Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παρακαλάει η μνημονιακή συγκυβέρνηση την τρόικα για “ευνοϊκή μεταχείριση” ενόψει ευρωεκλογών

Η χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά έχει καταστεί ντροπή για την χώρα. Για αυτό υπάρχουν πολλοί και ποικίλοι λόγοι, οι οποίοι είναι αδιαμφισβήτητοι. Από τις χιλιάδες των αυτοκτονιών που έχουν προκαλέσει οι πολιτικές τους, μέχρι τις πολιτικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να διαιωνίσει την τυραννία της, η  δικτατορία των διεφθαρμένων είναι ντροπή για τον τόπο και την ιστορία του. Ας αφήσουμε, όμως, στην άκρη τα παλαιά γιατί φροντίζουν ώστε να βγαίνουν καινούργια στην φόρα που θα επισκιάζουν, από πλευράς επικαιρότητας και όχι σπουδαιότητας, τα προηγούμενα.

Διαβάζουμε, λοιπόν, σήμερα στην εφημερίδα «Το Βήμα», που ως εφημερίδα του ΔΟΛ είναι εκ των έσω πληροφορημένη, ότι η κυβέρνηση ευρισκόμενη σε δεινή θέση εν όψει ευρωεκλογών και παρακαλάει τους τροϊκανούς για μία πιο ευμενή μεταχείριση, όχι για ουσιαστικούς, αλλά για επικοινωνιακούς λόγους. Παρακαλάνε ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσουν την ψευδολογία τους μέχρι τις εκλογές και μετά σαν υπάκουα σκυλιά των τροϊκανών, θα επιβάλλουν τα νέα μέτρα και το νέο μνημόνιο με το νέο όνομα.

Αντιγράφουμε από την εφημερίδα:

«Μάλιστα, κεντρικά στελέχη της κυβέρνησης μιλάνε για δογματισμό της τρόικας, η οποία πρέπει να λάβει υπόψη της και το πολιτικό περιβάλλον, 12 εβδομάδες πριν από την κρίσιμη μάχη των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου.

Στο Μέγαρο Μαξίμου επιμένουν ότι δεν μπορεί να πιεστεί η ελληνική κυβέρνηση στην πορεία προς τις ευρωεκλογές και επικρατεί προβληματισμός για την στάση των εκπροσώπων των πιστωτών που εμφανίστηκαν στην Αθήνα χωρίς την παραμικρή διάθεση συμβιβασμού.»

Η ξενοδουλεία της κυβέρνησης όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί, όπως προείπαμε, ντροπή για την χώρα που δίδαξε την ελεύθερη σκέψη στον υπόλοιπο κόσμο. Επιπρόσθετη ντροπή είναι να παρακολουθεί κανείς τους ξενόδουλους να προβαίνουν σε υποκύψεις και γονυπετή παρακάλια, προκειμένου να τους βοηθήσουν οι τροϊκανοί στην προπαγάνδα τους.  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/parakalaei-thn-troika-gia-tis-eurwekloges-h-sugkubernhsh-tou-mnhmoniou#ixzz2uTJEVZCQ

Exit mobile version