Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά»: Πού είναι η κοινωνική πολιτική του Δήμου;

«Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά»: Πού είναι η κοινωνική πολιτική του Δήμου;

Πριν δύο μέρες διαπιστώσαμε για μια ακόμη φορά την θλιβερή πραγματικότητα που βιώνουν οι κάτοικοι του Πειραιά.

Κατεβαίνοντας την οδό Τσαμαδού προς την κεντρική αγορά, μπροστά από κάθε κατάστημα ήταν άτομα με μια χάρτινη επιγραφή στο χέρι με την λέξη «ΠΕΙΝΑΩ». Καθημερινά υπάρχουν άτομα που ζητούν λίγο φαγητό ή λίγα χρήματα, αλλά αυτή την φορά ήταν σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό και όσοι Πειραιώτες πήγαιναν για ψώνια είναι μάρτυρες αυτής της κατάστασης και αγανακτισμένοι έλεγαν που είναι η Δημοτική Αρχή αυτής της πόλης.

Αυτό ρωτάμε και εμείς. Πού είναι η Κοινωνική Πολιτική του Δημάρχου;

Έχει ασχοληθεί με το θέμα; Αν αυτοί οι άνθρωποι είναι δημότες αυτής της Πόλης, πρέπει να δοθεί μέριμνα και ανακούφιση ή είναι κάτοικοι άλλων Δήμων και πρέπει με την συνεργασία των αντίστοιχων Κοινωνικών Υπηρεσιών να βρεθεί λύση στο πρόβλημά τους.

Αντί τούτου προβάλλει σε κάθε του βήμα τα επικείμενα έργα εκατομμυρίων (υπογειοποιήσεις δρόμων, μονοδρομήσεις, βιοκλιματικές πλατείες) χωρίς να υπολογίζει τον παράγοντα άνθρωπο και όταν μάλιστα είχε καλέσει την αστυνομία να απαγορεύσει την διανομή τροφίμων στις 21 Δεκεμβρίου 2013 που μοίρασε τρόφιμα στον Πειραιά η Χρυσή Αυγή.

Αναρωτιέται κανείς πώς θα θαυμάσει ο επισκέπτης το κόσμημα του Πειραιά (Δημοτικό Θέατρο) όταν πρέπει να διανύσει τον δρόμο με τις ορδές των πεινασμένων που αποτελούν τραγική εικόνα εξαθλίωσης της Πόλης.

«Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ellhnikh-augh-gia-ton-peiraia-pou-einai-h-koinwnikh-politikh-tou-dhmou#ixzz2uomxdjOT

Exit mobile version