Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΟΥΚΟΒΙΤΣ

mparkas

Μια «περίεργη» δήλωση έκανε χθες κάποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από την Πρέβεζα, ονόματι Κώστας Μπάρκας, στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ στο υπουργείο Μεταφορών, προβλέποντας ότι ο φον Αντωνάκης θα έχει την τύχη του Γιανουκόβιτς: «Μπορεί ο Σαμαράς να έχει το τέλος του Γιανουκόβιτς, αλλά η Ελλάδα δεν θα έχει το τέλος της Ουκρανίας».

Τι εννοούσε ο «ποιητής» (εκ του προχείρου…); Είναι προφανές: ότι θα ξεσπάσει στην Ελλάδα επανάσταση (ή πραξικόπημα, όπως το βλέπει κανείς…) ενός τμήματος του λαού, θα γίνουν επιθέσεις και καταλήψεις δημοσίων κτιρίων, θα γίνει αιματοχυσία, αλλά στο τέλος δε θα επικρατήσουν οι «ακροδεξιοί» όπως στην Ουκρανία. Θα επικρατήσουν τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ και των «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων»!

(ΥΓ) 1: Φυσικά, αυτή η σαφέστατη αναφορά του συριζαίου σε οργανωμένη απόπειρα κατάλυσης του πολιτεύματος, δεν πρόκειται να συγκινήσει ούτε τις ανακρίτριες ούτε τους ιεροεξεταστές της πολιτικής ορθότητας, πολιτικάντηδες και δημοσιογράφους. Βλέπετε, στους πολιτικάντηδες του… συνταγματικού τόξου όλα επιτρέπονται, ακόμα και καμιά… υπερβολή.

(ΥΓ) 2: Δηλαδή, «λέμε και καμιά μ… για να περνάει η ώρα», όπως το λέει ο λαός…

(ΥΓ) 3: Φαντάζεστε να έκανε παρόμοια δήλωση βουλευτής, στέλεχος, μέλος ή απλός ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής; Θα ήταν η χαρά των ανακριτριών, η ατράνταχτη απόδειξη για την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου για ανατροπή του πολιτεύματος, που όλο ψάχνουν αλλά δε βρίσκουν. Ενώ τώρα, δεν τρέχει τίποτα!

πηγή

Exit mobile version