Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΥΟΜΥΕΛΙΤΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΓΑΪΤΑΝΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ

ImageGen

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου.

Αναφορικά με τις απίστευτες δηλώσεις της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κυρίας Γαϊτάνη, της εξαίρετης αυτής κυρίας με την…… εντυπωσιακή παρουσία (μόνο παπαγάλους δεν έχει κρεμάσει στ’ αυτιά της) που αντανακλά όλη την σοβαρότητα και την αυστηρότητα της προσωπικότητάς της, ότι θα νομιμοποιήσουν όλους τους λαθρομετανάστες γιατί είναι αδέλφια μας, έχουν γίνει ήδη αναφορές στις ιστοσελίδες μας.

Εμείς απλά επανερχόμαστε για να της γνωστοποιήσουμε αν δεν το γνωρίζει, ότι στο Πακιστάν λεωφορείο που μετέφερε ιατρική ομάδα που μετέβαινε σε επαρχίες για να εμβολιάσει παιδιά κατά της πολιομυελίτιδας δέχθηκε βομβιστική επίθεση από Ταλιμπάν με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 12 άτομα μεταξύ αυτών και ενα παιδί.

Σημειωτέον το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και η Νιγηρία είναι οι μόνες χώρες στον κόσμο που εμφανίζονται κρούσματα πολυομυελίτιδας

Κάποιοι λοιπόν ομόθρησκοι και ομοϊδεάτες αυτών που η κυρία Γαϊτάνη δηλώνει ότι θα νομιμοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θεωρούν ως ευεργέτες και αρωγούς απλούς γιατρούς που με κίνδυνο της ζωής τους και καθαρά για ανθρωπιστικούς λόγους, διασχίσουν τις πρωτόγονες αυτές χώρες για να καταπολεμήσουν ασθένειες που εδώ και δεκαετίες έχουν εξαφανιστεί, από τις δυτικές κοινωνίες. Και ως αντάλλαγμα τους τινάζουν στον αέρα, λόγω του ότι μέσα από την πνευματική σύγχυση και το μίσος που τους υπαγορεύει ο θρησκευτικός τους φανατισμός και οι σκοταδιστικές δοξασίες τους, θεωρούν ότι δολίως οι γιατροί εμβολιάζουν τα παιδιά με απώτερο σκοπό να τα στειρώσουν.

Ας μην βιάζεται λοιπόν η κυρία Γαϊτάνη να αποκαλεί τον κάθε αλλόθρησκο τριτοκοσμικό λαθρομετανάστη αδελφό της και ας αναλογιστεί ότι εκείνοι, σύμφωνα με τον τρόπο σκέψης και ζωής των κοινωνιών τους, τον οποίο απαιτούν να εφαρμόσουν και στην Πατρίδα μας, ως κυρίαρχο συναίσθημα δεν έχουν την αγάπη της αδελφοσύνης, αλλά το μίσος προς κάθε τι διαφορετικό όσον αφορά την θρησκεία, τον πολιτισμό, τις ανθρώπινες σχέσεις, την φιλοσοφική και καθημερινή διαλεκτική. Ούτε φυσικά διαθέτουν το στοιχειώδες πνευματικό επίπεδο για να επεξεργαστούν τους όρους ταξικός αγώνας και ενότητα.

Άλλωστε το απέδειξαν περίτρανα στην μεγάλη συγκέντρωση που τους οργάνωσαν ο ΑΝΤΑΡ (ΣΙΑ) και τα υπόλοιπα ακροαριστερά κατακάθια, την στιγμή που γονάτισαν εν μέση οδώ και άρχισαν να προσεύχονται και να αλαλάζουν ”Αλλάχ ου Ακμπάρ”, Όταν οι διοργανωτές, τους προέτρεψαν να σταματήσουν επισημαίνοντας τους, βάσει της “μεγαλειώδους” αριστερίστικης επιχειρηματολογίας τους, ότι ο χαρακτήρας της συγκέντρωσης είναι ταξικός και όχι θρησκευτικός, παραλίγο να τους λιντσάρουν

Η γελοιότητα λοιπόν κυρία Γαϊτάνη και ο δοσιλογισμός έχουν και ένα όριο.

Και εσείς τόσο σε θέμα πολιτική διαλεκτικής που δεν έχετε κανένα δικαίωμα γιατί εδώ παίζετε με το μέλλον και την τύχη ενός ολόκληρου λαού, όσο και σε θέμα προσωπικής εμφάνισης που εδώ έχετε κάθε δικαίωμα τα έχετε ξεπεράσει.

Σκεφτείτε λοιπόν ότι αν αυτοί οι φανατικοί τινάζουν στον αέρα αυτούς που πάνε να τους θεραπεύσουν, τι μπορούν να κάνουν σε αυτούς που τους αποκαλούν αδέλφια τους.

Αλλά μάλλον αδυνατείτε να το συνειδητοποιήσετε γιατί βρίσκεστε σε προχωρημένο στάδιο πνευματικής πολυομυελίτιδας που κάθε ιατρική αρωγή, η φαρμακευτική θεραπεία είναι πλέον μάταιη.

Τελειώνοντας θα επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά, ότι η διαφορά μας δεν είναι θρησκευτική, όπως επίσης ότι τρέφουμε σεβασμό και εκτίμηση για το ιπποτικό Ισλάμ, αλλά δεν πρόκειται με τίποτα να επιτρέψουμε τον τριτοκοσμικό σκοταδισμό και τον φανατισμό να διαβρώσουν και να καταστρέψουν με τις ευλογίες ανθελλήνων προδοτών, όπως η κυρία Γαϊτάνη και οι όμοιοί της τον Ελληνικό Πολιτισμό. Ο αγώνας μας θα είναι συνεχής και αδιάκοπος, πάντα μέσω της νομίμου οδού.

Η Νίκη είναι δική μας!

πηγή

Exit mobile version