Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και πάλι αισχρή προπαγάνδα από τη φυλλάδα του Μπόμπολα εναντίον της Χρυσής Αυγής

Και πάλι αισχρή προπαγάνδα από τη φυλλάδα του Μπόμπολα εναντίον της Χρυσής Αυγής

Ένα δημοσίευμα – οχετό φιλοξενούσε το «Έθνος της Κυριακής» που κυκλοφόρησε χθες. Μέσα από τις γραμμές του δημοσιεύματος που υπέγραφαν οι γνωστοί χολερικοί εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, Μ. Ψαρά και Λ. Μπιντέλα, επιχειρούταν ένα λογικό άλμα του τύπου «ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι», προκειμένου να συνδεθεί η κατάσταση στην οποία έχουν φέρει οι αμερικανοσιωνιστές την Ουκρανία, με την Χρυσή Αυγή. Είχαμε προβλέψει στο παρελθόν ότι θα επιχειρήσουν να μας συνδέσουν με το φαινόμενο του θερμοκηπίου και την τρύπα του όζοντος. Την ίδια λογική αξία έχει και το δημοσίευμα της φυλλάδας του Μπόμπολα.

Προφανώς και ένα παραλήρημα που πηγάζει από την ανάγκη εξυπηρέτησης πολιτικών συμφερόντων δεν αξίζει απαντήσεως, αφού οι απευθείας αναθέσεις δημοσίων έργων δεν γίνεται να απαντηθούν με επιχειρήματα. Αντί για αυτό θα γνωστοποιήσουμε στον Ελληνικό Λαό τις πραγματικές συνδέσεις εκατομμυρίων που οδήγησαν την Ουκρανία στην σημερινή κατάσταση, ώστε να γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί που «ουκρανοποιούν» χώρες και τις φέρνουν στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους.

Καταρχάς να αναφέρουμε δύο πολύ σημαντικές ειδήσεις που οι δύο επαγγελματίες προπαγανδιστές της εφημερίδας του «εθνικού εργολάβου», παρέβλεψαν επίτηδες να αναφέρουν, γιατί θα χάλαγε η προπαγανδιστική προσπάθεια τους. «Ξέχασαν» να αναφέρουν την, σε πολύ καλό κλίμα, συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον ηγέτη του «Δεξιού Τομέα» με τον πρέσβη του Ισραήλ στην Ουκρανία. Ποιος είναι άραγε ο πολιτικός στην Ελλάδα που έχει βραβευτεί από τους ίδιους παράγοντες; Κουίζ για αδύναμους λύτες.

«Ξέχασαν» επίσης να αναφέρουν την είδηση ότι και πάλι ο ηγέτης του «Δεξιού Τομέα» κάλεσαν γνωστό καταζητούμενο τσετσένο ισλαμιστή τρομοκράτη, να «βοηθήσει» με τον τρόπο του τον αγώνα τους ενάντια στην Ρωσία και υπέρ των αμερικανοσιωνιστικών συμφερόντων. «Ξέχασαν» επίσης να αναφέρουν ότι μέχρι την πτώση του Γιανουκόβιτς οι εν λόγω «νεοναζί», τους οποίους η φυλλάδα του Μπόμπολα προσπαθεί να συνδέσει με την Χρυσή Αυγή, ήταν «άνθρωποι σύμβολα της επανάστασης» για το σύνολο των εν Ελλάδι αργυρώνητων ΜΜΕ.

Ας πάμε λίγο την σκέψη μας παραπέρα για να δούμε τι έγραφε «προφητικά» ο Μπρεζίνσκι στο βιβλίο του «Η μεγάλη σκακιέρα», που κυκλοφόρησε το 1998, πριν 16 χρόνια: «Συνεπάγεται ότι η πολιτική και οικονομική υποστήριξη για αυτές τις σημαντικές, πρόσφατα ανεξαρτητοποιημένες χώρες είναι ένα σημαντικό μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής για την Ευρασία. Η εδραίωση μίας κυρίαρχης Ουκρανίας, η οποία στο μεταξύ επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της ως μία κεντροευρωπαϊκή χώρα και προχωρά σε μια εντονότερη συγχώνευση με την Κεντρική Ευρώπη, είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό συστατικό μίας τέτοιας πολιτικής, όπως εξίσου σημαντική είναι και η εγκαθίδρυση στενότερων σχέσεων με κράτη στρατηγικώς αξονικά, όπως το Αζερμπαϊτζάν και το Ουζμπεκιστάν, επιπροσθέτως της πιο γενικευμένης προσπάθειας να “ανοίξει” η κεντρική Ασία στην παγκόσμια οικονομία, παρά τα ρωσικά εμπόδια».

Το γεγονός ότι ο Μπρεζίνσκι υπήρξε σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του προέδρου των ΗΠΑ, επί σειρά ετών, ενώ η σκέψη του, σύμφωνα με πολλούς, συνεχίζει να βρίσκεται πίσω από την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ είναι ένα γεγονός προφανώς «τυχαίο» και ανάξιο σχολιασμού από τους αρθρογράφους του Μπόμπολα. Το γεγονός ότι ο Μπρεζίνσκι είναι ιδρυτής της Τριμερούς Επιτροπής του Παπαδήμου, μαζί με τον Δαυίδ Ροκφέλερ, είναι επίσης ένα «τυχαίο» και «άσχετο» γεγονός που επίσης δεν χρίζει σχολιασμού στην όλη ανάλυση. Ποιος είναι ο πολιτικός, όμως, που έχει προσκυνήσει τον αμερικανικό παράγοντα, που οδηγεί την Ουκρανία στο χάος, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του; Κουίζ για αδύναμους λύτες και πάλι.

Ποιοι κερδίζουν, όμως, από την επεκτατική πολιτική των ΗΠΑ που καταστρέφουν χώρες κατά το δοκούν; Παραθέτουμε ένα απόσπασμα από το βιβλίο της Ναόμι Κλάιν, «Δόγμα του Σοκ»: «Ο πρώην υπουργός εξωτερικών Τζόρτζ Σουλτς υπήρξε ο επικεφαλής της Επιτροπής για την Απελευθέρωση του Ιράκ, μιας ομάδας πίεσης που συγκροτήθηκε, κατ’ απαίτηση του Λευκού Οίκου, το 2002 για να πείσει την κοινή γνώμη ότι ο πόλεμος ήταν αναγκαίος. Καθώς φαινομενικά ο Σουλτς δεν είχε άμεση σχέση με την κυβέρνηση, κατάφερε να προκαλέσει ένα κύμα υστερίας για τον άμεσο κίνδυνο που αποτελούσε ο Σαντάμ, χωρίς να είναι υποχρεωμένος να παρουσιάσει καμία απόδειξη. “Αν υπάρχει ένας κροταλίας στην αυλή σου, δεν περιμένεις να σου επιτεθεί για να λάβεις μέτρα προστασίας”, έγραψε ο Σουλτς σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2002 στην Washington Post με τον τίτλο “Να Δράσουμε Τώρα: Ο Κίνδυνος είναι Άμεσος – ο Σαντάμ Χουσεΐν Πρέπει να Απομακρυνθεί”. Ο Σούλτς δεν αποκάλυψε στους αναγνώστες του άρθρου του ότι ήταν την εποχή εκείνη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Bechtel και ότι είχε διατελέσει διευθύνων σύμβουλος της πριν από αρκετά χρόνια. Η Bechtel θα εισέπραττε 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια για να ανοικοδομήσει την χώρα που ο Σούλτς ανυπομονούσε να δει να καταστρέφεται.»

Ποια είναι η εν Ελλάδι κατασκευαστική εταιρία που κερδίζει εκατομμύρια ευρώ από δημόσια έργα που της δίνει η συγκυβέρνηση του μνημονίου, την ίδια ώρα που οι Έλληνες αυτοκτονούν από την απελπισία; Πάλι κουίζ για αδύναμους λύτες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kai-pali-aischrh-propaganda-ths-fulladas-tou-mpompola-enantion-ths-chrushs#ixzz2uov3vULb

Exit mobile version