Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η νέα αποκριάτικη στολή του Σαμαρά: Ντύθηκε «σεΐχης» για τα ψηφαλάκια

Η νέα αποκριάτικη στολή του Σαμαρά: Ντύθηκε «σεΐχης» για τα ψηφαλάκια

Είμαστε μάρτυρες εδώ και καιρό της προσπάθειας Σαμαρά να πείσει τους Έλληνες ότι αν τον ψηφίσουν στις εκλογές, ξαφνικά θα αρχίσει να ρέει μέλι και πετρέλαιο από τις βρύσες. Προκαλεί την νοημοσύνη του Ελληνικού Λαού ο πρωθυπουργός των μνημονίων και τα τσοντοκάναλα που στηρίζουν την προπαγάνδα του, όταν λένε τόσο αναίσχυντα ψεύδη στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό. Όσον αφορά το περιβόητο «πρωτογενές πλεόνασμα» έχουμε ήδη απαντήσει, αφού αυτό είναι ένα καθαρά λογιστικό τρικ και δεύτερον ότι ακόμα και αν υπήρχε, ο Σαμαράς δεν θα μπορούσε να το ανταλλάξει με ψηφαλάκια, αφού δεσμεύεται από το Eurogroup της 27ης Νοεμβρίου του 2012, που αποφασίστηκε ότι:

«Η Ελλάδα θα μεταφέρει όλα τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις, τα πρωτογενή πλεονάσματα στον προϋπολογισμό της και το 30% τυχόν επιπλέον πλεονασμάτων, σε ειδικό λογαριασμό για την αποπληρωμή του χρέους προς τους δανειστές της»

Πάμε τώρα και στο θέμα του πετρελαίου, για το οποίο βγήκε χθες και έκανε διθυραμβικές δηλώσεις ο Σαμαράς. Ο Σαμαράς μπορεί να ντύθηκε καρνάβαλος «σεΐχης», μπας και εξασφαλίσει καμία ψήφο, αλλά η παραπάνω απόφαση του Eurogroup είναι πραγματικό κόλαφος για την προπαγάνδα του. Ο μοναδικός τρόπος για να μπορέσει να εισπράξει ο Σαμαράς έστω και ένα ευρώ από τα κοιτάσματα, για το οποία θριαμβολογούσε χθες, είναι να σκίσει τα μνημόνια και τις συνεπαγόμενες αποφάσεις του Eurogroup, τις οποίες οφείλει να τηρεί ευλαβικά ως μνημονιακός.

Τα πετρελαϊκά κοιτάσματα της Πατρίδας μας, όσο βρισκόμαστε σε καθεστώς μνημονίου, αναγκαστικώς περιέρχονται στην δικαιοδοσία του ΤΑΙΠΕΔ και ακολούθως πωλούνται σε κάποια ξένη εταιρία, έναντι πινακίου φακής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εκποίηση του κοιτάσματος του Πρίνου στην BP έναντι μόλις 500 εκ. ευρώ, τα οποία δόθηκαν απευθείας στους δανειστές έτσι και αλλιώς. Ο Λαός δεν είδε ούτε ένα ευρώ από αυτά να πηγαίνουν προς το συμφέρον του. Την ίδια μοίρα θα έχουν και τα υπόλοιπα ελληνικά κοιτάσματα όσο πρωθυπουργός της χώρας είναι ο Σαμαράς ή οποιοδήποτε άλλο ανδρείκελο των τοκογλύφων.

Ας μην πανηγυρίζει οπότε και ας μην ονειρεύεται «εμιράτα». Ο μόνος τρόπος για να μπορέσει ο Ελληνικός Λαός να εισπράξει λεφτά από τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων της Πατρίδας μας είναι να στείλει στον αγύριστο του Σαμαροβενιζέλους και του Τσιπροσταθάκηδες, ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή.

Σχετικά με το ζήτημα, το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Σαμαράς έχει ξεπουλήσει τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στην γερμανική οικονομική ολιγαρχία. Ακόμα και στις νέες ψευδείς εξαγγελίες του δεν τολμά να πει λέξη για τα κοιτάσματα της νότιας Κρήτης, την περίφημη λεκάνη του Ηροδότου, δηλαδή την πιο σημαντική ενεργειακή ζώνη της Ελλάδος, αλλά και ολόκληρης της Ανατολικής Μεσογείου.

Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου προς όφελος των Ελλήνων. Άμεση απεξάρτηση από την γερμανική οικονομική ολιγαρχία που μέσω του μνημονίου στοχεύει στην αφαίμαξη της εθνικής μας περιουσίας. Ενεργειακή και αμυντική συμφωνία με την Ρωσία, που ως στρατηγικός εταίρος θα συμβάλει στην ενίσχυση της γεωστρατηγικής μας θέσης.

Στόχος του Λαϊκού Συνδέσμου να πάψει η Ελλάς να είναι προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων και να γίνει κεντρική δύναμη στην Ανατολική Μεσόγειο. Αυτή είναι και η πραγματική αιτία των παράνομων και αντισυνταγματικών διώξεων του εθνικιστικού κινήματος: είμαστε η μοναδική πολιτική δύναμη που αντιστέκεται στην ανθελληνική πολιτική γερμανών και αμερικανών.

Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-nea-apokriatikh-stolh-tou-samara-ntuthhke-seichhs-gia-ta-pshfalakia#ixzz2uYQeoa9u

Exit mobile version