Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Να ξεκινήσω με ένα θέμα που αφορά τους λογαριασμούς της ΔΕΗ για το νομό Θεσσαλονίκης την περίοδο που λόγω ψύχους οι κάτοικοι της πόλης έκαιγαν ότι είχαν (καυσόξυλα η’ ότι άλλο καιγότανε) για να ζεσταθούν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το νέφος της αιθαλομίχλης, που ξεπερνούσε τα επιτρεπτά όρια 5 φορές .  Έτσι αναγκάστηκε η κυβέρνηση να βγάλει ανακοίνωση από τις τηλεοράσεις και να πει : όσοι είναι ενταγμένοι στο κοινωνικό τιμολόγιο να καίνε μόνον ηλεκτρικά σώματα ή κλιματιστικά ,και δεν θα πληρώνουν απολύτως τίποτα.  Όμως ήρθαν οι λογαριασμοί ,και χρεωθήκαμε κανονικά τον λογαριασμό . Σε επικοινωνία μου με τα γραφεία της ΔΕΗ μου είπαν ότι η ΔΕΗ δεν αναγνωρίζει καμιά ανακοίνωση της κυβέρνησης ,και καλά θα κάνουμε να παραπονεθούμε στην κυβέρνηση . Η  ΔΕΗ δεν έβγαλε καμιά ανακοίνωση μείωσης ή και δωρεάν παροχής ρεύματος σε κανέναν μου είπανε.

Π.Α.

Η Χρυσή Αυγή στο μνημόσυνο των δύο Ηρώων της ομάδας ΔΙΑΣ

Γι αυτό λυσσάνε οι πλουτίσαντες υπηρετώντας την ολιγαρχία, με την Χ.Α. Όχι γιατί κόπτονται για την δημοκρατία αλλά γιατί τους παίρνει την κουτάλα. Τουλάχιστον η Χ.Α ,έστω και στα λόγια αναγνωρίζει το δικαίωμα των Ελλήνων να έχουν κράτος. Αντί να φρίττει με τους “φασίστες” καλά θα κάνει να μας πουν αν δεν θεωρούν φασιστικό το να αποκλείεις από τα ΜΜΕ και να φυλακίζεις τους πολιτικούς σου αντίπαλους. Ας μας πουν επίσης ποια  ακριβώς είναι τα εγκλήματα της Χ.Α. Πότε είδε χρυσαυγίτες να κακοποιούν όποιον τους φάνηκε “αριστερός”. Πότε είδε να ρίχνουν μολότοφ, να καίνε και να σπάνε τις περιουσίες των συμπολιτών τους; Πότε επιτέθηκαν σε κομματικά γραφεία αντιπάλων; Πότε έβαλαν βόμβες και φωτιές; Πότε επικροτήσαν τέτοιες ενέργειες; Πότε δολοφόνησαν η υπερασπίστηκαν δολοφόνους σαν μαρτυρίες, δικηγόροι, πολιτικοί η δημοσιογράφοι; Όλα αυτά τα έχει υποστεί η Χ.Α από τους δήθεν δημοκράτες Γιατί κάθε έγκλημα αλλοδαπού εναντίον Έλληνα δεν χαρακτηρίζεται ρατσιστικό; Γιατί κάθε έγκλημα Έλληνα εναντίον αλλοδαπού θεωρείται ρατσιστικό και γιατί χρεώνεται στην Χ.Α; Ας δώσουν έστω μια ένδειξη για ένα έγκλημα που να δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό “εγκληματική οργάνωση” και τον εγκλεισμό έξι βουλευτών. Όσο για το ποιος εξυπηρετεί ποιον,  βλέπω αγκαλιά όλο το συνταγματικό τόξο με τους “νταβατζήδες” και τους “διαπλεκόμενους” να προσπαθούν με κάθε αθέμιτο (και κανένα θεμιτό) μέσον να συντηρήσουν το σύστημα που εξαφανίζει την Ελλάδα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που τόσα χρόνια οι ξεκκοκαλίζοντες μισθούς και χορηγίες “αγωνιστές της πλάκας” συνεργάστηκαν άριστα με τους υπηρέτες της “παγκοσμιοποίησης” και ξύπνησαν μόνο όταν βρέθηκε κάποιος να μιλήσει για το δικαίωμα των Ελλήνων να έχουν πατρίδα.

Α.Σ.

Σείστηκαν τα Σπάτα στην παρουσίαση του υποψηφίου Δημάρχου της “Ελληνικής Αυγής” – Φωτορεπορτάζ

Σε ποια χώρα του κόσμου θα τολμούσανε δικαστές να πούνε ότι : όποιοι  πολίτες παρακολουθούν σε συγκεντρώσεις τις ομιλίες βουλευτών του Ελληνικού κοινοβουλίου , θα χαρακτηρίζονται αμέσως τρομοκράτες και θα διώκονται.  Εμένα η άποψη μου είναι ότι ,οι συγκεκριμένοι εισαγγελείς είναι τρομοκράτες του Ελληνικού λαού. Και το λέω αυτό γιατί ; γιατί στις δίκες των συλληφθέντων και καταδικασθέντων με πολύ βαριές ποινές  τρομοκρατών της 17 Νοέμβρη ,ΕΛΑ , πυρήνων ,και πάει λέγοντας, κάποιοι γραφικοί διαδήλωναν υπέρ τους έξω από τα δικαστήρια. Γιατί δεν συλλήφθηκαν αυτοί που ευθέως επικροτούσαν αμέσως εγκληματικές πράξεις ; Τι είδους δικαιοσύνη είναι αυτή ; Τελικά όντως είναι Τ Υ Φ Λ Η  από εμπάθεια για τον εθνικιστικό χώρο που τους χαλά τα βρώμικα σχέδια τους  ώστε να μην έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση και αποκαλύπτεται η αλήθεια.

Κ.Λ.

Στον “παλμό” των εκλογών: Τρίτη δύναμη με διψήφια ποσοστά η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση του Κούλογλου

Η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στην Ελλάδα είναι προνόμιο των λίγων και εκλεκτών. Κατατάσσουν τον ελληνικό λαό σε πατρικίους και πληβείους, σε δούλους και αφεντικά. Οι φτωχοί αλλά εργαζόμενοι, οι οποίοι πλήρωναν και πληρώνουν  εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία τα οποία έγδυσαν στην κυριολεξία οι κυβερνώντες σήμερα και οι προκάτοχοί τους,  με πρόφαση τα μνημόνια, είναι καταδικασμένοι από την ελλαδική κυβέρνηση σε αργό θάνατο, αφού οι προδότες επιζητούν τον αφανισμό μας, ως έθνος.  Οι άνεργοι, τεμπέληδες πολιτικάντηδες που η πλειονότητα εξ αυτών δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο, αφού δεν δούλεψαν ποτέ, αφού έφεραν το ΔΝΤ στην Ελλάδα, κατέστρεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία μας, μερικά εκ των οποίων ήταν υγιή, διαλύουν τώρα και την πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη. Αναμενόμενο βέβαια αφού όπου πήγε το ΔΝΤ το πρώτο που διέλυσαν ήταν την υγεία. Όμως επειδή όλα τα ρίχνουμε στους ξένους, καλό θα ήταν να λάβουμε σοβαρά υπόψη μας ότι τις εντολές τις εκτελούν Έλληνες, σύγχρονοι Εφιάλτες, που δεν σέβονται έναν ολόκληρο λαό, λαουτζίκο κατά μερικούς αβανταδόρους τους, επικίνδυνοι και ανάλγητοι στυγνοί εγκληματίες.

Καταλύουν την υγεία, κάνοντας πειράματα σε Έλληνες. Αλλά, η ώρα της δικαιοσύνης έφθασε. Σε λιγότερο από τρείς μήνες θα είναι πλέον παρελθόν και θα απολογούνται από το εδώλιο του κατηγορουμένου για όλες τις παρανομίες και τις αντισυνταγματικές πράξεις, καθώς και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου με τις οποίες  διέλυσαν τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδας. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Α.Γ.Α.

Κατάρρευση σαθρού κατηγορητηρίου: Ο Π. Ηλιόπουλος αποκηρύσσει κάθε παράνομη και βίαιη ενέργεια – ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-2-martiou-2014#ixzz2ukz8LXc4

Exit mobile version