Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φωτογραφίες σοκ από την ΑΣΟΕΕ: Βανδαλισμοί, παρεμπόριο και παρανομίες λαθρομεταναστών

Φωτογραφίες σοκ από την ΑΣΟΕΕ: Βανδαλισμοί, παρεμπόριο και παρανομίες λαθρομεταναστών

Ο τίτλος του άρθρου τα λέει όλα: Μία βόλτα διαρκείας πέντε λεπτών στο εξωτερικό και εσωτερικό του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), θα πείσει και τον πιο δύσπιστο Έλληνα πως το κτήριο αυτό μόνο τύποις μπορεί να ονομαστεί Πανεπιστήμιο, καθώς de facto είναι κανονικό άντρο παρανομίας.  

Μια ειδησεογραφική μας ομάδα αποτελούμενη από δύο άτομα πήγε στο εν λόγω κτήριο και με μία φωτογραφική μηχανή απαθανάτισε τα αίσχη που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην ΑΣΟΕΕ, εισπράττοντας φυσικά επιθετικές ματιές “φοιτητών” που με μεγάλη εχθρικότητα παρατηρούσαν την κάθε κίνησή τους.

Σίγουρα δεν είχαν συνηθίσει κάτι τέτοιο, αφού τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ουδέποτε τόλμησαν να εισέλθουν στο Πανεπιστήμιο και να κάνουν ένα ρεπορτάζ για την ανομία που επικρατεί. Αυτή είναι ίσως η πρώτη φορά που θα δείτε τέτοιες σοκαριστικές φωτογραφίες, πολλές από τις οποίες μάλιστα έχουν τραβηχτεί από το εσωτερικό του κτηρίου. Αφήστε τες λοιπόν να σας ξεναγήσουν σε ένα “ελληνικό”:

Ξεκινάμε με το εξωτερικό χώρο του Πανεπιστήμιου. Πριν ακόμα μπει κανείς στην αυλή της ΑΣΟΕΕ, θα δει παρατεταγμένους λαθρομετανάστες να πουλούν την πραμάτεια τους ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ από την είσοδο. Και για ποιο λόγο, τόσο κοντά στην ΑΣΟΕΕ; Μα φυσικά για να έχουν τη δυνατότητα να κρύβουν το οτιδήποτε πουλούν στην αυλή του Πανεπιστημίου.

Στις γωνιές της αυλής μπορεί κανείς να δει τις πλαστικές σακούλες στις οποίες κρύβονται τα συγκεκριμένα προϊόντα παρεμπορίου. Οι λαθρομετανάστες λαθρέμποροι λοιπόν, εισέρχονται και εντελώς απροκάλυπτα, ανοίγουν τις τσάντες που λειτουργούν ως αποθηκευτικοί χώροι, και μεταφέρουν τα λαθραία τσιγάρα, τα σι ντι ή ό,τι άλλο πουλούν στους πάγκους τους στο πεζοδρόμιο. Και για ποιο λόγο, επιλέγεται ειδικά η αυλή του Πανεπιστημίου;

Μα φυσικά λόγω του ασύλου “ιδεών”, το οποίο γίνεται άσυλο ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ και απαγορεύει την είσοδο της αστυνομίας, η οποία που προφανώς είναι επιβεβλημένη. Αυτό είναι το άσυλο ιδεών; Αυτή είναι η Δημοκρατία; Για του λόγου του αληθές ιδού οι φωτογραφίες:

Διαβάστε περισσότερα στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/fwtografies-sok-apo-thn-asoee-bandalismoi-paremporio-kai-paranomies-lathrom#ixzz2uKNOjyII

Exit mobile version