Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συγκέντρωση εναντίον των πολιτικών διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής στην Αυστραλία

Συγκέντρωση εναντίον των πολιτικών διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής στην Αυστραλία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Ελληνικό προξενείο πραγματοποίησε το Εθνικιστικό Κόμμα Αυστραλίας Australia First  υπέρ της Χρυσής Αυγής.

Ο πρόεδρος του Αustralia first Τζίμ Σαλέαμ με ανακοίνωση του καταδικάζει την παράνομη και αντισυνταγματική προφυλάκιση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των Βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου,την χαρακτηρίζει πολιτική δίωξη από αυτούς που ρήμαξαν και λεηλάτησαν τον Ελληνικό πλούτο.

Το παρόν έδωσαν και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής όπου και έκαναν έντονη την Ελληνική παρουσία στην εκδήλωση με σημαίες του Κινήματος και Ελληνικές σημαίες και ενημέρωσαν πλήθος κόσμου όπου συνέτρεξε να ενημερωθεί για τις πολιτικές εξελίξεις που αφορούν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Έχει γίνει αντιληπτό σε ολόκληρο τον κόσμο ότι στην Ελλάδα η δημοκρατία έχει παραβιαστεί από την χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά. Οι υποτίθεται διακριτές εξουσίες έχουν περάσει σε ένα συγκεκριμένο λόμπυ κλεπτοκρατών, που αγωνίζεται να διατηρηθεί στην εξουσία. Η Χρυσή Αυγή έχει γίνει το επίκεντρο μίας σκευωρίας που αφετηρία έχει στοές στις ΗΠΑ και εκτελεστικά όργανα εγχώριους υποτακτικούς.

Σε ολόκληρο τον κόσμο, όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται αυτό που πλέον γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες. Η Ελλάδα διαθέτει μία δικτατορική διακυβέρνηση που παραβιάζει κατά το δοκούν τους νόμους και το Σύνταγμα, προκειμένου να εξυπηρετήσει ξένες προσταγές και τα συμφέροντα των εγχώριων πλουτοκρατών και λαμογιών. 

Όμως τον χρόνο δεν μπορούν να τον σταματήσουν και έτσι ο Μάιος έρχεται μαζί με την οριστική πτώση της εγχώριας κλεπτοκρατίας, που πίνει το αίμα του Ελληνικού Λαού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sugkentrwsh-enantion-twn-politikwn-diwjewn-enantion-ths-chrushs-aughs-sthn#ixzz2uonXHvLb

Exit mobile version