Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

xamail-letter__article

Καλησπέρα,

Δυστυχώς όλη αυτή η ψυχική τρομοκρατία που εισπράττουν οι συναγωνιστές, ήταν αναμενόμενη. Εμείς είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού, μας θέλουν αμέτοχους, Βουβούς και άβουλους, ώστε να κινούνται ανενόχλητοι και να διαπράττουν όλα αυτά τα αίσχη. Θέλουν να χρησιμοποιούν την ανθρώπινη ανάγκη ως μέσο για προσωπικό πλουτισμό. Ευχαριστώ που μας τροφοδοτείτε με Πίστη και μας ενισχύετε το δικαίωμα στο Όνειρο, το Όραμα και την Ελπίδα. Στους φυλακισμένους και στους ανερχόμενους, οι σκέψεις και η καρδιά μας να τους συντροφεύει.

Η.Δ.

Οι πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής γυρίζουν την χώρα εξήντα χρόνια πίσω, αλλά θα πέσουν στο κενό!

Ευχαριστούμε που με τον αγώνα σας,έφτασε η στιγμή που ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του,η οποία φέρνει τον κ.Κασιδιάρη πρώτο με 48%,η ζαλάδα στους καλεσμένους του ήταν πράγματι διασκεδαστική. Να είστε καλά!

Σ.Α.

Η πρώτη συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής μέσα από τον Κορυδαλλό – ΒΙΝΤΕΟ

Αγαπητοί φίλοι,

Έχω την αίσθηση ότι οι κυβερνητικοί παράγοντες φορτίζουν το τοπίο και σφίγγουν τον πολιτικό κλοιό γύρω από την Χρυσή Αυγή για να προκύψουν γεγονότα, πράξεις και μάλιστα φρέσκες ώστε να να μπορέσει σταθεί το κατηγορητήριο διότι με τα μέχρι τώρα στοιχεία που φαίνεται να περιέχονται στη δικογραφία βάση της οποίας ζητείται η άρση ασυλίας των εννέα βουλευτών της Χ.Α., δεν προκύπτει “εγκληματική οργάνωση”. Συνιστώ ψυχραιμία. Ακόμα και εάν τεθεί η Χ.Α. εκτός νόμου και δεν επιτρέψουν να κατέβει στις εκλογές, μη χάσετε την ψυχραιμία σας διότι θα είναι μια απόφαση του πολιτικού συστήματος με την κοινή γνώμη απέναντί τους και το λαϊκό αίσθημα απογοητευμένο. Αυτό θα είναι ένα αγκάθι στα χέρια τους που δεν θα μπορέσουν να το κρατήσουν για πολύ. Συνεχίστε τον νόμιμο αγώνα σας, “οι ιδέες δεν φυλακίζονται”.

Ο όρος δικτατορία με την σύγχρονη χρήση της αναφέρεται στην απόλυτη εξουσία ενός ηγέτη (δικτάτορα) ή ομάδας που κυβερνά χωρίς να περιορίζεται από τους νόμους, το Σύνταγμα, ή άλλους κοινωνικούς και πολιτικούς παράγοντες του κράτους. Κύριο χαρακτηριστικό της δικτατορίας είναι η συγκέντρωση της εκτελεστικής και της νομοθετικής εξουσίας στο πρόσωπο του δικτάτορα, η οποία συνδυάζεται και με έλεγχο επί της δικαστικής εξουσίας. Μάρτυρες δικτατοριών στην Ελλάδα είναι οι περισσότεροι «αναγκαστικοί νόμοι» και τα περισσότερα «νομοθετικά διατάγματα». Οι όροι αυτοί υποδηλώνουν ακριβώς ότι ο νόμος δεν έχει ψηφιστεί από δημοκρατικά εκλεγμένο Κοινοβούλιο. Ο όρος δικτατορία συνήθως δεν χρησιμοποιείται από τους ίδιους τους δικτάτορες για να περιγράψουν την μορφή διακυβέρνησής τους. Ο παραπάνω επίσημος ορισμός του δικτατορικού πολιτεύματος – ας μην ξεχνάμε ότι τα…” δημοκρατικά κόμματα” κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή για φασιστικό,απολυταρχικό κόμμα, το οποίο θα επιβάλλει δικτατορικό καθεστώς μόλις αναλάβει την εξουσία- περιγράφει άψογα τη χούντα Σαμαρά- Βενιζέλου. Προσέξτε τους όρους κλειδιά “αναγκαστικοί νόμοι” και “νομοθετικά διατάγματα”τους οποίους η χούντα και οι συνεργοί τους έχουν μετονομάσει σε “ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ”, μέσω των οποίων λειτουργεί η βουλή-χούντα τα τελευταία τρία-τέσσερα χρόνια. Συναγωνιστές και μη, τα συμπεράσματα δικά σας.

Ρ.Τ.
ΚΕΡΚΥΡΑ

Γι’ αυτό τρέμουν την Χρυσή Αυγή: Δεύτερο κόμμα με διπλάσιο ποσοστό από τη ΝΔ στην δημοσκόπηση του zougla.gr ΒΙΝΤΕΟ 

Τελειώνουν τα ψέματα, ήρθε η ώρα της Χρυσής Αυγής! Όποιος είχε χθες την ευκαιρία να δει τις εκπομπές “ενικός” και “Κίτρινος Τύπος” συνειδητοποίησε για τα καλά πως το καθεστώς της φαύλης κλεπτοκρατίας ζει τις τελευταίες ημέρες του. Όλοι ομολογούσαν, λίγοι φίλοι και κυρίως οι εχθροί μας πως η Χρυσή Αυγή έχει γίνει συνείδηση πια στους Έλληνες πως δεν πέφτει με τίποτα, γιατί πολύ απλά είναι η μόνη μας και η τελευταία ελπίδα. Σύντομα θα είμαστε κυρίαρχοι! Τέλος, να πω πως πήρα πολύ θάρρος όταν άκουσα την φωνή του Αρχηγού μας μέσα από τα κελιά της Τιμής. Δεν άλλαξε τίποτα. Η φωνή του ήταν αγέρωχη, μας έδωσε για ακόμη μια φορά ηθικό και είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα που θα είναι πάλι έξω, θα γίνει το σύμβολο της αντίστασης και ο νέος μας Εθνάρχης!
Ζήτω η αιωνία Ελλάς!

Ν.Ζ.

Η εκδίκηση του Μπομπολιστάν: Νέο αίτημα για άρση ασυλίας βουλευτή της Χρυσής Αυγής για άνοιγμα διοδίων!

Παρακολούθησα με πολύ επιφύλαξη την χθεσινή εκπομπή του Χατζηνικολάου και θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια στους δικηγόρους των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που μίλησαν με νομικά επιχειρήματα και αποδείξεις για την γελοία υπόθεση. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι την σύνθεση (όχι του πάνελ που είναι οι γνωστοί υβριστές της Χρυσής Αυγής) αλλά την σύνθεση των πολιτών στο κοινό. Αυτό που διέκρινα ήταν ότι μετά το φιάσκο με τον Δένδια όπου όλοι τον ξεφτίλισαν μπροστά στο πανελλήνιο είδαμε το κοινό να είναι αρνητικό προς την Χρυσή Αυγή, αρνητικό για τον Βορίδη, αρνητικό για τον Παπαδημούλη αλλά φιλικό για την συνεργασία του Σύριζα με την ΝΔ υπό τον φόβο της Χρυσής Αυγής. Περίεργα πράγματα και καθόλου τυχαία…. Αυτά ήθελα να πω και ένα μεγάλο μπράβο στον πολίτη με την μπλε μπλούζα που ξεμπρόστιασε τα συνεταιράκια!!!!

Γ.Τ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-26-febrouariou-2014#ixzz2uREBxl2o

Exit mobile version