Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με άσχετα sms προσπαθούν να «δέσουν» το σαθρό κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής – BINTEO

Με άσχετα sms προσπαθούν να «δέσουν» το σαθρό κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής - BINTEO

Οι παπαγάλοι της ενημέρωσης προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν την κοινή γνώμη και κυρίως τους εαυτούς τους ότι υπάρχουν στοιχεία για το γελοίο και σαθρό κατηγορητήριο που έστησαν κατά ενός νομίμου πολιτικού κόμματος.

Εδώ και μερικές μέρες διακινούν στα παράθυρα των τηλεδικαστηρίων κάποια μηνύματα (sms) τα οποία εστάλησαν από το κινητό του Συναγωνιστή και βουλευτή ΄Β Πειραιά Ιωάννη Λαγού. Οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι προσπαθούν να συνδέσουν απόσπασμα από το περιεχόμενο της συζήτησης μεταξύ βουλευτή της Χρυσής με τον Γ.Πατέλη με πράξεις, οι οποίες συνέβησαν σε μεταγενέστερο χρόνο και δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με την συνομιλία.

Συγκεκριμένα διαδίδουν, με όποιο τρόπο μπορούν, ότι «δόθηκαν εντολές» για να πραγματοποιηθούν παράνομες πράξεις. Παρεμπιπτόντως πάνω σε κάτι τέτοιες φήμες και ανυπόστατες θεωρίες παραμένει προφυλακισμένος ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκος και ο Ι. Λαγός.

Βέβαια όλες αυτές έχουν καταρριφθεί με επίσημα στοιχεία για τις ανύπαρκτες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις αλλά και από τις ανακρίτριες οι οποίες ομολόγησαν κατά την απόρριψη της αίτησης αποφυλακίσεως του Ι.Λαγού ότι ο ίδιος ουδέποτε έδωσε εντολές (γιατί πολύ απλά στην Χρυσή Αυγή δεν δίνονται εντολές) ούτε σχεδίαζε, ούτε γνώριζε την πρόθεση ή όχι για την δολοφονία στο Κερατσίνι. Ως εκ τούτου η προφυλάκιση τους είναι παράνομη αφού τα «στοιχεία» με τα οποία προφυλακίστηκαν δεν υπάρχουν ούτε έχουν προκύψει από την πέντε μηνών έρευνα.

Τώρα τα «στοιχεία» που παρουσιάζονται στα ΜΜΕ είναι κάτι sms που βρέθηκαν σε προσωπικό κινητό, όμως η πλήρης στιχομυθία αποδεικνύει (και όχι το απόσπασμα που απομονώσανε) ότι η όλη συζήτηση γίνετε για ένα άλλο άσχετο γεγονός. Τα τρία μηνύματα κάνουν λόγο για ένα περιστατικό που έγινε και τελείωσε στις 9 το βράδυ στις 12/09/13 και οι φωστήρες της ενημέρωσης προσπαθούν κάθε μέσω να συνδέσουν αυτά τα μηνύματα με ένα άλλο γεγονός που έγινε 2 ώρες και 45 λεπτά μετά το τέλος της συζήτησης, η οποία πραγματοποιήθηκε όπως προαναφέραμε για ένα άλλο άσχετο γεγονός.

Αυτή την πραγματική διάσταση των συνομιλιών παρουσίασε και ο συνήγορος του βουλευτή Ιωάννη Λαγού στην εκπομπή Ενικός όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι στο πάνελ έμειναν με το στόμα ανοιχτό από την ευκολία με την οποία καταρρίπτεται το σαθρό κατηγορητήριο.

Αποδεικνύεται ότι τα συγκεκριμένα μηνύματα δεν έχουν καμία σχέση με το περιστατικό που συνέβη στις 12 τα μεσάνυχτα, μετά από 3 ώρες σχεδόν, γιατί πολύ απλά τα sms αναφέρονται σε άλλο γεγονός που έχει λάβει χώρα πριν τις εννιά.

Σημειώνουμε ότι λίγο αργότερα μετά την αποκάλυψη του συνηγόρου ήρθαν ξαφνικά «πληροφορίες» στο στούντιο οι οποίες ανέφεραν ότι η ώρα που εστάλησαν τα μηνύματα από ελληνικό κινητό είναι σε ώρα Αγγλίας (!) πράγμα που δεν ισχύει. Ακόμα όμως και να ίσχυε κάτι τέτοιο θα είχαμε να κάνουμε για μια συζήτηση και ένα γεγονός που είχε ολοκληρωθεί 2 ώρες πριν και το οποίο προσπαθούν να συνδέσουν με κάποιο άλλο περιστατικό σε μεταγενέστερο χρόνο. Βέβαια για αυτές τις έγκριτες ξαφνικές πληροφορίες όλως τυχαίος δεν δόθηκε ο χρόνος στον δικηγόρο να τις καταρρίψει όπως είχε υποσχεθεί ο παρουσιαστής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/me-ascheta-sms-prospathoun-na-desoun-to-sathro-kathgorhthrio-kata-ths-chrus#ixzz2uNMg4ClV

Exit mobile version