Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Την δεκαετία του 1980, το κομμουνιστικό καθεστώς της Πολωνίας στην προσπάθεια του να καταστείλει το λαϊκό συνδικαλιστικό κίνημα της Αλληλεγγύης (Solidarność) προέβη σε πολύ σκληρές διώξεις. Στρατιωτικός νόμος από τον Στρατηγό Γιαρουζέλσκι το 1981, δικτατορία, δολοφονίες, απολύσεις, φυλακίσεις, παρακολουθήσεις, υποκλοπές.  Η κρατική τηλεόραση διεξήγαγε 24ωρη ανελέητη προπαγάνδα. Τα σημαίνοντα στελέχη της Αλληλεγγύης, αν τυχόν δεν βρίσκονταν μόνιμα φυλακισμένοι, είχαν πάντα έτοιμη μια βαλίτσα με τα απαραίτητα προσωπικά είδη για την στιγμή της σύλληψης από την κομμουνιστική αστυνομία. Το κίνημα δεν θα κατασταλεί  ποτέ, ακόμη και όταν κηρύχθηκε εντελώς παράνομο. Οργανώθηκε στην παρανομία και συνέχισε τον αγώνα, έστω και με πάρα πολλές δυσκολίες. Το αποτέλεσμα;  Το 1989, το κομμουνιστικό καθεστώς αναγκάστηκε να καλέσει την Αλληλεγγύη και τον ηγέτη της Λέχ Βαλέσα σε συνομιλίες, μπροστά στην διογκούμενη λαϊκή οργή για την φτώχεια και την πολίτικη ανελευθερία στην Πολωνία. Το 1990 το καθεστώς κατέρρευσε οριστικά και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Πολωνίας άλλαξε μέχρι και το όνομα του και σχεδόν διαλύθηκε.  Διακρίνετε ομοιότητες με την Ελλάδα; Κομμουνιστικό καθεστώς έχουμε κι εδώ, απλά με φιλελεύθερο μανδύα. Το πραγματικό κομμουνιστικό κόμμα της Ελλάδος, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ακολουθεί ακριβώς τις ίδιες τακτικές με το Κομμουνιστικο Κόμμα της Πολωνίας, όπως και με άλλα παρόμοια κόμματα του τότε Σοβιετικού μπλοκ.

Ούτως ή άλλως, κομμουνιστές και φιλελεύθεροι έχουν την ίδια («περιούσια»…) μήτρα.  Το πολιτικό καθεστώς της Ελλάδος προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατηθεί στην εξουσία από το 2010. Με νύχια και με δόντια. Το 2012 όμως βρήκε μπροστά του το ολοένα διογκούμενο από την λαϊκή οργή εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής.  Στην προσπάθεια του να σωθεί έχει χρησιμοποιήσει και θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί σκληρότατες τακτικές.  Παρακολουθήσεις, φυλακίσεις, δολοφονίες, απολύσεις, διώξεις.  24ωρη προπαγάνδα από κρατική και ιδιωτική τηλεόραση. Η λαϊκή οργή όμως συνεχίζει να διογκώνεται, όπως και το κίνημα. Οι κομμουνιστές της Πολωνίας νόμιζαν ότι θα αντιμετώπιζαν την λαϊκή δυσαρέσκεια με παχυλά δάνεια από την Σοβιετική Ένωση και προσωρινές μειώσεις τιμών στα βασικά είδη διατροφής. Οι νεοκομμουνιστές-φιλελεύθεροι της Ελλάδος νομίζουν ότι με παχυλά δάνεια από την Ευρωσοβιετική Ένωση και προσωρινές οικονομικές δήθεν ελαφρύνσεις, θα αντιμετωπίσουν την δυσαρέσκεια του ελληνικού λαού. Και στις δυο περιπτώσεις, η οικονομική καταστροφή ήταν αναπόφευκτη και απλά αναβαλλόταν με ημίμετρα. Το υπέρογκο εξωτερικό χρέος της Πολωνίας (καθώς δεν χρωστούσε μόνον στην ΕΣΣΔ αλλά και στην Δύση) ήταν παρόμοιο με το σημερινό της Ελλάδος, το οποίο μετά από δυο μνημόνια και ένα κούρεμα συνεχίζει να αυξάνεται ραγδαία. Η κατάληξη θα είναι ότι μετά από τις διώξεις το σύστημα θα καταρρεύσει. Και θα αναγκαστεί να παραδώσει στην Χρυσή Αυγή.

Η μόνη περίπτωση να μην επαληθευθούν τα παραπάνω είναι, το καθεστώς των κλεπτών της Μεταπολίτευσης να είναι πιο σαθρό ακόμη και από το κομουνιστικό καθεστώς της Πολωνίας (πράγμα διόλου απίθανο) και καταρρεύσει ταχύτερα.

Η.Π

Διάτρητο το πόρισμα των ανακριτριών από παντού: Περιλαμβάνουν ακόμα και την δολοφονία του Πακιστανού στα Πετράλωνα!

Δυστυχώς, όταν οι Έλληνες πανηγύριζαν την θριαμβευτική νίκη του Γ.Α.Π, to 2009, νομίζοντας πως θα φάνε με χρυσά κουτάλια, όχι ότι ο Καραμανλής ήταν καλύτερος-τους πασόκους βοηθούσε και η κυβέρνησή του και είναι συνυπεύθυνος για την οικονομική μας ένδεια ως πολίτες, γιατί η χώρα είναι πλούσια και αρκούν τα αγαθά της για να ζούμε αυτάρκεις,- κανείς δεν σκέφθηκε πόσο ύπουλος ήταν ο γελαστός και ηπίων τόνων κύριος, “το παιντί” με το κασκόλ, που η μόρφωση του και η ικανότητα του είναι πολύ κατώτερη του μετρίου, αλλά ως γόνος εύπορης γενιάς εβραίων σπούδασε στα καλύτερα κολέγια με σκοπό να κυβερνήσει κάποτε τη χώρα μας και να την υποδουλώσει στους ομόθρησκους του!!! Τώρα, πληρώνουμε την επιθυμία του “κυρίαρχου λαού” και βασανιζόμαστε από την οικονομική κρίση που τέλος δεν έχει και βαθαίνει καθημερινά οδηγώντας χιλιάδες νοικοκυριά στην απελπισία. Πάλι βέβαια υπάρχουν κερδισμένοι, που και δουλειά έχουν και μπόνους εισπράττουν. Είναι τα μέλη των γνωστών κύκλων που επιπλέουν πάντα, όπως οι ακαθαρσίες.  Αυτή την ζωή θέλουμε για εμάς και τα παιδιά μας; Ζωή όπως στις χώρες του τρίτου κόσμου;  Με την διαφθορά να είναι το μόνο που παράγει η πολιτική ζωή του τόπου σε αφθονία; Με τους τυχοδιώκτες να ρημάζουν τα όνειρα των παιδιών μας κλέβοντας και τρώγοντας εις υγεία των κορόιδων Ελλήνων που βλέπουν την πατρίδα μας να
ξεπουλιέται; Ας ξυπνήσουμε επιτέλους και ας δούμε ότι είμαστε, όπως διάβασα σε ένα άρθρο του Εθνικισμού, χορηγοί όλων αυτών των απατεώνων, ακούσια.

Α.Γ.Α.

Ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΖΟΥΝ: Παραδοχή πολιτικών διώξεων και εφαρμογής συλλογικής ευθύνης σε επίσημο δικαστικό έγγραφο!

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής διώκονται ακριβώς όπως οι πρώτοι χριστιανοί. Είναι τέτοιο τό μίσος αυτής της χουντικής κυβέρνησης να ξεριζώσει κάθε τι Ελληνικό που σε λίγο θα φυλακίζει ακόμα καί τους απλούς ανθρώπους που ψήφισαν την ιδέα για μία Ελληνική Πατρίδα του τελευταίου Εθνικού Ηγέτη, του Νικόλαου Μιχαλολιάκου. Άν είναι έτσι άς με βάλουν φυλακή γιατί θα ψηφίζω την Χ.Α. μέχρι να πεθάνω. Καλύτερα στα κελιά της τιμής με τους Έλληνες Πατριώτες παρά έξω με τους ανθέλληνες και τούς προδότες.

Γ.Π.

Τα τάγματα εφόδου του αντισυνταγματικού τόξου: Γιατί τα τσοντοκάναλα δεν έδειξαν ποτέ αυτές τις εικόνες; ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οπωσδήποτε ανήκω στο Ορφανό Κοινό, του πολιτικού άρθρου κου Κοττάκη αφού έτσι κατονόμασε τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής μετά τις τελευταίες κατευθυνόμενες εξελίξεις! Συγχρόνως όμως ανήκω και στους Λαουτζίκους του κου Πρετεντέρη και σκέπτομαι πως στην ποδιά μου “σφάζονται” παλληκάρια χάριν της ρημάδας ψήφου!! Ήδη τα καθεστωτικά Παπαγαλάκια Δημοσιογραφάκια του Συστήματος έβγαλαν τις καταδικαστικές τους αποφάσεις αφού έτσι και αλλιώς κατευθυνόμενη και η “Ανεξάρτητη” Ελληνική Δικαιοσύνη ήταν είναι και θα είναι με τους παραμένοντες στην Εξουσία… Μηδένα προ του τέλους μακάριζε λέγανε οι παλιοί και εδώ “δένει”.. γιατί μπορεί ο κος Κοττάκης να είναι χρόνια εξαρτώμενος από το Καραμανλέϊκο και τώρα από το ΣαμαροΒενιζελέϊκο αλλά εγώ ο
πετσοκομμένος/καταληστευμένος συνταξιούχος που πλήρωνα επί 40 χρόνια ένσημα για μια αξιοπρεπή σύνταξη που μου την πήραν, δεν εξαρτώμαι από κανένα….. Μην “σφάζεστε” ήδη μεταξύ σας γιατί τζάμπα κόπος! Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής όσο και αν τους απαξιώνετε έχουν και μυαλό και Εθνική συνείδηση πάνω από όλα. Αυτό που λείπει από όλους εσάς τους υπόλοιπους… Και να είστε σίγουροι πως ούτε στην προδοτική ελαφροδεξιά θα “γείρουμε” ούτε στις 50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις του κόκκινου(!)

και ο ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ…..

Άννα Κ/Πλάκα-Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-23-febrouariou-2014#ixzz2u6CdpnXp

Exit mobile version