αν θα έχουν προλάβει να πάρουν μαζί τους και τα κλεμμένα…… για παρηγοριά….. κάτω από το μαξιλάρι τους! Θα βρεθούν τα κλοπιμαία, θα μοιραστούν στον ελληνικό λαό που πεινάει ενώ αυτοί τρώνε….. και τρώνε…. χωρίς ποτέ να χορταίνουν….  και οι υπαίτιοι της εσχάτης προδοσίας θα οδηγηθούν σε φυλακές υψίστης ασφαλείας όπου θα εκτίσουν την ποινή για την οποία τους προειδοποίησε ότι προβλέπεται ο Ηλίας Κασιδιάρης.

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΙΣΟΒΙΑ  ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΙΣΟΒΙΑ !!!

Γ.Σ.

Τόση «δημοκρατία» είχαμε να δούμε από… τον Στάλιν

Συναγωνιστές καλησπέρα,

Ακόμα μια αντισυνταγματική εκτροπή για την κυβέρνηση – συνονθύλευμα των Σαμαρά – Βενιζέλου. Πρότειναν λέει, οι δύο ανακρίτριες τις άρσεις βουλευτικής ασυλίας και των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Άκουσον – άκουσον και υπάκουσον (Κε) Σαμαρά και Βενιζέλε στα ξένα ανθελληνικά συμφέροντα και στα εγχώρια (Μπόμπολας και Σια) εσώψυχα. Καλά, τόσο υψηλά είναι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, που σας έχει κόψει κρύος ιδρώτας και σας έχει πιάσει τόση πρεμούρα; Μην ανησυχείτε στις 25 Μαΐου θα πάρετε το ΜΑΘΗΜΑ σας.

ΥΓ. Αν δεν σας ικανοποιεί η φυλάκιση ολόκληρης της ΚΟ της Χρυσής Αυγής, ξεκινήστε το ίδιο και στους ψηφοφόρους.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Γ.Κ.

Χρήστος Παππάς: Αποκαλύψεις επί των εξελίξεων στην πολιτική μας δίωξη

Αγαπητοί και Πανάξιοι Συναγωνιστές,

Διαβάζοντας το κείμενο και παρακολουθώντας τα βίντεο, μου ξαναγεννήθηκαν κάποιες σκέψεις: Όλοι αυτοί οι μισέλληνες, δεν μπορούν να καταλάβουν ότι, πέρα των ολίγων βολεμένων, όλοι οι άλλοι ΕΛΛΗΝΕΣ θέλουν και ευχαριστούνται να βλέπουν τέτοιες στάσεις και εκφράσεις απέναντί τους; Δεν μπορούν όλοι αυτοί οι καταστροφείς της πατρίδος που έθεσε τα θεμέλια του πολιτισμού, των επιστημών και της δημοκρατίας σε όλον τον κόσμο να χωνέψουν ότι ο χρόνος τους τελειώνει; Τα λόγια των ΧΡΥΣΑΥΓIΤΩΝ συναγωνιστών ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ εμψυχώνουν όλους εμάς τους απλούς υποστηρικτές και ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, την οποία πάντα θα στηρίζουμε. Σχετικά, αναφέρομαι στην έκφραση στο άρθρο της Επικαιρότητας με τίτλο “Εσχάτη προδοσία από τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά”, η οποία λέει “Όλοι αυτοί οι προδότες, πολιτικοί και δικαστικοί που διαπράττουν εσχάτη προδοσία έναντι του Ελληνικού Λαού, του Πολιτεύματος και της Πατρίδας θα τιμωρηθούν σκληρά”.

Σαν απλός ψηφοφόρος διαβάζοντας αυτά τα λόγια, δημιουργούνται στο μυαλό μου οι σκέψεις ότι, θα γίνει κατάσχεση όλων μα όλων των περιουσιακών στοιχείων των βουλευτών που υπέπεσαν στο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας από το 1974 μέχρι σήμερα. Θα πρέπει να πληρώσουν για την προδοσία, αλλά και γενικά για  καταστροφή της πατρίδος μας, της Ελλάδος. Θα πρέπει να πληρώσουν ως πρόστιμο, ποσά, τα οποία θα είχαν αποδοθεί στην Ελλάδα με την αξιοποίηση των κεφαλαίων, που όμως “έφαγαν” αυτοί οι καιροσκόποι, προδότες, μισέλληνες, φονιάδες των ελληνικών κοινοβουλίων, και όχι μόνο (αφού όλα αυτά τα πολιτικά υποκείμενα είχαν και έχουν πολλά τσιράκια που τα βολεύουν, και που τους βολεύουν, δεόντως).

Υ.Γ.: Για σένα δεν με νοιάζει Σαμαρά και για όλο σου το σινάφι, αλλά με ποιο δικαίωμα καταστρέφεις τη χώρα που γέννησε εμένα και τον κάθε πραγματικό Έλληνα;

Δ.Π.

Ακόμα και οι νομικοί – αρθρογράφοι του Μπόμπολα αντιλαμβάνονται την εκτροπή

Αγαπητοί,

Θεωρώ ότι όλο αυτό που σας κάνουν οι προδότες του Έθνους, είναι πραξικοπηματικό και το κάνουν για να σας κλείσουν το στόμα. Oργανώστε και καλέστε τον κόσμο σε μια διαρκή ΔΥΝΑΜΙΚΗ διαδήλωση στο Σύνταγμα. Μην περιμένετε από τα δικαστήρια να σας δικαιώσουν γιατί απλούστατα είναι κι αυτοί πουλημένοι και αυτό είναι αυταπόδεικτο αφού η “ανεξάρτητη” δικαιοσύνη δεν έκανε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ όταν συντελούνταν τα οικονομικά και πολιτικά εγκλήματα τα τελευταία 40 χρόνια. Ακούω όλα αυτά που λέγονται για τα εξοπλιστικά προγράμματα που αυτό δεν είναι απλά οικονομικό έγκλημα αλλά εσχάτη προδοσία. Έχετε υποχρέωση πλέον να καλέσετε και να οργανώσετε τον κόσμο σε δυναμικές κινητοποιήσεις διότι πλέον οι κυβερνώντες και η αριστερά αποτελούν ΕΘΝΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ!

Γ.Π.

Ο εκπρόσωπος Τύπου στο Έψιλον για τις νέες παράνομες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής

Το παρόν μήνυμα αφορά τις νέες δικαστικές διώξεις που ασκήθηκαν ενάντια στους εκλεγμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής σε μια προσπάθεια να μην τους επιτρέψουν να συμμετάσχουν στις εκλογές που έρχονται οσονούπω. Δυστυχώς φαίνεται ότι το σύστημα πλέον είναι σάπιο από την κορυφή ως τα νύχια και υπάρχουν δικαστές οι οποίοι χρηματίζονται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις και δεν τιμούν ούτε καν τον όρκο που έχουν δώσει γινόμενοι έρμαια του κάθε τυχοδιώκτη πολιτικάντη. Διότι η δίωξη ενάντια σε μια ολόκληρη κοινοβουλευτική ομάδα δείχνει ακριβώς αυτό το πράγμα. Την κατάντια τους που τρεις μήνες πριν τις εκλογές πασχίζουν να θέσουν το εθνικιστικό κόμμα εκτός νόμου και το κάνουν με γοργά βήματα. Όμως αυτό δεν θα μείνει έτσι και σύντομα όλοι εμείς που στηρίζουμε το όνειρο για μια ελεύθερη Ελλάδα θα αντιδράσουμε. Ενάντια στην σκευωρία και τους απατεώνες δικαστές και κυβερνήτες που ενεργούν κατά το δοκούν. Ο πόλεμος τώρα άρχισε και θα τελειώσει νικηφόρος. Να είστε σίγουροι και να έχετε πίστη στις δυνάμεις σας!

Α.Χ.

Γιάννης Λαγός: Δεν σας φοβόμαστε και δεν σας υπολογίζουμε!

Οι νέες εξελίξεις ως προς την άρση ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν αποσκοπούν απλά στο να επηρεάσουν την εκλογική βάση, αλλά την γενική αποσταθεροποίηση στον Ελλαδικό χώρο. Βλέποντας ότι η συγκεκριμένη κυβέρνηση δεν μπορεί να σταθεί μετά τις  εκλογές και το  ΣΥΡΙΖΑ σε αδυναμία να πείσει απεργάζονται, την πρόκληση του λαού σε σημείο που να ξεσπάσει.  Αυτό θα επιτρέψει στους τοκογλύφους να επικαλεστούν κατάσταση έκτακτης ανάγκης, να ανασταλεί το σύνταγμα και με κυβέρνηση ανδρόποδων να συνεχίσουν με εντατικούς ρυθμούς την αρπαγή του πλούτου της Ελλάδας. Οι Σαμαράς, Βενιζέλος, Τσίπρας και λοιποί κομματάρχες, ας μη γελιόμαστε, δεν είναι απλά εμπαθή  άτομα  αλλά ανδρόποδα ελεγχόμενα πλήρως από τα τοκογλυφικά συμφέροντα.

Λ.Β.

Αβάσιμες, γελοίες και υπαγορευμένες από την ανθελληνική κυβέρνηση οι πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής

Συγχαρητήρια Κ. Παπά για την ανακοίνωσή σας. Αγγίζετε την ψυχή μας. Είστε άξιος συνεχιστής της οικογενειακής σας παράδοσης. Το κεφάλι ψηλά και η Πατρίδα μπροστά.

Κ Τ
Σουλιώτης

Μνημονιακή ανάπτυξη: Νεκροί Έλληνες λόγω απουσίας ασθενοφόρων…

Μη φοβάστε, ο κόσμος ξέρει γιατί γίνονται όλα αυτά. πλησιάζουν εκλογές και νομίζουν ότι θα πάρουν ψήφους, αλλά θα έχει αντίθετο αποτέλεσμα. θα πρέπει να γίνει κάθαρση. να σταματήσουν τα διάφορα λαμόγια να χαίρονται. θα το πληρώσουν. καλή επιτυχία στις εκλογές.

Β. Γ.
Στρατιωτικός ιατρός

Π. Σαράκης: Οι νέες διώξεις κατά Χρυσής Αυγής εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα, δεν υπάρχουν στοιχεία! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-22-febrouariou-2014#ixzz2u2AQItGE

Exit mobile version