Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνελήφθη 90χρονη με Αλτσχάιμερ για χρέος 5.000 ευρώ: Τα λαμόγια που φάγανε εκατομμύρια κυκλοφορούν ελεύθερα με «εντολή Σαμαρά»

Συνελήφθη 90χρονη με Αλτσχάιμερ για χρέος 5.000 ευρώ: Τα λαμόγια που φάγανε εκατομμύρια κυκλοφορούν ελεύθερα με «εντολή Σαμαρά»

Μία μεγάλη «επιτυχία» είχε πάλι η κυβέρνηση Σαμαρά. Πολύ καιρό ακούμε τώρα την κυβέρνηση να λέει ότι θα παταχθεί η φοροδιαφυγή και η διαφθορά στην Ελλάδα. Παράλληλα με αυτές τις διαβεβαιώσεις και τα ευχολόγια της συγκυβέρνησης είδαμε να κατατίθενται τροπολογίες που αθωώνουν τα λαμόγια που δίνανε αφειδώς θαλασσοδάνεια σε κόμματα και οργανισμούς συναφείς με αυτά. Είδαμε τροπολογίες που αθωώνουν τους εργολάβους και τους δημάρχους που φάγανε λεφτά σε δημόσια έργα των οποίων τις προδιαγραφές και τον προϋπολογισμό δεν σεβάστηκαν.

Τώρα βλέπουμε ότι συνελήφθη μία γυναίκα 90 χρονών με άνοια για χρέη προς το δημόσιο. Το ποσό που χρωστά αυτή η γυναίκα στο δημόσιο είναι της τάξεως των 5000 €, γεγονός που την οδήγησε σιδηροδέσμια στην ΓΑΔΑ. Την ίδια ώρα τα κανάλια συνεχίζουν να λαμβάνουν δάνεια από τράπεζες, ενώ χρωστούν στο δημόσιο και ουδείς σκέφτεται καν να ενοχλήσει τους καναλάρχες – εργολάβους – «νταβατζήδες», σχετικά με αυτά τα χρέη. Αντιθέτως βλέπουμε ότι τους εκχωρείται το δικαίωμα να αποφασίζουν αυτοί για τις συχνότητες που ανήκουν στον Ελληνικό Λαό, μέσω μίας συμφωνίας – ντροπή μεταξύ της κοινοπραξίας των καναλαρχών και το δημόσιο.

Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε χαθεί και όταν την εντόπισαν άνδρες της αστυνομίας να περιπλανιέται στους δρόμους την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Έπειτα  από έλεγχο που διενεργήθηκε διαπίστωσαν ότι η 90χρονη χρωστούσε 5.000 ευρώ στο Δημόσιο και την οδήγησαν στο κρατητήριο.Εν τέλει μεταφέρθηκε στο Δρομοκαΐτειο. Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν συγγενής της μίλησε στο Mega, οι δημοσιογράφοι την άφησαν να περιγράψει το περιστατικό, αλλά διαμαρτυρήθηκαν όταν αυτή έκανε την προφανή λογική σύνδεση κάνοντας λόγο για τις πολιτικές ευθύνες Σαμαρά.

Δείτε το βίντεο: 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunelhfthh-90chronh-me-altschaimer-gia-chreos-5.000-eurw-ta-lamogia-pou-fag#ixzz2upBQnGbX

Exit mobile version