Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Κέρκυρα, Σέρρες, Κατερίνη, Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Κέρκυρα, Σέρρες, Κατερίνη, Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε ένα ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ για την ζωή και την δράση του συμπατριώτη μας και συναγωνιστή μας Μίκη Μάντακα, ο οποίος  έπεσε δολοφονημένος  από τα βόλια αριστερών παρακρατικών δολοφόνων στην Ιταλία  όπου σπούδαζε, την 28η Φεβρουαρίου του 1975. Οι Ιταλοί κομμουνιστές κάθε απόχρωσης μαζί με την αρωγή του Ιταλικού κράτους είχαν εξαπολύσει ένα κύμα  τρομοκρατίας και δολοφονιών εις βάρος των Ιταλών πατριωτών και Εθνικιστών. Πάνω από 20 εθνικιστές είχαν σκοτωθεί από τους δολοφόνους Μαρξιστές.Ανάμεσά τους και ο Έλληνας σπουδαστής Μίκης Μάντακας.

Οι Ιταλοί Εθνικιστές κάθε χρόνο τιμούν την μνήμη του  με μια σιωπηλή πορεία. Με το πέρας της προβολής για τον Μίκη Μάντακα, ακολούθησε και δεύτερη προβολή, της πρώτης συνέντευξης του Αρχηγού μας Νίκου Μιχαλολιάκου από τις φυλακές Κορυδαλλού στον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλόπουλο. Ο Αρχηγός δήλωσε ότι το Κίνημα μας, θα συμμετέχει κανονικά στην μάχη των αυτοδιοικητικών και Ευρωπαϊκών Εκλογών, και εάν οι αντίπαλοί μας απαγορεύσουν να συμμετάσχουμε  αυτό θα είναι Συνταγματική εκτροπή, και τότε  οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες θα υπερασπιστούν το 120 άρθρο του Συντάγματος. Τέλος ο Αρχηγός  τόνισε ότι το ηθικό του όσο και των έγκλειστων συναγωνιστών είναι ακμαίο, ότι δεν ρίχνουν νερό στο κρασί τους και μένουν ανυποχώρητοι στα πιστεύω τους.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Ομιλία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κέρκυρα

Και αυτή την Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, τα γραφεία μας στην πόλη της Κέρκυρας ήταν γεμάτα από πλήθος φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος που έρχονται να παρακολουθήσουν την τακτική εβδομαδιαία ομιλία μας, να ενημερωθούν και να ακούσουν την αλήθεια και όχι τα γελοία ψέματα και την λάσπη που εκτοξεύουν σωρηδόν τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας έγινε αναφορά στην προσφυγή της Χρυσής Αυγής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τις παράνομες διώξεις του κόμματος, του Αρχηγού, των βουλευτών και των στελεχών μας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους παριστάμενους να ενημερωθούν για όλο το σκεπτικό της προσφυγής.

Στην συνέχεια αναφερθήκαμε στην προσφυγή που καταθέσαμε στο ΣτΕ κατά της αντισυνταγματικής αναστολής της χρηματοδότησης του κόμματος που εντελώς πραξικοπηματικά αποφάσισαν, προ ολίγων μηνών, τα κόμματα της κλεπτοκρατίας προκειμένου να αναχαιτίσουν – όπως νόμιζαν – την συνεχώς αυξανόμενη δυναμική της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική κοινωνία.

Μεγάλο κομμάτι της ομιλίας μας κάλυψε η νέα προκλητική αίτηση άρσης της ασυλίας των υπολοίπων εννέα βουλευτών του Κινήματος από κάποιους αλήτες δικαστικούς κατόπιν, φυσικά, εντολών του καθεστώτος Σαμαρά – Βενιζέλου.

Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι αυτοί οι κύκλοι, εγχώριοι και διεθνείς, πως με τέτοιες πραξικοπηματικές ανοησίες δεν πρόκειται να σταματήσουν το Εθνικιστικό ποτάμι που μέρα με την ημέρα θεριεύει και είναι έτοιμο σε σύντομο χρονικό διάστημα να παρασύρει, στο διάβα του, όλους αυτούς που εδώ και χρόνια λυμαίνονται τον δημόσιο βίο και οδηγούν την Πατρίδα και τον λαό μας στην ταπείνωση και την εξαθλίωση.

Κέρκυρα
Πολυχρονίου Κωνσταντά 2 (Πλατεία Γεωργίου Θεοτόκη – Σαρόκο)
Παρασκευή 19.00 – 21.00 

Ο προεκλογικός αγώνας για την Ελληνική Αυγή Δυτικής Ελλάδος, άρχισε!

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος συναγωνιστής Χρήστος Ρήγας συνοδεία του βουλευτή του νομού Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα από τα χωριά του Ξηρομέρου Κανδήλα και Μύτικα.

Μέσα σε θερμό κλίμα συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους, στην πλειοψηφία τους αγρότες. Εκείνο όμως που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους συναγωνιστές ήταν ο προβληματισμός των ντόπιων σχετικά με τις παράνομες πολιτικές διώξεις που υφίσταται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή τους στο δίκαιο και καθ’όλα νόμιμο αγώνα μας.

Ο Μάιος έρχεται!

Σέρρες: Η Χρυσή Αυγή στην 101η επέτειο απελευθέρωσης της Νιγρίτας

Το πρωί της Παρασκευής έλαβε χώρα η 101η επέτειος απελευθέρωσης της Νιγρίτας, παρουσία πλήθους κόσμου. Συναγωνιστές από την Τ.Ο. Σερρών παρευρέθησαν στην τελετή, δεχόμενοι για άλλη μια φορά επευφημίες και προτροπές για γκρέμισμα της χούντας του μνημονίου. Για ακόμα μια φορά η αντίδραση και τα σχόλια του κόσμου αποδεικνύουν πως οι βρώμικες μεθοδεύσεις της ανθελληνικής κυβέρνησης και των επίορκων δικαστικών είναι αδύνατον να αποκόψουν το Εθνικιστικό ποτάμι που όλο και γιγαντώνεται. Εν αντιθέσει με εμάς, οι πολιτικάντηδες της ΝΔ αντιμετωπίστηκαν με απάθεια και αφού στριμώχτηκαν στην πρώτη σειρά για τις απαραίτητες φωτογραφίες, αποχώρησαν άρον – άρον. Στεφάνι εκ μέρους της Χρυσής Αυγής κατέθεσε ο Συναγωνιστής Θεόδωρος Τζαμπάζης. Η τελετή ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

Τ.Ο. Σερρών
Ραιδεστού 1, 1ος όροφος
Ώρες κοινού: Δευτέρα 19:30 – 21:30
Τηλέφωνο: 6938 721350 

Η Τ.Ο. Πιερίας στην τελετή μνήμης των εκτελεσθέντων συμπατριωτών μας 

Το Σάββατο 22/2/2014 η Τ.Ο. Πιερίας παραβρέθηκε με πολυπληθές κλιμάκιο Συναγωνιστών στην εκδήλωση Μνήμης προς τιμήν των Συμπατριωτών μας που εκτελέστηκαν σε αντίποινα για το θάνατο δύο Γερμανών στρατιωτών, στις 23 Φεβρουαρίου του 1943 μαζί με άλλους 39 Πατριώτες στο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Κατερίνης.

Οι κομμουνιστές πλιατσικο λόγοι είχαν συλλάβει και εκτελέσει δύο Γερμανούς στα λατομεία χρωμίου στον Άγιο Δημήτριο, μη σκεπτόμενοι ότι οι Γερμανοί θα γυρίσουν να καταστρέψουν το χωριό. Τα λατομεία είχαν επιταχθεί για λογαριασμό των δυνάμεων κατοχής. Σε αντίποινα, οι Γερμανοί συνέλαβαν 34 κατοίκους του Αγίου Δημητρίου και 5 από το Λιβάδι και μαζί με το δήμαρχο Κατερίνης τους εκτέλεσαν ομαδικά, λίγο έξω από το Σιδηροδρομικό Σταθμό. Η Κατερίνη τίμησε τη μνήμη του Ξανθόπουλου, με προτομή που στήθηκε στα Ευαγγελικά. Κάθε χρόνο τελείται μνημόσυνο στον τόπο της εκτέλεσης. Ο συριζα και το ΚΚΕ σε μια άτυπη «συνεργασία» αμαύρωσαν την εκδήλωση, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα καθ’ όλη την διάρκειά της, ακόμη και την ώρα του λεπτού σιγής προς τιμήν των εκτελεσθέντων. Φυσικά και δεν κατέθεσαν στεφάνι, διότι τους ενόχλησε η παρουσία των πραγματικών Ελλήνων που μπορούν να στέκονται με το κεφάλι ψηλά μπροστά στα ηρωικά Μνημεία! Η κατάθεση στεφάνου έγινε από τον Συναγωνιστή Γεώργιο Παπαδημητρίου. Στην λήξη της εκδήλωσης οι Συναγωνιστές έψαλαν δυνατά τον Εθνικό Ύμνο, δονώντας την ατμόσφαιρα της περιοχής.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ:
Δραγούμη 1 και Ειρήνης, 2ος όροφος
Τετάρτη & Κυριακή 19:00 – 22:00
Τηλ. 6970-881184

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-patra-krhth-drama-kabala-alejandroupolh5#ixzz2uVgpsIo2

Exit mobile version