Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ναύπλιο: H Χρυσή Αυγή τίμησε την μνήμη των πεσόντων Στρατιωτικών – Αποχώρησε ο πασόκος υπουργός

Το πρωί του Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου στο στρατιωτικό τμήμα του Κοιμητηρίου Ναυπλίου με πρωτοβουλία του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Μηχανικού πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων στρατιωτικών, κατά τους απελευθερωτικούς αγώνες του Έθνους.

Στο Μνημόσυνο μετείχε αντιπροσωπεία Συναγωνιστών από την Τ.Ο Αργολίδας, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις η συνοδεία του υπουργού Περιβάλλοντος και βουλευτή Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Μανιάτη τον ενημέρωσε για την παρουσία μας στο χώρο του Μνημόσυνου ο ίδιος δεν εμφανίστηκε!Το έτερο μέλος της κυβέρνησης και βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ, Γιάννης Ανδριανός εμφανίστηκε μεν στο Μνημόσυνο αλλά άκουσε διαμαρτυρίες για «κοροϊδίες» από παριστάμενους στην τελετή. 

Οι συγγενείς των πεσόντων που παρίσταντο μας ευχαρίστησαν για την συμμετοχή και μας παρότρυναν να συνεχίσουμε ακλόνητα τον Αγώνα μας, κόντρα στις πρωτοφανείς διώξεις της ξενόδουλης κυβέρνησης.

Δηλώσεις παραχώρησε σε τοπικά ΜΜΕ ο γραμματέας της Τ.Ο. Αργολίδας, Συναγωνιστής Δημήτριος Δημούλης με αφορμή και τις πρόσφατες εξελίξεις στις παράνομες διώξεις.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nauplio-h-chrush-augh-timhse-thn-mnhmh-twn-pesontwn-stratiwtikwn-apochwrhse#ixzz2uBjsNXDn

Exit mobile version