Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Ευνομία παντού” – Χρήση ναρκωτικών δίπλα στον Αθανασίου!

“Ευνομία παντού” - Χρήση ναρκωτικών δίπλα στον Αθανασίου!

Δεν περιμένουμε να θιχτεί ο υπουργός δικαιοσύνης, Αθανασίου, από την είδηση που έχει αρχίσει και διακινείται γύρω από το πρόσωπο του. Άλλωστε έχουν γίνει πολύ χειρότερες αποκαλύψεις σχετικά με το πρόσωπο του και το ποιόν του και δεν «ίδρωσε» καν. Τι χειρότερο θα μπορέσει να του συμβεί από την αποκάλυψη ότι ως υπουργός δικαιοσύνης, παρενέβη στο έργο αυτής, «σπάζοντας» τα τηλέφωνα προκειμένου να επηρεάσει την ανάκριση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου.

Χθες ευρισκόμενος στην Ρόδο, ο Αθανασίου, βρέθηκε στο κτίριο του Παλιού Νοσοκομείου της Ρόδου, εκεί που τα τελευταία χρόνια είναι στέκι ναρκομανών. Οι υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας έχουν ξανακάνει τέτοιες επιχειρήσεις, φροντίζοντας πάντα βέβαια να έχει καθαριστεί το πεδίο σε ακτίνα χιλιομέτρων. Θυμίζουμε σχετικά με την βόλτα – παρωδία του Δένδια με τον Σαμαρά στην Ομόνοια. Τώρα από ότι φαίνεται η εκκαθάριση δεν πέτυχε και έτσι ο φακός συνέλαβε χρήστες επί τω έργω ενώ περνάει ο υπουργός.

Ας πάει τώρα ο Αθανασίου στον Δένδια, να αναλύσουνε παρέα το δόγμα «ευνομία παντού», το οποίο καταρρίπτεται όποτε δεν βρίσκονται στην περιοχή κανάλια ή υπουργοί συνοδευόμενοι από πάνοπλες αστυνομικές δυνάμεις. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/eunomia-pantou-jeftila-chrhsh-narkwtikwn-dipla-ston-athanasiou#ixzz2ujO1yBua

Exit mobile version