Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καλαμάτα, Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη, Σαλαμίνα

Δραστηριότητες Τοπικών: Καλαμάτα, Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη, Σαλαμίνα

Προλογίζοντας ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νήσων Μιχαήλ Παπαδημητρίου σχολίασε τις τηλεοπτικές εκπομπές της εβδομάδος , τονίζοντας δυο πραγματικά συμπεράσματα:  πρώτον , οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δε σταματιέται με τίποτα και ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα ελέγχει αρκετούς δήμους και περιφέρειες της χώρας και δεύτερον , κανένας συναγωνιστής , βουλευτής και ιδιαίτερα ο αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Νικόλαος Μιχαλολιάκος δεν έχουν κάνει βήμα πίσω. Κλείνοντας τον πρόλογο ανέφερε τα λόγια του αρχηγού που είπε ότι: «Εάν πριν από την φυλάκιση ήμουν μια φορά εθνικιστής … τώρα είμαι δέκα» ξεσηκώνοντας τους παρευρισκομένους.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Δρυμούση Αριάδνη η οποία ξεκινώντας την ομιλία της , έκανε αναφορά στον Μίκη Μάντακα , που μετά από βίαιες συγκρούσεις το 1975 έχασε την ζωή του , στο πεδίο της τιμής αγωνιζόμενος για την “ιδέα του εθνικισμού” , παραλληλίζοντας τον με την δολοφονία των δυο αδελφών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη  φωνάζοντας ρυθμικά «παρών». Κατόπιν και αφού ευχαρίστησε την ηγεσία της τοπικής και την ηγεσία του κινήματος για την επιλογή της ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο , έκανε περιληπτική αναφορά για τα προβλήματα που μαστίζουν τα νησιά και την πλήρη αδιαφορία των μέχρι τώρα διοικήσεων των δήμων και της περιφέρειας. Το πρόγραμμα θα βασιστεί στο τρίπτυχο “κάθαρση – ασφάλεια – κοινωνική αλληλεγγύη”. Κλείνοντας έκανε αναφορά στην ναυμαχία της Σαλαμίνος που όπως τότε ξεχωριστοί πολεμιστές έσωσαν το έθνος από την επέλαση των βαρβάρων , έτσι και τώρα εκλεκτοί συναγωνιστές και με αρχηγό τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο θα δώσουν την μάχη για να ξεβρωμίσει επιτέλους αυτός ο τόπος. Η συναγωνίστρια χειροκροτήθηκε από την κατάμεστη, για ακόμη μια φορά , αίθουσα.

Μετά το πέρας των ομιλιών ο βουλευτής και υπ. δήμαρχος Πειραιά , απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των παρευρισκομένων , δίνοντας παράλληλα την υπόσχεση ότι και όλοι οι βουλευτές να κλειστούν φυλακή , ψηφοδέλτια της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ θα υπάρχουν κανονικά σε όλες τις περιφέρειες και δήμους όπου θα κατεβάσουμε συνδυασμό. Η εκδήλωση έκλεισε με τον εθνικό ύμνο και τον ύμνο της χρυσής αυγής.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ:
Λ. Φανερωμένης 3, 2ος όροφος
Δευτέρα & Πέμπτη 19:00-22:00
Τηλ.: 6986 724582, 210 4657087

Ομιλία στην Τ.Ο. Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 25/2 στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Τρικάλων, ομιλία από τον συναγωνιστή Κώστα Παπαθανασίου με θέμα τη μνήμη του Έλληνα Εθνικιστή Μίκη Μάντακα, που δολοφονήθηκε στη Ρώμη από Ιταλούς αναρχικούς στις 28/2/1975. Στην ομιλία έγινε αναφορά στα γεγονότα που οδήγησαν στη δολοφονία του Μίκη Μάντακα έξω από τα γραφεία του MSI στη Ρώμη, ενός Κινήματος στο οποίο ο Έλληνας Εθνικιστής υπήρξε ενεργό μέλος στη φοιτητική του παράταξη, καθώς εκείνα τα χρόνια σπούδαζε Ιατρική. Μετά την πυρπόλυση της οικίας του γραμματέα του MSI, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο των δύο του παιδιών, οι αναρχικοί έβαψαν ξανά τα χέρια τους μαι αίμα δολοφονώντας ακόμα έναν νέο άνθρωπο, έναν Ιδεολόγο Αγωνιστή, τον Μαχητή της Ευρώπης των Εθνών Μίκη Μάντακα. Έγινε, επίσης, παραλληλισμός του τότε με το σήμερα, καθώς οι πρακτικές των παρακρατικών στοιχείων της αριστεράς παραμένουν τρομακτικά ίδιες ακόμα και σήμερα. Ήταν μια δολοφονία που έχει πάρα πολλά κοινά με την άνανδρη δολοφονία των Συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, που δολοφονήθηκαν υπερασπιζόμενοι τα γραφεία του Κινήματός μας.  Οι διώξεις και οι δολοφονίες δεν λυγίζουν τους Εθνικιστές, ούτε τότε, ούτε τώρα!  Σκοτώσατε τον άνθρωπο, όχι την Ιδέα! Μίκης Μάντακας: Ζει και Μάχεται!

Τ.Ο. Τρικάλων
Καποδιστρίου 10, 1ος Όροφος
Τρίτη και Σάββατο 7 – 10 μ.μ.

Ομιλία στην Τ.Ο. Καλαμάτας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (22/2/2014) ομιλία στα γραφεία μας με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ομιλητές οι συναγωνιστές Αχιλλέας Μαστορίδης και Κουράκος Νικόλαος. Ο συναγωνιστής Μαστορίδης αναφέρθηκε στο καινούργιο πόρισμα παρωδία, που θέλει σύσσωμη την Κ.Ο. του κινήματος μας πίσω από τα κάγκελα της ΤΙΜΗΣ. Εν συνεχεία αναφέρθηκε στον αβάσιμο λόγο που ο Αρχηγός μας είναι αυτή τη στιγμή προφυλακισμένος διαβάζοντας την αποκάλυψη βόμβα της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ, η οποία στο ρεπορτάζ της αποκαλύπτει την μεγάλη σκευωρία που έχει στηθεί από τη ξενόδουλη κλεπτοκρατική Χούντα του μνημονίου, αποδεικνύοντας ότι οι διώξεις που υφίσταται η Χρυσή Αυγή, είναι καθαρά πολιτικές.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Κουράκος Νικόλαος ο οποίος ανακοίνωσε στους παρευρισκομένους ότι διάβασε ολόκληρο το πόρισμα των περίπου 190 σελίδων όπως αναρτήθηκε από το ENIKOS σε μορφή PDF, τονίζοντας ότι οι μάρτυρες που αναφέρονται σε αυτό, όλοι είναι πολιτικοί αντίπαλοι της Χρυσής Αυγής και στην συνέχεια ανάγνωσε τα ονόματα τους για να καταλάβουν οι παρευρισκόμενοι την κοινή γραμμή όλων των κομμάτων εναντίων του κινήματος μας. Επίσης σημείωσε ότι διαβάζοντας το πόρισμα δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτά που ήδη λέγονταν στα δελτία ειδήσεων, χαρακτηρίζοντας το μία φτηνή αντιγραφή των ήδη (για χάρη τηλεθεάσεως και εντυπώσεως) ειδήσεων, παρά ένα πόρισμα το οποίο προέκυψε μέσα από μία αντικειμενική δικαστική έρευνα. Τελειώνοντας την ομιλία του και θέλοντας να εξηγήσει το γεγονός που δικογραφίες και πορίσματα διαρρέουν στον τύπο, έδωσε την δικιά του ερμηνεία μέσα σε μία δόση αστείου και πικρής αλήθειας, μήπως τελικά τα πορίσματα τα συντάσσουν οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι σε συνεργασία με τις δικαστικές αρχές; Άλλωστε τα τελευταία χρόνια, πολλοί δημοσιογράφοι ειδικεύονται και στον ρόλο του δικαστή, με αίθουσα δικαστηρίων τα στούντιο των τηλεοπτικών πάνελ.

Ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Καλαμάτας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση από την Τ.Ο. Καλαμάτας στα φανάρια του ασπροχώματος! Εκατοντάδες εφημερίδες και έντυπο ενημερωτικό υλικό μοιράστηκαν σε διερχόμενα αμάξια. Κορναρίσματα και επευφημίες ήταν αρκετά για να μας δώσουν να καταλάβουμε ότι το σύστημα με όλες αυτές τις πολιτικές διώξεις και τις λασπολογίες εναντίων μας, το μόνο που έχει καταφέρει είναι μία τρύπα στο νερό. Ο δρόμος και οι αντιδράσεις του κόσμου άλλωστε και όχι οι στημένες δημοσκοπήσεις είναι η αλάθητη δημοσκόπηση!

Η επιτυχημένη ενημερωτική δράση μας όμως σε κάποιον φαίνεται να μην άρεσε και έτσι όπως ενημερωθήκαμε από τις αρχές που έσπευσαν στο σημείο που βρισκόμασταν, ένα ανθρωπάριο έκανε ανώνυμη καταγγελία ότι πετάγαμε πέτρες σε διερχόμενα αμάξια. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και σύσσωμοι οι συναγωνιστές που βρισκόμασταν εκεί μεταβήκαμε οικιοθελώς στο Α.Τ. Καλαμάτας (ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ). Εκεί αργότερα διαπιστώθηκε ότι η καταγγελία ήταν ψευδής αφού δεν έγινε καμία αναφορά για υλικές ζημιές ή για παρακώλυση της κυκλοφορίας. Το ανθρωπάριο που έκανε την καταγγελία γνωρίζοντας ότι η καταγγελία του ήταν ψευδής ποντάρισε στον εκφοβισμό των συναγωνιστών. Τον πληροφορούμε λοιπόν ότι η Τ.Ο. Καλαμάτας θα συνεχίσει κανονικά τις ενημερωτικές δράσεις σπάζοντας την συνομωσία σιωπής, τόσο στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα όσο και στα πλαίσια διακίνησης της εθνικιστικής μας ιδέας συνεχίζοντας τον νόμιμο και τίμιο πολιτικό μας αγώνα, έως την τελική νίκη που δεν είναι άλλη από την πραγματική ελευθερία τα πατρίδας μας!

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20:00 -22:30

Ενημερωτική εκστρατεία στη Νέα Απολλωνία, νομού Θεσσαλονίκης

Οι Χρυσαυγίτες σε όλη την επικράτεια διαδίδουμε τις Ιδέες μας, τις θέσεις του Κινήματός μας και το πολιτικό μας πρόγραμμα με όσα μέσα διαθέτουμε και μακριά από τηλεοπτικά κανάλια και μεγαλοεφημερίδες. Με βασικότερο όπλο μας την Αλήθεια και το πρόσωπό μας πηγαίνουμε σε κάθε γωνιά της Πατρίδος μας για να ενημέρωσουμε κάθε Έλληνα για το πολιτικό παιχνίδι που παίζεται σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τα συνεχώς αυξανόμενα ποσοστά μας είναι αυτά που φοβίζουν το σύστημα και προχωρά σε σπασμωδικές κινήσεις, παίζοντας τα τελευταία του «χαρτιά» για να βγάλει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, εκτός παιχνιδιού, όμως δεν πρόκειται να το καταφέρει, γιατί πλέον έχουμε εδραιωθεί στην καρδιά του ελληνικού λαού.    Κάθε ημέρα, σε ολόκληρη τη χώρα εκατοντάδες Χρυσαυγίτες βγαίνουν στους δρόμους, εκεί που χτυπά η καρδιά του ελληνικού λαού και αφουγκράζονται τα προβλήματα που ταλανίζουν κάθε περιοχή. Είμαστε το μοναδικό πολιτικό κόμμα που τολμά να βγει εκεί έξω και είμαστε επίσης οι μόνοι που χαίρουμε της αστείρευτης εκτίμησης του κόσμου για το έργο μας και εντός και εκτός του κοινοβουλίου.   Έτσι και πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε μαζική ενημερωτική εκστρατεία στη Νέα Απολλωνία του νομού Θεσσαλονίκης, από τον τοπικό πυρήνα, που στεγάζεται στην Ασπροβάλτα. Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν για ακόμη μία φορά ενθουσιώδεις και η ζήτηση των ενημερωτικών μας φυλλαδίων ήταν τεράστια. Κόσμος σταματούσε και μας ζητούσε και άλλα φυλλάδια για να τα μοιράσει με τη σειρά του. Χιλιάδες έντυπα μοιράστηκαν στην κεντρική αγορά, σε σπίτια και σε διερχόμενους οδηγούς και πεζούς.    Όσο και να μαγειρεύουν τις δημοσκοπήσεις εταιρείες, κανάλια και φυλλάδες μεγαλοεργολάβων εμείς πραγματοποιούμε καθημερινά τη μόνη δημοσκόπηση που μετράει, αυτή που γίνεται έξω στο δρόμο και αυτή δείχνει πως είμαστε νικητές στη συνείδηση του κόσμου, ως οι μόνοι γνήσιοι αντισυστημικοί και καθαροί!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-kalamata-trikala#ixzz2unOQa7VD

Exit mobile version