Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και η ψοφοδεξιά συμμετείχε στη λεηλασία κρατικού χρήματος από τις ΜΚΟ

Και η ψοφοδεξιά συμμετείχε στη λεηλασία κρατικού χρήματος από τις ΜΚΟ

Η λαϊκή ρήση «αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε» φαίνεται πως ταιριάζει απόλυτα για τις δυο μεγαλύτερες εγκληματικές συμμορίες που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα, οι οποίες μάλιστα λειτουργούν υπό το μανδύα του πολιτικού κόμματος.

Μετά τις σοβαρότατες καταγγελίες και τη δημοσιοποίηση τεράστιων οικονομικών σκανδάλων από την χρηματοδότηση ΜΚΟ επί θητείας Γιώργου Παπανδρέου στο υπουργείο Εξωτερικών, έρχεται τώρα η σειρά να αποκαθηλωθεί από το κάδρο της νομιμότητας και η κυβέρνηση Καραμανλή. Συγκεκριμένα, στοιχεία τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας, φέρουν τον τότε υφυπουργό Εξωτερικών Ε. Στυλιανίδη να στήνει το δικό του πάρτι με τις ΜΚΟ, συνεχίζοντας την ασύλληπτης αλητείας λαφυραγώγηση των κρατικών ταμείων προς όφελος απατεώνων και τρίτων χωρών.

Έλληνας διπλωμάτης μάλιστα, ο οποίος υπηρετούσε το 2004 ως πρέσβης της Ελλάδος στο Λίβανο καταγγέλλει πως είχε θέσει υπόψη του ελληνικού υπουργείου των Εξωτερικών και δη του υφυπουργού Στυλιανίδη την διαφαινόμενη απάτη με την ΜΚΟ η οποία είχε «αναλάβει» το έργο της αποναρκοθέτησης. Ο κύριος Ν. Βαμβουνάκης, πρώην πρέσβης της Ελλάδος στο Λίβανο, επισημαίνει πως έθεσε πολλάκις δια τηλεγραφημάτων το ζήτημα στην ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών και προσωπικά στον Ε. Στυλιανίδη, δίχως ποτέ να λάβει απάντηση από τους πολιτικούς ταγούς του υπουργείου.

Ο πρέσβης στο Λίβανο, ζητούσε επίμονα στοιχεία για τις ΜΚΟ οι οποίες έτρεχαν 9 αναπτυξιακά προγράμματα στην αραβική χώρα με χρήματα του Ελληνικού Λαού, μεταξύ των οποίων ήταν το «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης», καθώς και το «Ευρωπαϊκό Κέντρο Δημοσίου Δικαίου» του καθηγητή Σπύρου Φλογαϊτη το οποίο στην συνέχεια μετατράπηκε σε Διεθνή Οργανισμό. Μάλιστα ο πρέσβης Βαμβουνάκης προχώρησε με δική του πρωτοβουλία σε ελέγχους επί του «έργου» των ΜΚΟ, διαπιστώνοντας ότι το μόνο έργο το οποίο παρήγαγαν οι συγκεκριμένες ΜΚΟ υπήρξε η καταλήστευση του δημόσιου χρήματος των Ελλήνων φορολογουμένων.

Όπως συνέβαινε κατά κόρον στον «παράδεισο» της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας, αντί απαντήσεως από το υπουργείο Εξωτερικών και τον Ε. Στυλιανίδη, ο κύριος Βαμβουνάκης έλαβε τον Απρίλιο του 2006 εντολή επιστροφής στην Αθήνα! Προφανώς η παρουσία του υπήρξε ιδιαιτέρως ενοχλητική για το Καθεστώς των διεφθαρμένων και τους κολλητούς των κομματικών συμμοριών, οι οποίοι θησαύριζαν στην πλάτη του Ελληνικού Λαού.

Πέραν όμως της υπόθεσης των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνταν στο Λίβανο, επί θητείας Στυλιανίδη και κυβέρνησης ΝΔ, ΜΚΟ στην περιοχή της Θράκης (εκλογική περιφέρεια στην οποία εκλέγεται ο τέως υφυπουργός Εξωτερικών) είδαν κρατικό χρήμα να ρέει αφειδώς στα ταμεία τους. Επί παραδείγματι, το 2007  έγινε στην Κομοτηνή από την Εταιρία Παιδαγωγικών Επιστημών Κομοτηνής το «Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών από τη Σερβία» με χρηματοδότηση της ΥΔΑΣ και αφορούσε την εκπαίδευση 11(!) γυναικών από τη Σερβία. Η ΜΚΟ «Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Κομοτηνής» εισέπραξε 140.000 ευρώ, για πρόγραμμα βελτίωσης του επιπέδου διαβίωσης ορφανών και παιδιών ΑΜΕΑ στα Σκόπια, ενώ η ΜΚΟ «Αλληλεγγύη» προχώρησε στη προμήθεια σιτηρών αξίας 900.000.000 ευρώ από την Κομοτηνή, για την παροχή επισιτιστικής βοήθειας σε Αίγυπτο, Αιθιοπία και Ιορδανία αλλά και στην αγορά 340 τόνων πουλερικών που τελικά βρέθηκαν σάπια σε ψυγεία το 2007!

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα έργα και τις ημέρες των δυο πραγματικών εγκληματικών συμμοριών οι οποίες εξουσίασαν και συνεχίζουν να εξουσιάζουν τυραννικά το Λαό μας, καταληστεύοντας τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού και λεηλατώντας το δημόσιο χρήμα. Κι αντί οι απατεώνες που καταχράστηκαν το χρήμα του Ελληνικού Λαού, κάνοντας πλούσιους τους εαυτούς και τους κομματικούς τους κολλητούς να σαπίζουν στη φυλακή, η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη επιμένει κατόπιν ρητών εντολών της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά να διώκει πολιτικά το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, επειδή δεσμεύτηκε στο Λαό να αποκαλύψει τους κλέφτες και να τους κλείσει στη φυλακή.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kai-h-psofodejia-summeteiche-sth-lehlasia-kratikou-chrhmatos-apo-tis-mko#ixzz2uGsfBpMA

Exit mobile version