Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γι’ αυτό τρέμουν την Χρυσή Αυγή: Δεύτερο κόμμα με διπλάσιο ποσοστό από τη ΝΔ στην δημοσκόπηση του zougla.gr ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Αλλεπάλληλα «εγκεφαλικά» στους καθεστωτικούς παριστάμενους του πάνελ, προκάλεσε η παρουσίαση της νέας δημοσκόπησης του zougla.gr. Προ του οποιουδήποτε σχολιασμού αξίζει να τονίσουμε αυτό που είπε και ο δημοσιογράφος στην εκπομπή ότι δηλαδή το παρόν δείγμα, επιλεγμένο εδώ και χρόνια, είχε καταφέρει να αποδώσει στις τελευταίες εκλογές το αποτέλεσμα με εξαιρετική ακρίβεια, μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη μέτρηση. Επιπλέον αυτού η παρούσα μέτρηση είναι η μοναδική που συνάδει με την κοινωνική πραγματικότητα που συναντάει ο κάθε Έλληνας στον περίγυρο του, γεγονός που την κάνει ακόμα πιο αξιόπιστη.

Παρουσιάσαμε και χθες το κομμάτι της δημοσκόπησης που αφορά τον Δήμο Αθηναίων. Από ότι έδειξε η έγκυρη αυτή δημοσκόπηση, η Χρυσή Αυγή παίρνει τον Δήμο Αθηναίων από τον πρώτο γύρο, αφού η εκτίμηση ψήφου θυμίζει σταλινικό δημοψήφισμα. Της δημοσκόπησης το αληθές μπορεί αν ελέγξει ο κάθε Έλληνας, απλά ρωτώντας τους κατοίκους του πολύπαθου κέντρου, οι οποίοι έχουν χάσει την ζωή τους από τις πολιτικές επιλογές που έχουν γεμίσει το κέντρο με λαθρομετανάστες.

Στο πολιτικό κομμάτι της δημοσκόπησης υπήρξε η ακόμα πιο δυσάρεστη έκπληξη για τους εκπροσώπους της κλεπτοκρατίας που πλαισίωναν το πάνελ, οι οποίοι άρχισαν μέχρι και να τραυλίζουν από τα αποτελέσματα. Σε αυτά τα αποτελέσματα φάνηκε ξεκάθαρα και ο λόγος για τον οποίο η ΝΔ με την συνεργασία επίορκων έχει επιδοθεί στην πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής.

Η ΝΔ είναι τρίτη, φυλλορροεί προς την Χρυσή Αυγή και το μέλλον της μοιάζει τρομερά δυσοίωνο. Στην πρόθεση ψήφου πρώτος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με 26,1%, ενώ δεύτερη είναι η Χρυσή Αυγή σε απόσταση αναπνοής με 25%, τρίτη και διαλυόμενη είναι η ΝΔ με 12,6% και ακολουθούν ΑΝΕΛ 5%, ΚΚΕ 4,3%, ΠΑΣΟΚ 3,2%, ΔΗΜΑΡ 1,9%. Σε αυτό το σημείο αξίζει να θυμίσουμε τι γράφαμε περί «ποσοστών», πριν δημοσιευτεί η συγκεκριμένη δημοσκόπηση.

Το εντυπωσιακό και ενδεικτικό του λόγου των πολιτικών διώξεων στοιχείο της δημοσκόπησης, είναι η συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας. Μόνο 38% αυτών που την ψήφισαν στις εκλογές δηλώνουν ότι θα την ψηφίσουν  και πάλι, ενώ το 29,8% των ψηφοφόρων της έχει πλέον «μετακομίσει» οριστικά στην Χρυσή Αυγή.

Σε καλύτερη μοίρα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με συσπείρωση 62,9%, χάνει “μόνο” το 14,6% των ψηφοφόρων του προς την Χρυσή Αυγή, γεγονός που δείχνει ότι και αυτός είναι καταδικασμένος με την Χρυσή Αυγή να είναι η μελλοντική αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ανεβαίνει συνεχώς, αφού ο κόσμος συνειδητοποιεί την αλήθεια. Πλέον βρίσκεται στο 12,1 και συντόμως θα υποσκελίσει τον Τσίπρα και τον Σαμαρά, που έχουν τις αβάντες του συστήματος και την υπερπροβολή.

Από τα γεγονότα φαίνεται ότι οι επόμενες εκλογές είναι το κύκνειο άσμα της συγκυβέρνησης. Η χώρα θα υποστεί μία θλιβερή, αλλά σύντομη, παρένθεση ΣΥΡΙΖΑ και το μέλλον έχει την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού και την πορεία προς την Εθνική Ανεξαρτησία, την Λαϊκή Κυριαρχία και την Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/gi-auto-tremoun-thn-chrush-augh-deutero-komma-me-diplasio-pososto-apo-th-nd#ixzz2uL984SCj

Exit mobile version